- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Okan buruk veya sergen olabilir yerine yabancı gelecekse hoca bu sezonu bitirsin daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Galatasarayliyiz, ne fenere ne melemen spora benzer hep daha iyisini isteriz, isler iyi gitse bile elestirecek birsey olmasi gerek ki kendimizi asalim daha iyi yerlere gelelim. Elestiri derken yikici degil mantikli olanlardan, eger biz bu kötü futbolu izlerkene elestiri yapmiyacaksak hocanin hatalarini yazmiyacaksak bizim fenerden besiktas dan farkimiz nedir?
Onlar körü körünü yollarina devam eder, cünkü baslarinda bir coban olur, onlarda kuzu olduklari icin elestir yapamaz herseyi oldu gibi kabul ederler. Bizim farkimiz burda, dünleri degil yarinlari yasamak isteriz. Fatih Terim ile yarinlarimiz olmiyacak, cünkü herseyin oldu gibi Terimin de devri bitmek üzere. Bu yastan sonrada huylu huyundan vazgecmiyecegine göre, en gec yeni sezon Terimsiz büyük bir yapilandirma olmasi gerek.
Falcaodan umudu keselim bence sanki o hiç yokmuş gibi düşünelim.Luyindama Donk Marcao
Feghouli Nzonzi Lemina Omer Bayram
Emre Mor
Babel Falcao
Fatih hojamm bir seferde su kadro ve sablonu denesene sana zahmet
Maalesef sezonu tamamlamayacağını düşünüyorum. Umarım en azından sezon sonuna kadar kalır.
sent via GSC
Terim hepsinden daha iyi başkanlık yapar.Hep diyoruz futbolu futboldan gelenler yönetsin diye Terimden iyi adam mı var ?dursun özbek zamanında o statü ayağa düşmüş olabilir ama yav başkanlık kim terim kim.
ayrıca liselilerin terim'i seçeceğini düşünen varsa bu kulübü zerre tanımamış demektir.
hocam rize maçına da aynı diziliş ve oyuncularla çıkarsa tepkin ne olur
Liseliler seçmez ne yazık ki hocamıTerim hepsinden daha iyi başkanlık yapar.Hep diyoruz futbolu futboldan gelenler yönetsin diye Terimden iyi adam mı var ?
Kimse bunun farkında değil gönderdik diyelim yerini dolduracak yerli hoca yok yabancı getirsen ligi tanıyıp alışana kadar lig biter falan oluruz en iyi ihtimalle o yüzden kalmalı ama hatalarını da görüp düzeltmeli bi taktik değişikliği gerekli 4-4-2 denenebilir dünkü konuşmasından ümitliyim neşteri vurur inşallah daha 25 hafta var sezondan ümidi kesmek çok anlamsız yaniHocaya kızıyor olsak da sezon bitene kadar kalmalı. İstifa ettiği an lige zaten avlu atarız ama kendisi baştayken ihtimal oluyor. Ama şuan bırakırsa aptala bağlarız camia olarak ki bırakmayı düşünmüyor zaten.
Terim hakkında şu an ne düşünüyorsun?
Beni bilirsin Terimi başarılarından dolayı haklı olduğu zaman savunup, haksız olduğu zaman eleştiririm. Normal şartlarda şu skorları alan hocasının kellesini istemediğimi desem yalan söylemiş olurum.
Ama başarılarından dolayı Terimin en az 1 full sezon kredisi olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra da bu kadar başarısız olursa gönderilmesinden yanayım.
Kimse bunun farkında değil gönderdik diyelim yerini dolduracak yerli hoca yok yabancı getirsen ligi tanıyıp alışana kadar lig biter falan oluruz en iyi ihtimalle o yüzden kalmalı ama hatalarını da görüp düzeltmeli bi taktik değişikliği gerekli 4-4-2 denenebilir dünkü konuşmasından ümitliyim neşteri vurur inşallah daha 25 hafta var sezondan ümidi kesmek çok anlamsız yani
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim: "Oyunu değerlendirmeden önce Galatasaray'ı değerlendireyim ben. Biz hem takım, hem bireysel olarak her şeyin farkındayız. Gerek taktik anlayış, gerek oyuncu tercihleri bunların hepsinin farkındayız. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde, gerek Süper Lig'de böyle oynamaya devam etmeyeceğiz inşallah. Edersek çok sıkıntılar olabilir. Bazı şeyleri görüyoruz ama çok şeyi paylaşamıyoruz. Biri bedel ödüyorsa, ben ödüyorum. Sıkıntı varsa, o da bana. Ödemeye devam edeceğiz. Bazılarına da son şansları verdik. Bizimle olmayacaklar mı ocak ayına kadar olacaklar ama sonra değiştireceğiz. Bundan sonra herkes oynayacak. İstediğim taktiği hem bireysel hem de takım olarak daha iyi yapmaya çalışacağız. " dedi.
Evet arkadaşlar buyrun amme hizmetidir. Bazı satır aralarında yine hoca sağa sola laf çarpmış tabi muhatapları anlıyor bunları da biz dışardakiler için çözmesi kolay değil bu alt metinleri.
Fatih Terim BEINSPORT açıklamaları
Basın toplantısı
Fatih Terim : Çok da acımasız olmayalım ilk yarıda ki oyun ilk 10 dakika haricinde çok da kötü değildi.
Fatih Terim : Bireysel olarak da taktik anlayışı olarak da bir takım şeylerin farkındayız. Farkında olmakla kalmıyoruz bilhassa özellikle bu takımda ısrar ediyorum ki bir eşiği geçebilir miyiz acaba diye ama olmuyor maalesef olmadı.
Fatih Terim : Ocağı gösteriyorum. Eğer bir sıkıntı sorumlu varsa bu benim.
Fatih Terim : Ekip halinde ve bireysel olarak hiç F.T'nin(Fatih Terim) takımına benzemiyoruz.
Fatih Terim : Ocağa kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real maçında da PSG maçında da çekeceğiz! Kurayı çektiğimizden beri benim beyanatlarıma bakın hiç F.T'nin tarzı mıdır? Herhalde bizde bir şeyler görüyoruz.
Fatih Terim : oyuncuların nerede olduklarının ve Galatasaray'ın farkında olmaları lazım ama bu da hemen olmuyor.
Fatih Terim : En küçük takımla bile oynar iken rakipten az koşup mücadele etmek ama başka şeyleri isterken filan en önde olmak....(oyunculara)
Fatih Terim : Galatasaray, Galatasaray gibi oynamalı, Ben hiç bir şeyi yarıda bırakmam. Sonuçta rakibimize koca bjk'ye yenildik! şuan da da puan olarak öndeyiz!!
Fatih Terim : Bir kabahatli arıyorsanız karşınızda duruyor.
Fatih Terim : İlk on birde bir anda 4-5 oyuncu değişikliği görebilirsiniz, testi kırılmadan konuştuğum için bu konuda rahatım.
Fatih Terim : temin kendimi de ele verdim zaten, UCL de kim çıkarsa çıksın farketmez demeyen bir Fatih Terim var! Yanlardan geçiyoruz hiç huyum tarzım değildir. Ha bu arada eksik REAL VE eksik PSG'yi yenemediğimiz için özür dileriz. Orda bir hata yaptık ve onları yenemedik.
Fatih Terim : değişim sancılı ve sıcak olacak bu kesin sorumluluğu ben alıyorum.
Fatih Terim : 25-26 gündür olmayan Lemina'dan bugün memnunum. Ben zaten memnun olmadığım oyuncunun suratına bunu söylediğim için.... Arkadan dolanmalardan çok hoşlanmam ben! Alışık olduğumuz için dışardan dolanmalara!!
Fatih Terim : Belhanda sizin saydığınız isimlerle mukayese edilmeli mi? ayrı bir meziyeti ayrı bir yeteneği var onun, Diğer söyledikleriniz başka bir karakter başka bir yetenek. Çenesi kırıldı haksızlığa uğradı bunlar onun için handikap.
Fatih Terim : Bu ülkeye bir çok oyuncu yetiştirdim Türk oyunculara bakışım çok açık, Hazırlıyoruz, Belki bazılarına haksızlık etmiş olabilirim. ama bundan sonra daha çok göreceksiniz hatta 17-18 yaşındakileri bile görebilirsiniz.
Fatih Terim : Teknik adamın bir oyun planı şekli vardır. Biz elimizde ki oyunculara göre hareket etmeye başladığımız zaman kayıplar oluyor, İlerde baskı şok pres yapmayan kaptırdığı topa koşmayan bir GS, ta ilerden geriye doğru bu şekilde olursa bunun bedelini de hoca ödemeli. Bütün oyunculardan en fazlasını böyle mi alabilirim diye düşündüm ama olmadı. Ümit ederim bundan sonra düşündüklerimi alabilirim takımdan.
Fatih Terim : seneye yeni bir takım kuracağız 10 oyuncu gidecek. Bu yeni gelenlerinde alışma süreci olacak. Gün be gün artı ocağa kadar böyle devam edeceğiz daha da iki senemiz var(FFP) Allah yardımcımız olsun ama bir şeyler değişecek bundan emin olabilirsiniz.