Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda eleştirenlerin yüzde 80 hatta 90 ı hocayı seviyor üzülüyor hem takımın hem hocanın düştüğü duruma. Şahsım adına Galatasarayın Fatih hocayla aldığı başarı x bir hocayla aldığı başarıdan daha çok mutlu ediyor beni. Ama profesyonel dünyada böyle büyük paraların döndüğü futbolda hep başarılı olmak zorunda duygusallığa yer yok. Mourinho muhteşem bir kariyerdi efsane oldu kimse sabretmedi bir noktaya gelince başarısızlık değişim kaçınılmaz olur. Lig maçlarında seri galibiyetler alıp cl deplasmanlarında yıpratıcı farklı yenilgiler almadan grubu 3.bitirip bu kötü günleri atlatmak lazım. Rize maçı ve sonraki deplasman maçı çok çok önemli artık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avrupayla uğraşacak güçte değiliz.avrupa maçlarını hazarsız atlatıp türkiye kupasından erken elenerek tamamen lige kanalize olmalıyız,bu yaşlı kadroyla yapılacak en doğru şey bu olur. fatih terimi nekadar eleştirsem de 1 sezonluk kredisi elbette vardır taraftarda, mesele nezaman kendine gelip yanlışlarından vazgeçecek.bu duruma düşmesi çok üzüyor beni

devre arasına dek oyunu toparlayamazsa alsın ceketini gitsin. eğer gsaraylıysa gitsin.
bu kulübün bu mali yükü yüksek kadroyla ne öyle 1 sene verecek kredisi var, ne de istediği adamları alabilecek bütçesi

ne yapıp edip oyunu toparlamalı ve ligin kalan maçlarında ts maçı hariç tulum çıkarıp brugge macını mutlaka kazanması lazım
bunları yapamazsa uzatmaya gerek yok küfürler eşliğinde gider yoksa. işleri o konuma getirmeye lüzum yok

Bi şeyler yapmaya çalışıyor olsak ve kötü sonuçlar olsak buradaki eleştirenlerin çoğu daha ılımlı olur ama ortada futbol namına birşey yokken hocanın eleştirilmesi çok doğal. Sezon başında "kondisyon sıkıntısı var, toparlanır" dendi, geçiştirildi ama artık planlı bi futbol ortaya koyamıyor olmanın açıklaması yok.

Ayrıca "şu koşmuyor, şu basmıyor, şu ofsaytı bozuyor, şu pas atamıyor" suçlamaları da yalnızca oyunculara değil, hocaya da yöneltilmeli. Bu oyunculardan sorumlu olan hoca, Oyuncular sanki maçtan önce tanışmışlar, mevkilerini söyleyip bi takım kurmuşlar gibi birbirlerinden habersizler. Takım halinde birşey yok ortada. Bu haftada hala bunun olmasının sebebi yok.

Bir Cin atasozu der ki "Oyunu oynayacaksan 1. Kurallari, 2. Kazanacagin ve kaybedeceklerini 3. Birakma zamanini bilmelisin."

Ftnın takımı degıl dedim

bir çok konuda zaten eleştiriyorum filan ama en sinirlendiğim nokta takımın bütün para edecek adamlar hunharca harcayıp yerlerine adam gibi neredeyse kimseyi almayıp takımı huzur evine çevirmesi

Adamlar 90+9da koşuyor, duran toptan organizasyonları var oyun şablonları var giren çıkan farketmiyor. Ha birde gol yiyince pes etmiyorlar.
Ama onlarda olmayan bir şey var bizde herkes hocaya düşman herkes yemek istiyor tabi yersen

Luyindama Donk Marcao

Feghouli Nzonzi Lemina Omer Bayram
Emre Mor

Babel Falcao

Fatih hojamm bir seferde su kadro ve sablonu denesene sana zahmet

Şu olmaz zaten iki hantal defansvar 3.yü koyuyoruz tamam öncelik savunma ama bizde olmuyor işte maçları 0-0a bitirmek bile mucize şu hat ile.

Ulan şaka gibi ya gelen hiç bi oyuncudan verim alamadı herif, onca oyuncu alındı dünya maaş veriliyor varlıkları yoklukları belli değil. Her ne kadar yanlış bi kadro kurulsa da en başta, bu oyuncularla bile hala bi sistem kuramamak da ne bilim.

bir çok konuda zaten eleştiriyorum filan ama en sinirlendiğim nokta takımın bütün para edecek adamlar hunharca harcayıp yerlerine adam gibi neredeyse kimseyi almayıp takımı huzur evine çevirmesi
Kimi harcadı, meraktan soruyorum? Maicon-serdar falan değil ya kastettiklerin?

Kimi harcadı, meraktan soruyorum? Maicon-serdar falan değil ya kastettiklerin?

para edenlerin hepsi gitti ndiaye, fernando, gomis, garry filan

maicon, serdar, tolgayı yok pahasına attı kenara ki yerlerine bize çaktıkları da belli işte

bütün bunlar yerine kimine göre 10 kimine göre 13 kimine 14.8 milyona diagne, kostas ve bilimum 30 yaş adamı 3er yıllıktan çaktı

sağolsun luyindamayı aldı da gelecek yaz herhalde 10-15 kazanıp 2-3 genç eleman alırız

emre akbabaya verilen parayı, selçukla uzanan söleşmeyi filan saymıyorum daha

Ulan şaka gibi ya gelen hiç bi oyuncudan verim alamadı herif, onca oyuncu alındı dünya maaş veriliyor varlıkları yoklukları belli değil. Her ne kadar yanlış bi kadro kurulsa da en başta, bu oyuncularla bile hala bi sistem kuramamak da ne bilim.
yanlış plandan dolayı en fazla şampiyonluktan olursun. geçen seneki bjk gibi mesela. ama adamlar tüm bunlara rağmen son4- 5 haftaya kadar şanslarını sürdürdüler.

bizde de mücadele olsa, top oynasak, goller atsak maç kazansak, maç kaybetsek ve tüm bu çaba sonucunda başarısız olsak deriz ki sistemi yanlış kurduk olmadı. bu harcanan paraya daha iyi takım kurardık, başarısız olduk deriz.

yani bizim takım öyle bir takım ki futbola dair hiç bir şey doğru değil. korner yok, duran top yok, rakip kaleye gidilemiyor, rakip kaleye hiç şut çekemiyoruz. ilk şutumuz 70. dakikada geliyor kaleye. aslında bu olay 2-3 senedir var. ama bu seneki olay anormal yav. ben böyke takım görmedim. takım iyi yapılanmamış olabilir de son 6 maçın 5inde gol atamadık hiç. lige bakıyorsun gençlerbirliği, gazişehir, rize hepsi gol atabiliyor, hepsi rakip kaleye gümbür gümbür gidiyor. kornerler duran toplar sıradan bi takımınki gibi tehlikeli. hani fifada pes de rakip defansta hata yapmaz ya hiç topla çıkarken. aynı robot gibi işte, peste bilgisayara karşı oynarken robot gibiler hiç pas hatası yapmıyolar.işte rakiplerimizin hepsi öyle. hiç kimse aptalca bi hata yapmıyor hem de maç boyu.

ben bir de bize bakıyorum. her atağımızda ödüm patlıyor acaba kim göz göre göre rakibe çok komik pas atıp kaptıracak diye. her 2 ataktan birinde aşırı derecede komik hatalarla top kaptırıyoruz. yani takımın hiç bir şeyi doğru değil. bunun takımı yanlış kurmakla alakası falan yok. rize, gençlerbirliği kadar da mı gücü yok bu takımın? yanlış kadro kurduğunda en fazla şampiyon değil 2. belki 3. olursun. bu kadar rezil bi durumda olmanın başka gerekçeleri olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt