- 20 Haziran 2011
- 60.947
- 69.355
- 4.758
Benimde keyfim yerinde lakin ofkemizi diri tutmaliyiz hemen futbolu bilen 1 almam td !!!Yavaşş yavaş ciğerim soğuyor hafta sonu na kadar şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden kıvamına gelirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde keyfim yerinde lakin ofkemizi diri tutmaliyiz hemen futbolu bilen 1 almam td !!!Yavaşş yavaş ciğerim soğuyor hafta sonu na kadar şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden kıvamına gelirim
Nerelerdeydin yigenimYönetime mi geciyorsun, baskan mi oluyordan SD mi oluyorsun bana ne.
Okan yerli olarak
Schmidt/Labbadia Yabanci olarak getir
Şu oyunu bizim takımın City karşısında oynadığını düşünsene adamların lig sırasından bağımsız.Çok da ibretlik değil yaw adamlar ligde 19.
Şu oyunu bizim takımın City karşısında oynadığını düşünsene adamların lig sırasından bağımsız.
![]()
onu anladım da bizim böyle tempolu oyunumuz hiç yok, norwich genel olarak hareketli oynuyor izlediğim maçlarında, bizimkiler ölmüş eşşek gibi 2 adım ileriye gitmekten aciz.bizim de psg maçında var muhteşem paslaşmalarımız dakikalık videolar aldatıcı demek istedim umarım idrak etmişsindir
onu anladım da bizim böyle tempolu oyunumuz hiç yok, norwich genel olarak hareketli oynuyor izlediğim maçlarında, bizimkiler ölmüş eşşek gibi 2 adım ileriye gitmekten aciz.
dediğin gibi bu takım ingilterenin 19.su, 10 maçta 7 puan almış.
ve şuan baktım birde bizim kadro değerinden azmış ilginç şekide, premier lig ekibi olmasına rağmen
Tudor:Hoca şöyle mi yapsa, böyle mi yapsa diye kafa yoruyorsunuz ama yapamayacak. Yapabilecek bilgisi olsa 2 senede bişeyler yapardı zaten. Tudor'dan devraldığı sağlam takımı mahalle takımına çevirdi. Birde Tudor'u eleştiriyordu çok maç kaybettik diye.Selçuk'a sözleşme yapan adamsın yani. Bu adamın futbol vizyonu ne kadar olabilir ki? Bu kulübe ne katabilir artık?
Bjk macindan sonra comebackim lazimdi. Darisi hocanin basinaNerelerdeydin yigenim
Tudor:
16 haftada atılan gol 32, yenilen gol 21.
Terim:
18 maç atılan gol 41, yenilen gol 12.
İstediğin yerden bakabilirsin galibiyet sayısı, oranı, yenilen gol, atılan gol ortalamaları vs vs. Adam çok daha iyi performans verdi Ndiaye satılıp kimse alınmamasına rağmen. Zaten Tudor'un rakamları bir önceki sezon Riekerink'ten devraldığı takımda da daha kötüydü. Üstüne bir de sezon başı Ostersund'a elendi. Neden bu sevgi seli bilemiyorum 7-8 maç çok iyi oynadığımız için sanırım. Saygı duyarım da 8 maç için Tudor'a ağıt yakanlar 8 şampiyonluk için desteklediğimiz Terim'e laf edince komik oluyor.
Yani Terim geldiğinde bu takım çok gol yiyor demişti, düzeltti. Daha az kaybetti, şampiyon oldu bitti-gitti. Uefa kupasına kadar gidilecek herhalde bu sene başarısız oluyor diye. Tudor'un takımını şampiyon yaptı 2 sene, mahalle takımına falan çevirmedi.
şu an eleştiriyoruz..hocanın form durumu rezil..bu sene özelllikle her yönden hatalı kararlar alıyor..taraftar olarak ondan beklentimizde artık bişeyler yapması gidişatı değiştirmesi..ama fahri aksoy arkadaşımız illa olmaz diyor yapamaz diyor..çünkü zaten bütün mesajları hep hocaya sallama amaçlı..eleştiri değil yaptığı sadece sallıyor..Terime karşı özel bir nefreti var..bu tarzda kişi çok zaten burada..şu an ki hocanın yaptıklarını,hatalarını kimse savunmamalı savunamaz da..bu durumda olmamızın baş sorumlusu şu an Fatih hoca..bunu hepimiz biliyoruz..ama kalkıp 8 şampiyonluk 1 avrupa kupasını kazanan hocaya bilgisiz demek ya cahilliktir ya da art niyettir..bir de üstüne sadece 8 maç iyi oynatan tudoru güzellemesi zaten hangi niyette olduğunun göstergesi..son iki senedir şampiyon olan takıma da mahalle takımı diyebilmek de ayrı bir garabet...Tudor:
16 haftada atılan gol 32, yenilen gol 21.
Terim:
18 maç atılan gol 41, yenilen gol 12.
İstediğin yerden bakabilirsin galibiyet sayısı, oranı, yenilen gol, atılan gol ortalamaları vs vs. Adam çok daha iyi performans verdi Ndiaye satılıp kimse alınmamasına rağmen. Zaten Tudor'un rakamları bir önceki sezon Riekerink'ten devraldığı takımda da daha kötüydü. Üstüne bir de sezon başı Ostersund'a elendi. Neden bu sevgi seli bilemiyorum 7-8 maç çok iyi oynadığımız için sanırım. Saygı duyarım da 8 maç için Tudor'a ağıt yakanlar 8 şampiyonluk için desteklediğimiz Terim'e laf edince komik oluyor.
Yani Terim geldiğinde bu takım çok gol yiyor demişti, düzeltti. Daha az kaybetti, şampiyon oldu bitti-gitti. Uefa kupasına kadar gidilecek herhalde bu sene başarısız oluyor diye. Tudor'un takımını şampiyon yaptı 2 sene, mahalle takımına falan çevirmedi.
Tudor'un takımından Tudor'dan fazla randıman aldığı konusunda anlaştıysak sıkıntı yok. Ndiaye'siz hem de. Üstüne 1 şampiyonluk daha aldı o kadroyla hatta 3 kupa aldı işte. Çok geçmişe de gitmiyorum, geçtiğimiz sezon. E tabii zaman geçiyor Mariano, Maicon, Fernando, Feghouli falan doğal bir süreç olan yaşlanmanın etkilerini yaşıyorlar, yaşadılar. Kadronun diğer elemanları da genelde iyi paraya satıldı. Demem o ki o kadro yapacağını yaptı, alacağını aldı sonraki süreçte yapılan planlama riskliydi ve tutmadı. Bu doğru. Ama şu oyuncu grubu, kötü bir oyuncu grubu değil kesinlikle. Yani enkaz falan yok ortada. Terim şu anda oynatamıyor ama oyuncular kaliteli.Kıyaslaman gereken takım bugünün takımı. 9 maç, 9 gol. O takım koşabiliyordu. Bugünün takımı yürümekten aciz. 2 yıldır takımın başındasın, daha iyi olacağı yerde halı saha takımına döndü. Gol pozisyonuna, hatta rakip ceza sahasına giremiyoruz. Ft'nin geçmiş şampiyonluklarını sayıp durmanız bugün oynanan rezil futbolu değiştirmiyor. İnkar ederek buna çözüm bulamazsın. Takım mahalle takımı gibi. Ve FT'nin bunu düzeltecek donanımı yok.
Hoca sana tek diyeceğim şu takımın halini bi gör. Bu ne herkes yürüyor sokarım böyle oyuncu topluluğuna be