Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bekler hariç kadrodaki herkes Türkiye liginde tek başına maç alabilecek kalitede. Mevcut durumu hala teknik ekip dışındaki sebeplere bağlamaya çalışanlar futbol izlemesin yav vaktinize yazık.

Ben tam tersi düşünüyorum.
Bence siz izlemeyin.
Kimmiş onlar tek başına maç alacak..
Stoperlerde alıyor yani..Her maç garip garip hatalar yapan stoperler..İlk önce kendi işlerini yapsınlarda sonra gol atarlar. Rakip defans oyuncuları her hafta gol atıyorlar bizimkilerin bırak gol atmayı teşebbüsleri bile yok.

Evet hoca kötü..Çok basit hatalar yapıyor.Peki senin bahsettiğin tek başına maç alanlar çıksında birkaç tane maçı alsınlar.O tek başına maç alacak adamlar bir tane düzgün pas orta yapsında geçtim maç almayı..

Bence siz izlemeyin.
Stoperlerde alıyor yani..Her maç garip garip hatalar yapan stoperler..İlk önce kendi işlerini yapsınlarda sonra gol atarlar. Rakip defans oyuncuları her hafta gol atıyorlar bizimkilerin bırak gol atmayı teşebbüsleri bile yok.

Evet hoca kötü..Çok basit hatalar yapıyor.Peki senin bahsettiğin tek başına maç alanlar çıksında birkaç tane maçı alsınlar.O tek başına maç alacak adamlar bir tane düzgün pas orta yapsında geçtim maç almayı..

mesela muslera alıyor

muslerayı çıkardığımızda geriye ligde averajı -5 puanı 6, şlde ise puan sıfır averaj -12 olan bir takım kalıyor

Bazılarına göre federasyon hakemler bizim yönetim futbolcular top toplayıcı cocuklar herkez suclu terim haric

Lütfen ezbere yorumlar yapmayalım.
İki,üç absürd yorum haricinde hoca büyük bir çoğunluk tarafından çok ciddi bir şekilde eleştiriliyor.

Burada yanlış olan suçu tamamen terime atmak. Bence yönetim terim ve oyuncuların hepsinin aynı oranda çok ciddi hataları var.

Bugünlerde sık sık söylenen tespit doğru bi tespit.bu takım tamamen generallerden doymuş oyunculardan oluşuyor.bu takıma çok sağlam askerler lazım.ocaka kadar da bu açığı ömer bayram,adem büyük,taylan gibi adamlarla kapatmalısın hoca. Doğru kurgulanmış bi takımda askerler savaşır generaller işi bitirir. Takımı sadece generallerden veya tamamen askerlerden kurmak hatalı olur hayattaki çoğu şeyde olduğu gibi burda da dengeyi kurabilmek önemli.bu sezon çok kötü bi kadro mühendisliği yaptın hoca

Eldeki malzeme ligin üstünde + en yetenekli ü19 takımı bizde.
Takımı yaşlı dedelerle oynatma.
İlk 11de en fazla 3 30+ oyuncu bulundurmak lazım.

Bencede mevcut durumun en buyuk sorumlusu Fatih hoca. Sezon basindan beri cozum uretecigine sadece bahane uretiyor. Bahanelerinde hakli olsa bile bunlari her mactan sonra tekrar tekrar soylemesininde takima hicbir faydasi yok. Belki cozum uretmek icin artik yasli yada yorgun hissediyor ve daha hazir ve iyi bir kadro bekliyor ama elindeki kadrodan daha iyi bir kadroya sahip olma sansida cok dusuk.

İki,üç absürd yorum haricinde hoca büyük bir çoğunluk tarafından çok ciddi bir şekilde eleştiriliyor.

Burada yanlış olan suçu tamamen terime atmak. Bence yönetim terim ve oyuncuların hepsinin aynı oranda çok ciddi hataları var.

Terim'e atiyoruz cunku ha bire her seyi biliyormus gibi konusan o. Colugunun cocugunun evinin harcligindan kesip maca gelen (yani maasini odeyen) insanlara laf atan o. Butun Turkiye'yi -hakli veya haksiz- karsisina alan da o. Yanlislarinda israr eden de o. Yanlisi yapani koruyan da o. Niye butun sucu ona bulmayalim?

Ezbere yorum yapmıyorum ben körü körüne terimi savunanlara diyorum tabiki herkeste suc var

Terim'e atiyoruz cunku ha bire her seyi biliyormus gibi konusan o. Colugunun cocugunun evinin harcligindan kesip maca gelen (yani maasini odeyen) insanlara laf atan o. Butun Turkiye'yi -hakli veya haksiz- karsisina alan da o. Yanlislarinda israr eden de o. Yanlisi yapani koruyan da o. Niye butun sucu ona bulmayalim?
Bütün Türkiye yi karşısına alan mı ?bu ne alaka şimdi ? Ne demek istiyorsun ali koç tff yi mi kastettin ?

Bu sezon gitti belli oldu o. Artık takıma 1-2 genç kazandirabilirsek sezonun tek artısı o olur

Bütün Türkiye yi karşısına alan mı ?bu ne alaka şimdi ? Ne demek istiyorsun ali koç tff yi mi kastettin ?

Evet onlarin yaptiklari algi operasyonlari sayesinde herkesi kendine dusman etti. Var mi kaldi mi bir tane sempatizani? Milli takimdaki prim olaylari, kebap kavgasi, ha bire ona buna laf kakmaya calismasi, bir susmak bilmiyor adam. Ne kadar konusursan o kadar sevilirsin diye bir sey yok.

Evet onlarin yaptiklari algi operasyonlari sayesinde herkesi kendine dusman etti. Var mi kaldi mi bir tane sempatizani? Milli takimdaki prim olaylari, kebap kavgasi, ha bire ona buna laf kakmaya calismasi, bir susmak bilmiyor adam. Ne kadar konusursan o kadar sevilirsin diye bir sey yok.

Uefa kupasini aldiktan sonra fb'lisi, bjk'lisine kadar herkesten saygi goren bir adamdi. Bugun Galatasaray taraftarinin bile bir kismi hoslanmiyor kendisinden. Terim'e bakis acisi toplumun genelinde cok degisti. Bunda yaptigi hareketlerin payi buyuk. Buyuk adam diyecegin bir adama yakismayan hareketler.

Ben öğrenmem ögretirim dersen hele ki bu çağda başına çok şey gelir .Yardimcilarin yok hükmünde klüp doktoru bile seni takmıyor artık aranızdaki bag kopmuş gibi .Fatih hocam bu takımda bir taktik yok gibi kornerden gol atamıyoruz duran top kullanamadigimiz gibi birde gol yiyoruz duran toptan bu calisilmadiginin bir gostergesi artık zaman değişti motivasyon bir yere kadar ilk 11 türk oyuncu da yok takımı ekstra motive edecek herkes general hatta bazıları hurgeneral (belhanda ve babel) gel artık inattan vazgeç Taylan Adem Şener Jimmy kadroda yer bulsun kolay maçlarda Süleyman lus atalay da oynasın biz yenilsek de destekleriz takimi

Bence siz izlemeyin.

Evet drogba sneijder gibi tek başına maç alacak adam yok o seviyede şapkadan tavşan çıkaracak adam sadece falcao var oda sakat lemina seri halı saha futbolcusu kıvamında feghouli yok belhanda desen bağcılar serserisi sadece nzonzi var kaliteli adam diğer adamlar kaliteli uber topçular değil kendimizi kandırmayalım ya hocaya devre arası adam gibi transfer yapsın yada bıraksın görevi transfer yapabilen gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt