Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
yavaştan uzayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bekler hariç kadrodaki herkes Türkiye liginde tek başına maç alabilecek kalitede. Mevcut durumu hala teknik ekip dışındaki sebeplere bağlamaya çalışanlar futbol izlemesin yav vaktinize yazık.
Ben tam tersi düşünüyorum.
Bence siz izlemeyin.
Kimmiş onlar tek başına maç alacak..
Stoperlerde alıyor yani..Her maç garip garip hatalar yapan stoperler..İlk önce kendi işlerini yapsınlarda sonra gol atarlar. Rakip defans oyuncuları her hafta gol atıyorlar bizimkilerin bırak gol atmayı teşebbüsleri bile yok.
Evet hoca kötü..Çok basit hatalar yapıyor.Peki senin bahsettiğin tek başına maç alanlar çıksında birkaç tane maçı alsınlar.O tek başına maç alacak adamlar bir tane düzgün pas orta yapsında geçtim maç almayı..
Bazılarına göre federasyon hakemler bizim yönetim futbolcular top toplayıcı cocuklar herkez suclu terim haric
Lütfen ezbere yorumlar yapmayalım.
İki,üç absürd yorum haricinde hoca büyük bir çoğunluk tarafından çok ciddi bir şekilde eleştiriliyor.
Burada yanlış olan suçu tamamen terime atmak. Bence yönetim terim ve oyuncuların hepsinin aynı oranda çok ciddi hataları var.
Ezbere yorum yapmıyorum ben körü körüne terimi savunanlara diyorum tabiki herkeste suc varLütfen ezbere yorumlar yapmayalım.
İki,üç absürd yorum haricinde hoca büyük bir çoğunluk tarafından çok ciddi bir şekilde eleştiriliyor.
Burada yanlış olan suçu tamamen terime atmak. Bence yönetim terim ve oyuncuların hepsinin aynı oranda çok ciddi hataları var.
Bütün Türkiye yi karşısına alan mı ?bu ne alaka şimdi ? Ne demek istiyorsun ali koç tff yi mi kastettin ?Terim'e atiyoruz cunku ha bire her seyi biliyormus gibi konusan o. Colugunun cocugunun evinin harcligindan kesip maca gelen (yani maasini odeyen) insanlara laf atan o. Butun Turkiye'yi -hakli veya haksiz- karsisina alan da o. Yanlislarinda israr eden de o. Yanlisi yapani koruyan da o. Niye butun sucu ona bulmayalim?
Takıma bak orgazm olmamak elde değil
Ya da terim diye başka birini bize çakmışlar haberimiz yokşimdiki oyuncular ya terimi iplemiyor yada terim bunamış artık
Bütün Türkiye yi karşısına alan mı ?bu ne alaka şimdi ? Ne demek istiyorsun ali koç tff yi mi kastettin ?
Evet onlarin yaptiklari algi operasyonlari sayesinde herkesi kendine dusman etti. Var mi kaldi mi bir tane sempatizani? Milli takimdaki prim olaylari, kebap kavgasi, ha bire ona buna laf kakmaya calismasi, bir susmak bilmiyor adam. Ne kadar konusursan o kadar sevilirsin diye bir sey yok.
Evet drogba sneijder gibi tek başına maç alacak adam yok o seviyede şapkadan tavşan çıkaracak adam sadece falcao var oda sakat lemina seri halı saha futbolcusu kıvamında feghouli yok belhanda desen bağcılar serserisi sadece nzonzi var kaliteli adam diğer adamlar kaliteli uber topçular değil kendimizi kandırmayalım ya hocaya devre arası adam gibi transfer yapsın yada bıraksın görevi transfer yapabilen gelsin.Ben tam tersi düşünüyorum.
Bence siz izlemeyin.
Kimmiş onlar tek başına maç alacak..
Stoperlerde alıyor yani..Her maç garip garip hatalar yapan stoperler..İlk önce kendi işlerini yapsınlarda sonra gol atarlar. Rakip defans oyuncuları her hafta gol atıyorlar bizimkilerin bırak gol atmayı teşebbüsleri bile yok.
Evet hoca kötü..Çok basit hatalar yapıyor.Peki senin bahsettiğin tek başına maç alanlar çıksında birkaç tane maçı alsınlar.O tek başına maç alacak adamlar bir tane düzgün pas orta yapsında geçtim maç almayı..