Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim kendi memleketi rizedeki vedatı alamadı rizede her türlü bağlantısı var yönetim rodriguezi alamadı orta sahaya hoca banegayı istedi alamadı hoca samattayı istedi alamadı kimsenin yönetime söz söylediği yok varsa yoksa hoca hatalı tamam hoca eleştirilmez değil ama yönetimede çıkıp iki çift laf söyleyin herkes yatıp kalkıp hocaya sallıyor yönetimi eleştiren yok.

Evet onlarin yaptiklari algi operasyonlari sayesinde herkesi kendine dusman etti. Var mi kaldi mi bir tane sempatizani? Milli takimdaki prim olaylari, kebap kavgasi, ha bire ona buna laf kakmaya calismasi, bir susmak bilmiyor adam. Ne kadar konusursan o kadar sevilirsin diye bir sey yok.
algı operasyonu yapıldığını söylüyorsun sonra herkesi kendine düşman etti diyorsun..kimi kendisine düşman etti ? herkes dediğin kim..ali koç tff ve kurulları,kuş familyası mı.????ali koç,tff ve kurulları,sosyal medyadaki satılık kalemler..bunlar fatih terim düşmanı değil ,galatasaray düşmanı...galatasarayı aşağı çekmek için yapılıyor bunca operasyon... ne sempatizanından bahsediyorsun sen...kalkmış bir de kebap kavgası diyorsun...bu dil bu uslup tam da suyun karşı tarafının uslubu..

Ben tam tersi düşünüyorum.
Bence siz izlemeyin.
Kimmiş onlar tek başına maç alacak..
Stoperlerde alıyor yani..Her maç garip garip hatalar yapan stoperler..İlk önce kendi işlerini yapsınlarda sonra gol atarlar. Rakip defans oyuncuları her hafta gol atıyorlar bizimkilerin bırak gol atmayı teşebbüsleri bile yok.

Evet hoca kötü..Çok basit hatalar yapıyor.Peki senin bahsettiğin tek başına maç alanlar çıksında birkaç tane maçı alsınlar.O tek başına maç alacak adamlar bir tane düzgün pas orta yapsında geçtim maç almayı..
Maç almak sadece gol atmayla olmuyor. Marcao ve bekler dışında bütün oyuncularımız maçın kaderini tek başına değiştirebilir.

Abdurrahim kendi memleketi rizedeki vedatı alamadı rizede her türlü bağlantısı var yönetim rodriguezi alamadı orta sahaya hoca banegayı istedi alamadı hoca samattayı istedi alamadı kimsenin yönetime söz söylediği yok varsa yoksa hoca hatalı tamam hoca eleştirilmez değil ama yönetimede çıkıp iki çift laf söyleyin herkes yatıp kalkıp hocaya sallıyor yönetimi eleştiren yok.
IMG_20191030_093522.webp

Terimciler Miğfer Dibi'nin ilk hattı düştü. Iç kaleyi savunacağız, 5. günün şafağında bu takım top oynamaya başlarsa oradan başlarız süpürmeye. Yoksa devir antiftorcuların devridir;

Çıkaracaksın hocam, bizi bu duruma sen soktun, sen çıkaracaksın.

Çok eleştirdim, acımasız şekilde. Ama ben vefalı bir insanım, yapılan güzellikleri iyilikleri unutmam. Ve tesadüfede inanmam.

En güzel topumuzu Terim’le oynadık, en güzel şampiyonlukları bu adamla yaşadık. Bu adam sadece efsanemiz değil, aynı zamanda başarılı bir teknik direktör, ve final kaybetmeyin bir teknik direktör.

Eleştiriye devam, ama artık acımasızca saldırmalara izin verilmemeli.

Senciyim hoca. Bizi bu bataklıktan sen kurtaracaksın.

Bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz, indirmeyiz.

Çıkaracaksın hocam, bizi bu duruma sen soktun, sen çıkaracaksın.

Çok eleştirdim, acımasız şekilde. Ama ben vefalı bir insanım, yapılan güzellikleri iyilikleri unutmam. Ve tesadüfede inanmam.

En güzel topumuzu Terim’le oynadık, en güzel şampiyonlukları bu adamla yaşadık. Bu adam sadece efsanemiz değil, aynı zamanda başarılı bir teknik direktör, ve final kaybetmeyin bir teknik direktör.

Eleştiriye devam, ama artık acımasızca saldırmalara izin verilmemeli.

Senciyim hoca. Bizi bu bataklıktan sen kurtaracaksın.

Bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz, indirmeyiz.
hocayı eleştirenlere saygı duyuyorum ama hocaya acımasızca saldıranlara şunu söylemek isterim 8 şampiyonluğumuzu çıkarın tinerciler gibi bir kulüp olurduk hoca sayesinde en büyük olduk.

Gelişim liginde feneri 5-2 yenen takımı izledim.

Aga çocuklar duran toptan 3 gol attı. DURAN TOPTAN !

Çalışmışlar yani. İşin ilginci 3 golüde Ercan isimli stoperimiz atıyor.

Çalışınca olur. Çalış hoca,çalıştır!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocayı eleştirenlere saygı duyuyorum ama hocaya acımasızca saldıranlara şunu söylemek isterim 8 şampiyonluğumuzu çıkarın tinerciler gibi bir kulüp olurduk hoca sayesinde en büyük olduk.
Şu saçma sapan 8 şampiyonluk argümanı ile gelmeyin artık.

Bu takım hocasız şampiyon oldu.

Bu takım hem Hamzayla hemde yokluk içinde bile 3 kupa aldı.

Üstelik terimin avantajı geldiği her dönem kulüp tarihinin ve ligin en pahalı kadrosuna sahip olması.
Öyle yokluk içinde bir şampiyonluk yaşatmadı.
Ve her seferinde arkasında enkaz bıraktı.

Geçtiğimiz 2 senede ise biz iyi olduğumuz için değil rakipler leş olduğu için şampiyon olduk.
2 senedir elle tutulur şekilde güzel oynadığımız maç sayısı 5'i geçmez.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Şu saçma sapan 8 şampiyonluk argümanı ile gelmeyin artık.

Bu takım hocasız şampiyon oldu.

Bu takım hem Hamzayla hemde yokluk içinde bile 3 kupa aldı.

Üstelik terimin avantajı geldiği her dönem kulüp tarihinin ve ligin en pahalı kadrosuna sahip olması.
Öyle yokluk içinde bir şampiyonluk yaşatmadı.
Ve her seferinde arkasında enkaz bıraktı.

Geçtiğimiz 2 senede ise biz iyi olduğumuz için değil rakipler leş olduğu için şampiyon olduk.
2 senedir elle tutulur şekilde güzel oynadığımız maç sayısı 5'i geçmez.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

hamza ile şampiyon olurken rakipler çok mu iyiydi geçen sene hocam olmasaydı başak şampiyon olurdu hiç kimsede engel olamazdı

Belhandator hocamız futbolda bir şeyler yapmak için yaşı geçti. Çok şeyi yeniden öğrenmesi gerekiyor. Bunun için vakti kalmadı. Bu sezonu mutlaka tamamlasın. Ama gelecek sezonda mutlaka emekli olsun.

Peki Terim'in kariyerinden bizi çıkarınca elinde ne kalıyor? Görende biz ona borçluyuz sanacak, evet o varken de başarılı olduk yokken de ama kendisi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Peki Terim'in kariyerinden bizi çıkarınca elinde ne kalıyor? Görende biz ona borçluyuz sanacak, evet o varken de başarılı olduk yokken de ama kendisi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.
Hadi diyelim ki hoca sezon sonu istifa etti kimi getireceğiz okan buruk var ışık veren ama oda galatasaray teknik direktörlüğünün ağırlığını kaldırabilir mi meçhul rafa benitezi getirip bütçe verebileceklerse getirsinler iyi hocalar da bütçe ister bütçe vermeden getirebileceğin hocalar da 2. Sınıf yabancılar olur.

Hadi diyelim ki hoca sezon sonu istifa etti kimi getireceğiz okan buruk var ışık veren ama oda galatasaray teknik direktörlüğünün ağırlığını kaldırabilir mi meçhul rafa benitezi getirip bütçe verebileceklerse getirsinler iyi hocalar da bütçe ister bütçe vermeden getirebileceğin hocalar da 2. Sınıf yabancılar olur.
Hoca bütçesiz mi çalışıyor yani? Sadece Diagne'ye 13 milyon verdik. Tarihimizin en pahalı stoperlerinden birini hocanın döneminde aldık, gereği yokken ve forvetimiz yokken 4 milyona Emre Akbaba'yı aldık. Ben gitsin demiyorum ki zaten bu rezilliği dibine kadar yaşayacak ama öyle herkes suçlu hoca iyi masalı ile değil bu kadroyu kendisi kurdu bedelini de kendi ödeyecek öyle oyuncuların müsaitlik durumunu sorup, her yenilgi sonrası masal anlatarak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt