Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap basit; Dorukhan'ı oynatarak riske atamazdı, daha çok genç.Hocaya bir sorum var milli takim havuzu elindeyken elinde turkiyenin en iyi scout ekibiyiz diye gecinen bir ekip varken bedava dorukhani neden elden kacirdin bunu acikasin yeterli olur.
##Hemen bir portekizli hoca##
Mütevazi kadro dedigin elmanderli sneijderli olan miydi renktas? Yabanci sinirinda en iyi kadroydu2011-12 rüya gibiydi.
terime mütevazi kadrolar vereceksin. o tür kadrolarla başarılı oluyor. işin içine birden fazla isimli oyuncu gşrdiği zaman olmuyor. bunun içine ego mu giriyor bilmiyorum, anlaşmazlık mı oluyor bilmiyorum ama olmuyor.
iddiamı bir adım daha ileri taşıyım, 2000deki kadroyla ft dışındaki başka bir hoca uefa kupasını alamazdı.
2002 dünya kupasında şenol yerine ft olsa final oynardık.
not: bu bir iddiadır ve iddia sahibinin fikirlerini bağlar, tamamen hayal ve tahmin ürünüdür.
Mütevazi kadro dedigin elmanderli sneijderli olan miydi renktas? Yabanci sinirinda en iyi kadroydu![]()
Bi sonraki sezonu iste senin dediginin, ne yillar sonrasi baskansneijder yoktu. kafan karışmış olabilir.
ujfalusi baros elmander necatili kadroyu diyorum. o kadro hemen hemen 13 kişiyle sezonu götürdü. çok dar bi kadroydu. sneijder dediğin adam yıllar sonra geldi. ama hiç bir zaman 11-12 sezonu gibi güzel ve bilinçli oyun oynamadık
düzenleme: emre çolak, semih vs de vardı

Bi sonraki sezonu iste senin dediginin, ne yillar sonrasi baskan![]()
Hocaya bir sorum var milli takim havuzu elindeyken elinde turkiyenin en iyi scout ekibiyiz diye gecinen bir ekip varken bedava dorukhani neden elden kacirdin bunu acikasin yeterli olur.
##Hemen bir portekizli hoca##
Yunus cezali dediginiz kim ve olay nedir? Akgun mu Belhanda mi?