Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya bir sorum var milli takim havuzu elindeyken elinde turkiyenin en iyi scout ekibiyiz diye gecinen bir ekip varken bedava dorukhani neden elden kacirdin bunu acikasin yeterli olur.

##Hemen bir portekizli hoca##
Cevap basit; Dorukhan'ı oynatarak riske atamazdı, daha çok genç.

Günlük ekibini değiştir eleştirimi atayimda totem olsun

Fatih hoca uzuldugunde uzulemeyen hocanin anlattigi iliskiyi kuramayan adamlar kendilerine Galatasaraylıyım diyor ya üzülüyorum. Siz bu takimi eksik tutuyorsunuz bazi duygulari hic yaşayamamışsınız. 2017 aralik gecesi twit attiginda sevincten ucuyordum.

2011-12 rüya gibiydi.
terime mütevazi kadrolar vereceksin. o tür kadrolarla başarılı oluyor. işin içine birden fazla isimli oyuncu gşrdiği zaman olmuyor. bunun içine ego mu giriyor bilmiyorum, anlaşmazlık mı oluyor bilmiyorum ama olmuyor.

iddiamı bir adım daha ileri taşıyım, 2000deki kadroyla ft dışındaki başka bir hoca uefa kupasını alamazdı.

2002 dünya kupasında şenol yerine ft olsa final oynardık.

not: bu bir iddiadır ve iddia sahibinin fikirlerini bağlar, tamamen hayal ve tahmin ürünüdür.

2011-12 rüya gibiydi.
terime mütevazi kadrolar vereceksin. o tür kadrolarla başarılı oluyor. işin içine birden fazla isimli oyuncu gşrdiği zaman olmuyor. bunun içine ego mu giriyor bilmiyorum, anlaşmazlık mı oluyor bilmiyorum ama olmuyor.

iddiamı bir adım daha ileri taşıyım, 2000deki kadroyla ft dışındaki başka bir hoca uefa kupasını alamazdı.

2002 dünya kupasında şenol yerine ft olsa final oynardık.

not: bu bir iddiadır ve iddia sahibinin fikirlerini bağlar, tamamen hayal ve tahmin ürünüdür.
Mütevazi kadro dedigin elmanderli sneijderli olan miydi renktas? Yabanci sinirinda en iyi kadroydu :)

Mütevazi kadro dedigin elmanderli sneijderli olan miydi renktas? Yabanci sinirinda en iyi kadroydu :)

sneijder yoktu. kafan karışmış olabilir.

ujfalusi baros elmander necatili kadroyu diyorum. o kadro hemen hemen 13 kişiyle sezonu götürdü. çok dar bi kadroydu. sneijder dediğin adam yıllar sonra geldi. ama hiç bir zaman 11-12 sezonu gibi güzel ve bilinçli oyun oynamadık

düzenleme: emre çolak, semih vs de vardı

2018 ve 2019 şampiyonlukları ile ilgili attığı twitlerin altına göz gezdirdim de bu adamın kıymetini bilelim yaşayan bir efsane, Bu adamın rakiplerde yarattığı psikoloji ve baskıyı tahmin bile edemezsiniz, Şuan dalga geçmeye çalıştıkları bitik dedikleri takımın 2-3 puan gerilerinde olmaları bile bunlara yetiyor. Galatasaray taraftarı aslan gibi hocasının arkasında olduğu sürece bu adam hepsini tokat manyağı yapmaya devam edecek, 8 puan avans verir sonra saplar 6-7 puan avans verir sonra saplar hiç farketmez. Hocayı bırakmadığımız müddetçe hepsinin aklını alacaktır 2. yarıda bütün büyük maçların rövanşınıda alırız.

sneijder yoktu. kafan karışmış olabilir.

ujfalusi baros elmander necatili kadroyu diyorum. o kadro hemen hemen 13 kişiyle sezonu götürdü. çok dar bi kadroydu. sneijder dediğin adam yıllar sonra geldi. ama hiç bir zaman 11-12 sezonu gibi güzel ve bilinçli oyun oynamadık

düzenleme: emre çolak, semih vs de vardı
Bi sonraki sezonu iste senin dediginin, ne yillar sonrasi baskan ;D

Bi sonraki sezonu iste senin dediginin, ne yillar sonrasi baskan ;D

tamam da konu o değil. sen her şeyi çarptırıyorsun. ta ilk mesajda 2011-12 dedim. sen sneijderı işin içine bulaştırarak iyi kadro dedin. ben o sezonu kastetmiş olsam 12-13 sezonu derdim. olayı bulandıran sensin. hayır sneijder geliyorda sanki yıllarca ft ile çalışıyor. sonrasında mancini geliyor gs'a. 2011-12 yılındaki mütevazi kadro deyince senin aklına sneijder nasıl geliyor ben de onu çözemedim. halbuki sneijderin geliş tarihi 2013 başı.

ve evet, 2011-12deki kadroyu başkası yönetse bu kadar verim alamazdı. karşı tezi olan derbilere bakabilir. bu kadar domine ettiğimiz ve ezerek içerde dışarda tokatladığımız sezon az bulunur.

konu ftyi sevip sevmeme değil. sevmiyorum sevmek zorunda da değilim. yalnız sevmiyorum diye altı boş eleştiri yapmaya gerek yok. mütevazi kadrolarda, özellikle yıldız yoksa ya da 1-2 tane sivrilen lider oyuncu varsa ft başarılı olur, önünde de kimse duramaz hele de ligde. yıldızlar topluluğu olduğu zaman yapamıyor. milanda da yapamadı. sebebi beceriksiz olması değil. geçimsiz olması, yıldız oyuncuları idare etmek zordur hele de egolu olurlarsa.

ftnin yıldızı olacaksa az ve öz olacak ve mütevazi olacak. bunlar yine benim fikirlerimdir, bunlar çeşitli gözlemler sonucunda elde edilmiştir

Hocaya bir sorum var milli takim havuzu elindeyken elinde turkiyenin en iyi scout ekibiyiz diye gecinen bir ekip varken bedava dorukhani neden elden kacirdin bunu acikasin yeterli olur.

Tuna bu soruyu ben de sordum. Milli Takımlardan sorumlu zart zurt iken , tum oyuncu havuzu yurt içi-yurt dışı elinin altındayken bir tane bile yerli , genç, gelecek vaaeden oyuncu aldırmadı. Sadece yabancı oyunculara bel bagladı. Mesela Kaan Ayhan.. Alınmasını çok istedim. 2.5 m€ serbest kalma bedeli varken.. Bircok mevkii de oynayabilen joker bir oyuncu.. Almadı.. Bunun gibi onlarca örnek verebilirim.. Netice ortada..

Sana and olsun guzel gunleri tribunden senin keline bakarak bekleyecegiz, sabredecegiz koca tastasli adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt