Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden de Sneijdersporluydum hala arıyoruz Sneijder'i

Terim'de de aynısı olacak sizin bu adam yeme sevdanız sonumuz oluyor
Adam yeme sevdasımı dünyanın her yerinde böyledir bu işini iyi yapamayana yol verirler senin adam takımın anası belledi bi ton transfer yaptı hala ocak ık mık diyo bu sefer kacacak yeride yok nihatın kucagınada atlıyamaz demirörene koştugu gibi

kendisi gün gün eriyen kaybeden ama kazandığını sanan sandırılan bir kötülüğün tarafını seçmiş yapabileceğimiz birşey yok
Katılıyorum zaten hep Galatasaray düşmanıydı senin tek meziyetin Galatasaray’ın üstüne basmak demiştim duruyor entrysi hala da ama burada haklı değil mi Emre taylan hele selçük bir zahmet tuzlaya ney skor ile kaybetme hocanım ne suçu var

Adam yeme sevdasımı dünyanın her yerinde böyledir bu işini iyi yapamayana yol verirler senin adam takımın anası belledi bi ton transfer yaptı hala ocak ık mık diyo bu sefer kacacak yeride yok nihatın kucagınada atlıyamaz demirörene koştugu gibi

Neyse bir şey demiyorum avatarını beğendim ama

Bu takım geçen sene ikinci devre maç kaybetmedi gazozuna oynanan son maçı saymazsak. 16 maçta 11 gol yemiş takım. İyi oyun yoktu vs denilebilir de rezaletlik ne durum vardı ortada onu çözemedim.

Oyun olarak bu sene oynanan oyundan farklı bir oyun yoktu renktaş

Ve ben bu oyunu rezil bir oyun olarak adlandırıyorum

Bir tek farkı karambol ile gol pozisyonuna girebiliyorduk

Şimdi onu da yapamıyoruz

kopegınız mı

Oyun olarak bu sene oynanan oyundan farklı bir oyun yoktu renktaş

Ve ben bu oyunu rezil bir oyun olarak adlandırıyorum

Bir tek farkı karambol ile gol pozisyonuna girebiliyorduk

Şimdi onu da yapamıyoruz
O zaman geçen seneyle bu sene arasındaki tek fark şans mı? Söylediklerinden bunu anlıyorum.

O zaman geçen seneyle bu sene arasındaki tek fark şans mı? Söylediklerinden bunu anlıyorum.

Aynen şans faktörü çok büyük etken diyebiliriz

Birde ne olursa olsun son haftalara potada giren Galatasaray'ın kazanma reaksiyonunu da eklemek lazım

Sonuçta halen Türkiye'nin en büyük takımıyız

Mesela Başakşehir'de bu reaksiyonu göremezsin

Bu sene oynanan 20.resmî mac ve bu 20 maçta sadece 15 gol artık.Mac basına 1 gol bile değil..
Bu 20 maçın 2 tanesi akhisar ve tuzla gibi iki alt lig takımı ve bunlara toplamda 1 gol atabildik..
Toplam 20 maçın 10 tanesinde gol bile atamadık.. Yani her 2 maçtan birinde gol atamıyoruz.

Şu performans gerçekten rezalet ötesi ve kesinlikle antrenöre yazar..

1996 yilindan beri Yani 23 yıldır takip ediyorum galatasaray'i...2010-2011 sezonundan beri hayatımda bu kadar insani izlerken canından bezdiren,hücumda bu kadar çaresiz,üretemeyen bir takım hatırlamıyorum.. ki 2010-11 kadrosu gercekten rezalet bir kadroydu ve o kadronun bu kadar rezil olmasının bir mantığı vardı..

EK99klJWoAEQTCF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt