- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.028
- 4.323
ocak ayı gelsede hoca dransfer şov yapsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam yeme sevdasımı dünyanın her yerinde böyledir bu işini iyi yapamayana yol verirler senin adam takımın anası belledi bi ton transfer yaptı hala ocak ık mık diyo bu sefer kacacak yeride yok nihatın kucagınada atlıyamaz demirörene koştugu gibiEskiden de Sneijdersporluydum hala arıyoruz Sneijder'i
Terim'de de aynısı olacak sizin bu adam yeme sevdanız sonumuz oluyor
Katılıyorum zaten hep Galatasaray düşmanıydı senin tek meziyetin Galatasaray’ın üstüne basmak demiştim duruyor entrysi hala da ama burada haklı değil mi Emre taylan hele selçük bir zahmet tuzlaya ney skor ile kaybetme hocanım ne suçu varkendisi gün gün eriyen kaybeden ama kazandığını sanan sandırılan bir kötülüğün tarafını seçmiş yapabileceğimiz birşey yok
Adam yeme sevdasımı dünyanın her yerinde böyledir bu işini iyi yapamayana yol verirler senin adam takımın anası belledi bi ton transfer yaptı hala ocak ık mık diyo bu sefer kacacak yeride yok nihatın kucagınada atlıyamaz demirörene koştugu gibi
Bu takım geçen sene ikinci devre maç kaybetmedi gazozuna oynanan son maçı saymazsak. 16 maçta 11 gol yemiş takım. İyi oyun yoktu vs denilebilir de rezaletlik ne durum vardı ortada onu çözemedim.
kopegınız mıAdam yeme sevdasımı dünyanın her yerinde böyledir bu işini iyi yapamayana yol verirler senin adam takımın anası belledi bi ton transfer yaptı hala ocak ık mık diyo bu sefer kacacak yeride yok nihatın kucagınada atlıyamaz demirörene koştugu gibi
Evt o avatarımdaki cogu insandan daha akıllıydıNeyse bir şey demiyorum avatarını beğendim ama
Evtkopegınız mı
O zaman geçen seneyle bu sene arasındaki tek fark şans mı? Söylediklerinden bunu anlıyorum.Oyun olarak bu sene oynanan oyundan farklı bir oyun yoktu renktaş
Ve ben bu oyunu rezil bir oyun olarak adlandırıyorum
Bir tek farkı karambol ile gol pozisyonuna girebiliyorduk
Şimdi onu da yapamıyoruz
Evt o avatarımdaki cogu insandan daha akıllıydı
Kaybettınız sanırım uzucu allah sabır versin hurmetler
Alman kurdu siyah olan cogu böyle bi renk alman kurdu oldugunu bilmiyo tabi köpeklere ilgisi olanlar biliyo ama neyse özür dilerim biraz sinir tepeme cıktıdaÇok tatlıymış maşallah cinsi ne
Başlığın "Leş Sevici" olarak değiştirilmesini öneriyorum.
O zaman geçen seneyle bu sene arasındaki tek fark şans mı? Söylediklerinden bunu anlıyorum.
bu gercek mı
smod Falcao sandımbu gercek mı