Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene oynanan 20.resmî mac ve bu 20 maçta sadece 15 gol artık.Mac basına 1 gol bile değil..
Bu 20 maçın 2 tanesi akhisar ve tuzla gibi iki alt lig takımı ve bunlara toplamda 1 gol atabildik..
Toplam 20 maçın 10 tanesinde gol bile atamadık.. Yani her 2 maçtan birinde gol atamıyoruz.

Şu performans gerçekten rezalet ötesi ve kesinlikle antrenöre yazar..

1996 yilindan beri Yani 23 yıldır takip ediyorum galatasaray'i...2010-2011 sezonundan beri hayatımda bu kadar insani izlerken canından bezdiren,hücumda bu kadar çaresiz,üretemeyen bir takım hatırlamıyorum.. ki 2010-11 kadrosu gercekten rezalet bir kadroydu ve o kadronun bu kadar rezil olmasının bir mantığı vardı..

10-11 takımının enkazını devralan hagiye albayrak hakaretler ediyordu ekranlarda

şimdi ekürisi ile birlikte takımı dibe sürüklüyorlar

kendisi onun arkası saklanıyor, o bunu parmağında oynatıyor

değil koca galatasaray ortalama herhangi bir profesyonel organizasyonda görülmeyecek bir ahbap çavuş ilişkisi ile dağıtılan kadrolar, hunharca harcanan milyon eurolar ve daha fazlasını harcamaya hazırlıklar

EK99klJWoAEQTCF

Falcao bir Gsc gerçeğidir maalesef

Diagne'nin şov yaptığı ligde 40 tane gol atacağını iddia edenler vardı

Futbolu taraftarlar yönetse ne olurdu örneği

Fm de ki gibi her şey kolay olsa keşke

Gençler hata yapabilir hocam lütfen Selçuk'u kesmeyin.

mac sonrası acıklama yapmaya bile utanılır artık yeter bazı şeyleri gülerek okuyorum :=)

Suçlu futbolcular oldu kendisinin suçu yokmuş futbolcu formayı alacakmış hadi ya o zaman sanada ihtiyaç yok

Bir zamanlar Fenerle dalga gecerdik, Pendik yenilgisi nedeniyle..

Simdi biz dalga konusu olduk..

6-0 yenilgiler uzerine ikinci Lig takimindan 2 yenek tuy dikti..

Sen sucu yine futbolculara at FT.. Ocak ayini bekleyin de .. Seyirci de.. Yonetim de..

Biraz Galatasaray sevgin varsa cek git be adam, cek git artik. Torun mu seversin, Bodrum da ava mi cikarsin bilmiyorum ama dus bu takimin yakasindan be adam..

Yahu millet üstüne koya koya gider her sene takımı daha ileri taşır bizim takım git gide futbol cahili oluyor. Ası da aynı yedeği de aynı takımda futbol oynayan adam yok Feghouli geçen sene takımı tek başına şampiyon yaptı bu sene ayakta duramıyor Marcao için geçen sene neler konuşuyorduk şimdi ki haline bak Belhanda&Mariano&Nagatomo filan zaten bahsetmeye bile gerek yok

Takımda aynı anda bu kadar sakat bu kadar formsuz olması sadece futbolcuların suçu mu hocam ? 30 mil.€ değeri olan Fransa Liginde İspanya Liginde zirve yapabilmiş Seri ve Nzonzi gibi 2 adam var takımda hala nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz. Gerekirse takımı dağıtır yıkarım ama bu 2 adamdan üst düzey katkı almaya bakarım

Takımda Ömer Bayram haricinde formda adam yok ki biz hala kafa patlatıyoruz Ocak ayında şunu satsak yerine şu gelse işte şu beke geçse şu stoper olsa diye ama gidişat hiç iyi değil

bir takımın 30 oyuncu birden mi formsuz olur? 30 oyuncu birden mi yeniçeri?

bu 30 oyuncuyu bir araya getirdi diye sormuyorum bile

çarçur edilen paralardan sonra gerçek bir sonraki hocaya çok üzülüyorum

resmen elde para eden herşeyi satıp çarçur eden evlat gibi şu an

ihale sonradan gelecek garibana kalacak her zamanki gibi

Yuregin varsa haftaya Emini oynatirsin!!

Yada devre arasi hamlelerle sampiyon olurum korkusuyla oynatma, sonucta MasAllah sana bu donemde gemiyi sag salim limana yetistiriyorsun. En az hasarla getirdin, helal olsun...

Tuzlaspor: maglubiyet
Trabzonspor: beraberlik
Club brugge: beraberlik
Basaksehir: maglubiyet

Son 4 macin 3u evinde oynadin ve bu maclarda 2puan aldin. Sen olmasaydin bu camia ne yapacakti :)

Lan sanki tarihinde ilk kez 1 puan almis San Marino gibi yenilmedigimiz icin seviniyoruz. Kargalar boyle isin icine etsin, ineklerin orasina girsin boyle is, kuslarin donuna girsin, domuzun agzina girsin ne diyim :/

Bu hoca bizimle alay ediyor, etmiyorsa ozaman huzur evine kapatsinlar bunu. Artik sakasida kotu, evet her sene sampiyon olmayalim ama rezil ezik ve acinacak halde olmasin klup.

Baska birisi olsa oyle boyle idare edilirdi. Her kotu sonuctan sonra takimi dahada asagiya ceken bir hoca var. Oyunculari her Mac taraftarin kucagina atarak artik yanlizlasti. Bir kisim taraftarda sirtini donecek ve kendi egosuyla bogusur.

bir takımın 30 oyuncu birden mi formsuz olur? 30 oyuncu birden mi yeniçeri?

bu 30 oyuncuyu bir araya getirdi diye sormuyorum bile

çarçur edilen paralardan sonra gerçek bir sonraki hocaya çok üzülüyorum

resmen elde para eden herşeyi satıp çarçur eden evlat gibi şu an

ihale sonradan gelecek garibana kalacak her zamanki gibi

Şu sonuçların yarısını yabancı bir adam alsa ne karısı, ne kızı eksik kalırdı. Fatih hocaya bunlar söylensin demiyorum, adamı sevebilirsiniz de, hepimiz seviyoruz ama azıcık ar eden adam şu sahadaki eksikliklere bakıp en azından Fatih Terim'i eleştirenlere ses çıkarmaz. Bunlara da ben Galatasaraylı değil Terimsporlular diyorum ancak. Zira aynı takım için aynı çabaları gösteren adamlara farklı muamele edenler 110 yıllık kulübün değil, 30 yıllık Galatasaraylının taraftarlarıdır.

Emini oynatmaz bidaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt