Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Takim oyle bi halde ki evren de savunamiyor olamaz mi oguz bey? Utanir adam yani nasil savunacak su rezil takimimizi
Belhanda nasıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takim oyle bi halde ki evren de savunamiyor olamaz mi oguz bey? Utanir adam yani nasil savunacak su rezil takimimizi
Basarisizligi hic yasamadik ki Terimle yani ne demek istedin anlamadim?
YıpranmışBelhanda nasıldı
Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu derBasarisizligi hic yasamadik ki Terimle yani ne demek istedin anlamadim?
Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu der
Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu der
Arkadaşım senin derdin ne yok leş kargaları yok zırvalar ne duymak istiyorsun anlamadım ki ne yapacak adamlar dilleyecek mi şu tabloda bu hocayı? Yok saygı vs hikayeleri ise zaten kendin göstermiyorsun kaldı ki saygısızlık bir durum olsa yönetim engeller kimse kutsallaştırmak zorunda değil.Hocanın istifa etmesi lazım. Torunlarını falan sevsin takılsın kafasına göre.
Benim de kafam rahat eder buradaki zırvalamaları okumak zorunda kalmam. Zaten bu tarz şeyler okumak istesem antuya girerim aşağı yukarı aynı şeyler yazıyor orada da Terim'le alakalı. Çoğunu oraya koysan sırıtmaz, o derece fikir birliği edilen bir konu Ft, büyük adam.
Bırak hoca atlar ölsün bu sefer de, bir şey olmaz.
Kardeş adam "hoca Gs'nin ırzına geçiyor tecavüzden keyif alalım" falan yazıyor herhalde dediğim gibi anasına sövülmesi lazım dediğimin anlaşılması için? Bu hakaret-saygı kısmı.Arkadaşım senin derdin ne yok leş kargaları yok zırvalar ne duymak istiyorsun anlamadım ki ne yapacak adamlar dilleyecek mi şu tabloda bu hocayı? Yok saygı vs hikayeleri ise zaten kendin göstermiyorsun kaldı ki saygısızlık bir durum olsa yönetim engeller kimse kutsallaştırmak zorunda değil.
Ee madem öyle neden kendisini muhattap alıp da bu söylemini dile getirmiyorsun da böyle ortaya karışık konuşup, sonra isteyen üzerine alınsın diyorsun? Rahatsız olduğun biri veya birileri varsa yazarsın her şey hallolur. Ben de hocayı savunanlar ahmahktır deyip ama x koşulda savunanlar ahmak olarak revize edip sonra isteyen üstüne alınsın desem ne kadar sağlıklı olur?Kardeş adam "hoca Gs'nin ırzına geçiyor tecavüzden keyif alalım" falan yazıyor herhalde dediğim gibi anasına sövülmesi lazım dediğimin anlaşılması için? Bu hakaret-saygı kısmı.
Ayrıca orada hitap ettiğim kesim belli, isteyen üstüne alınabilir. Normal eleştirene tek kelime laf etmedim, he itirazım olur onu da normal konuşurum.
Kimse dillemesin sezon başından beri tek olumlu cümlem de yoktur takım ve oynanan oyunla alakalı. Vefa vs de umurumda değil de cahilce ve art niyetli yorumlara cevabım her zaman bu yönde olacaktır. Söylediğim gibi isteyen üstüne alınabilir.
Ne gecmismis be kardeşim.Sanki yetiştirecek hoca gelse sabredilecek. İki yıldır takımı şampiyon yapan 20 küsür şampiyonluğun neredeyse yarısının altında imzası olan hoca bir sezon kötü gitti diye kovulsun derdindesiniz.
Altyapıya önem veren bir hoca geldi ne olacak sanıyorsunuz solda Süleyman'ı ortada Emini Atalayı sağda yunusu forvette Erencanı oynatıp her maçı kazandıracak mı?
İki üç maç kötü gitsin istifa diye inler stat. Ayrıca çıkan her alt yapı oyuncusu bir arda bir ozan değil maalesef. Alt yapıdaki çocuklar biraz kötü oynasın onlardan kötüsüde olmaz. Örnek semih emre çolak.
Hocaya bende kızıyorum. Bencede bu maç forvete erencanı alabilirdi selçuk yerine bir genci oynatabilirdi belhanda yerine atalay girebilirdi ama maalesef hoca gidince hiçbir şey düzelmicek.
Bu baskı altında çalışıp gençlere şans tanıyabilecek başarıyı yakalayana kadarki süredede kovulmayı başarmadan sabır edilecek başka bir hoca yok.
Ayrıca şu ligde ünal karaman dışında gençlere şans tanıyan bir hoca göremedim daha gelen yabancı hocalar arasındada yok. Ne mancini ne prandelli ne rijkaard ne skibbe ne tudor altyapıdan oyuncu çıkarıp oynattı. Hiçbiri yapmadı ama yine Terim yaptı.
Bende isterim bir değil üç dört tane alt yapıda a takımda oynayacak kalibrede adam olsun ama demekki o kadar yetenekli değiller.
O sadece bir örnek çünkü. Yoksa alıntılamaktan vs çekindiğim yok. Zaten kişilerle problemim de yok. O konuda sadece bir öneride bulundum madem amaç hakaret etmek anasına falan sövün daha etkili olur diye. Çok umurumda değil o kısım, internet ortamı isteyen istediğine hakaret etsin, beni ırgalamaz. Dediğim gibi o kısım tavsiye içeriyor.Ee madem öyle neden kendisini muhattap alıp da bu söylemini dile getirmiyorsun da böyle ortaya karışık konuşup, sonra isteyen üzerine alınsın diyorsun? Rahatsız olduğun biri veya birileri varsa yazarsın her şey hallolur. Ben de hocayı savunanlar ahmahktır deyip ama x koşulda savunanlar ahmak olarak revize edip sonra isteyen üstüne alınsın desem ne kadar sağlıklı olur?