Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarisizligi hic yasamadik ki Terimle yani ne demek istedin anlamadim?

Senin için başarı rezalet futbol ile de olsa kupalar kazanmak olabilir.

Benim içinse takımı bir kimlik ile oynatabilip, başarı kazanmaktır.

Ayrıca evet. Ne zaman kötü gitsek kendini milli takıma attığı için hiç başarısızlık yaşamadık kendisi ile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basarisizligi hic yasamadik ki Terimle yani ne demek istedin anlamadim?
Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu der

Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu der

Gercekten cok eglenceli bir adam. Her bahanesi ayri bir komedi. FT'nin artik teknik direktorluk yapmasi Ajdar'in sarki soylemesine benzedi. Futbolun Ajdar'i oldu adam. Ben eglenmeye bakiyorum bu durumdan. Ne demisler? tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin. FT Galatasaray camiasinin irzina gecmekte oldugu icin durum budur.

Bu Terimciler toz kondurmuyor hocalarina, sizin anlatacaginiz dil ile anlatim. Sizin ile bizim aramizdaki fark bizim icin sadece Galatasaray vardir. Basarisizliga basarisiz diyemeyen yilandir, bile bile Galatasarayi cukuruma goturmek ve buna kostek olan taraftar benim gozumde gercek bir Galatasarayli degildir. Sorun Galatasarayin aldigi sonuclar degil, oynadigi oyun, bugune kadar hocanin takima birsey katmamasi ve gelecege hic bir yatirimda bulunmamasidir( ne bir genc oyuncu yetistirdi nede para edecek Adam kaldi takimda)..

Birde elestirilmeyecek kimse yok, kimse kusursuz degildir tabiki ama yanlisa yanlis demeye herkezin hakki var. Terim hakkinda elestiri bulan renktaslari linc etmeniz sizin hangi seviyede oldugunuzu acikliyor. Gorus aciniz beni endiselendiriyor! Basarili bir gecmisi var diye elestirilmeyecek diye bir kural koydunuz, kredisi ise klup kume duserse bitecek konuma getirdiniz. Harbiden bu kafayla umut ettiginiz ve hayal ettiginiz Galatasaray varolacakmi?
Bir dedigi digeriyle celiski icine giren bir hoca, bugune kadar hazir kadro olmadan kendi kurdugu hangi kadro iyi oldu. Ocakta ne olacak? Bir anda Terim super bir oyunmu oynattiracak takima.

Onu bunu bilmem, biraz haddinizi asiyorsunuz. Siz nekadar Galatasarayliysaniz burdaki cogu renktas en az sizin kadar Galatasarayli. Terimin yaptiklari bir degil iki degil, halen yanlista inat ediyor. Israrla hata yapmaya devam etmesi bazi kisim taraftari cileden cikariyor. Sonucta bu yaptiklari hatalar ve yanlislarin bedelini Galatasaray oduyor!!!! Terim odemiyor, oyle Yada boyle parasini tikir tikir alacak (super ligde acik ara en iyi maasi aliyor!).

Ondan biz elestirede bulunmaya devam edecegiz, ya kendisine ceki duzun verecek ve dogru olani yapacak Yada ben bu isi beceremecem bana hazir kadro verin Yada gidim diyecek..

Nokta!.

Ulan sana bu ülkede tanınan şans, gösterilen müsamaha ile sahip olduğun arkandaki güç Ş.Güneş’in elinde olacaktı ki...

Kusura bakma hoca ikinizde aynı yaşlardasınız muhtemelen. Neyse. Daha ağır konuşmayalım. Gerçekleri kaldıramayan çok insan var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

O ders almaz ders verir. Hatada herzaman başkasınındır.

Hocanın istifa etmesi lazım. Torunlarını falan sevsin takılsın kafasına göre.
Benim de kafam rahat eder buradaki zırvalamaları okumak zorunda kalmam. Zaten bu tarz şeyler okumak istesem antuya girerim aşağı yukarı aynı şeyler yazıyor orada da Terim'le alakalı. Çoğunu oraya koysan sırıtmaz, o derece fikir birliği edilen bir konu Ft, büyük adam.
Bırak hoca atlar ölsün bu sefer de, bir şey olmaz.

Hocanın istifa etmesi lazım. Torunlarını falan sevsin takılsın kafasına göre.
Benim de kafam rahat eder buradaki zırvalamaları okumak zorunda kalmam. Zaten bu tarz şeyler okumak istesem antuya girerim aşağı yukarı aynı şeyler yazıyor orada da Terim'le alakalı. Çoğunu oraya koysan sırıtmaz, o derece fikir birliği edilen bir konu Ft, büyük adam.
Bırak hoca atlar ölsün bu sefer de, bir şey olmaz.
Arkadaşım senin derdin ne yok leş kargaları yok zırvalar ne duymak istiyorsun anlamadım ki ne yapacak adamlar dilleyecek mi şu tabloda bu hocayı? Yok saygı vs hikayeleri ise zaten kendin göstermiyorsun kaldı ki saygısızlık bir durum olsa yönetim engeller kimse kutsallaştırmak zorunda değil.

Arkadaşım senin derdin ne yok leş kargaları yok zırvalar ne duymak istiyorsun anlamadım ki ne yapacak adamlar dilleyecek mi şu tabloda bu hocayı? Yok saygı vs hikayeleri ise zaten kendin göstermiyorsun kaldı ki saygısızlık bir durum olsa yönetim engeller kimse kutsallaştırmak zorunda değil.
Kardeş adam "hoca Gs'nin ırzına geçiyor tecavüzden keyif alalım" falan yazıyor herhalde dediğim gibi anasına sövülmesi lazım dediğimin anlaşılması için? Bu hakaret-saygı kısmı.

Ayrıca orada hitap ettiğim kesim belli, isteyen üstüne alınabilir. Normal eleştirene tek kelime laf etmedim, he itirazım olur onu da normal konuşurum.
Kimse dillemesin sezon başından beri tek olumlu cümlem de yoktur takım ve oynanan oyunla alakalı. Vefa vs de umurumda değil de cahilce ve art niyetli yorumlara cevabım her zaman bu yönde olacaktır. Söylediğim gibi isteyen üstüne alınabilir.

Kardeş adam "hoca Gs'nin ırzına geçiyor tecavüzden keyif alalım" falan yazıyor herhalde dediğim gibi anasına sövülmesi lazım dediğimin anlaşılması için? Bu hakaret-saygı kısmı.

Ayrıca orada hitap ettiğim kesim belli, isteyen üstüne alınabilir. Normal eleştirene tek kelime laf etmedim, he itirazım olur onu da normal konuşurum.
Kimse dillemesin sezon başından beri tek olumlu cümlem de yoktur takım ve oynanan oyunla alakalı. Vefa vs de umurumda değil de cahilce ve art niyetli yorumlara cevabım her zaman bu yönde olacaktır. Söylediğim gibi isteyen üstüne alınabilir.
Ee madem öyle neden kendisini muhattap alıp da bu söylemini dile getirmiyorsun da böyle ortaya karışık konuşup, sonra isteyen üzerine alınsın diyorsun? Rahatsız olduğun biri veya birileri varsa yazarsın her şey hallolur. Ben de hocayı savunanlar ahmahktır deyip ama x koşulda savunanlar ahmak olarak revize edip sonra isteyen üstüne alınsın desem ne kadar sağlıklı olur?

Sanki yetiştirecek hoca gelse sabredilecek. İki yıldır takımı şampiyon yapan 20 küsür şampiyonluğun neredeyse yarısının altında imzası olan hoca bir sezon kötü gitti diye kovulsun derdindesiniz.
Altyapıya önem veren bir hoca geldi ne olacak sanıyorsunuz solda Süleyman'ı ortada Emini Atalayı sağda yunusu forvette Erencanı oynatıp her maçı kazandıracak mı?
İki üç maç kötü gitsin istifa diye inler stat. Ayrıca çıkan her alt yapı oyuncusu bir arda bir ozan değil maalesef. Alt yapıdaki çocuklar biraz kötü oynasın onlardan kötüsüde olmaz. Örnek semih emre çolak.
Hocaya bende kızıyorum. Bencede bu maç forvete erencanı alabilirdi selçuk yerine bir genci oynatabilirdi belhanda yerine atalay girebilirdi ama maalesef hoca gidince hiçbir şey düzelmicek.
Bu baskı altında çalışıp gençlere şans tanıyabilecek başarıyı yakalayana kadarki süredede kovulmayı başarmadan sabır edilecek başka bir hoca yok.
Ayrıca şu ligde ünal karaman dışında gençlere şans tanıyan bir hoca göremedim daha gelen yabancı hocalar arasındada yok. Ne mancini ne prandelli ne rijkaard ne skibbe ne tudor altyapıdan oyuncu çıkarıp oynattı. Hiçbiri yapmadı ama yine Terim yaptı.
Bende isterim bir değil üç dört tane alt yapıda a takımda oynayacak kalibrede adam olsun ama demekki o kadar yetenekli değiller.
Ne gecmismis be kardeşim.
Yhu 40 kere söyledim futbolda dun yoktur. Real Madrid bile 3 s.ligi kupası olan adamı kovmak için tetikte şu geçmiş geçmiş diye gezme huyunuzdan vazgeçin. Bu kulüp son senesinde 15 asist yapan oyuncusunu gönderirken neredeydiniz. Kendi fantazileinize uymuyordu diye saçma sapan argümanlarla gelmeyin kardeşim. 8 kere şampiyon yaptı diye gitsin 200 milyon euroluk transfer yapalım hepsi cop olsun satamayalim 2 sene sonra iflas ederken ama bizim hocamızın 8 şampiyonluğu vardı deriz.

Gerçek dünyadan uzaklaşmış vaziyettesiniz ne zannediyorsunuz altyapiya 20 sen once girip üretim bandlarindan gecip bugunlerde oyuncularin cikmasi gerekir falan diye mi dusunuyorsunuz. Her donem altyapiya bir suru oyuncu aliniyor. Bu takim gecen seneden beri 20 genç oyuncu alındı. Bunlardan bir tanesi 20 yaşındaki dorukhan performansı veremedi niye diye soralim ben mi yetistirecegim. Gelelim bak o konuya 2008den beri alt mili takımlarda kim var kim yok hep elinin altındaydı. Gelişim yasayan bir der bebeği bu takıma kazandırabildi mi hoca. Bedava dorukhani niye kaçırdı siz açıklayın bari. Gençlere sabretmeyiz, geçmişi yetenek fışkıran adamları oynatamayiz kulübün adinida terimsporkulubu stadyumun adini da fatih terim türk telekom arena koyalım rahatlayalim kimse birşey beklemesin.

Alt yapıdaki oyuncu suclu, gol atamayan adam suçlu, transfer yapan adamlar suçlu ama bizim tüm futbol branşlarını emanet ettigimiz adam ne yapsın yahu.

Ha gel gelelim şu genelleme yapmaktan bir bıkmadınız git bak bakalım ne demişim. Tek yetkili kendisi kimi getiriyor hangi teknolojiyi kullandiriyor herşey elinde. Altyapıyı mi kovuyor yenisini mi alıyor ki yapıyor zaten. Ali yavuz diye ışık saçan çocuğu sürgüne gönderip takımda bıraktığı oyuncularda ortada demekki seçimlerinde de sorun var. Elin fransizi gidip 2.ligden sağbek ve solbek alıyor yetmiyor italyani gidiyor bir oyuncu buluyor ama biz ahmet caliktan, selcuktan daha iyisini çıkartmıyoruz alt yapımız o derece kotu.

Buna hakikatten inanıyorsanız dünyanın muhteşem bir yer olduğuna türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olduğuna ve bizimde avrupanın en elit 20 kulübünden biri olduğumuza inanıyor olmalisinuiz/.

##Hemen bir portekizli hoca##

Son düzenleme:
Bazilarinin ilahi f.t olmus bu kadar savunuldugunu gorse bunlara bisey takardı madalya falan vs.

Tuzla maglubiyeti de normal bunlar icin bakalim ne zaman hocalarin da hata bulacaklar bekliyorum

Ee madem öyle neden kendisini muhattap alıp da bu söylemini dile getirmiyorsun da böyle ortaya karışık konuşup, sonra isteyen üzerine alınsın diyorsun? Rahatsız olduğun biri veya birileri varsa yazarsın her şey hallolur. Ben de hocayı savunanlar ahmahktır deyip ama x koşulda savunanlar ahmak olarak revize edip sonra isteyen üstüne alınsın desem ne kadar sağlıklı olur?
O sadece bir örnek çünkü. Yoksa alıntılamaktan vs çekindiğim yok. Zaten kişilerle problemim de yok. O konuda sadece bir öneride bulundum madem amaç hakaret etmek anasına falan sövün daha etkili olur diye. Çok umurumda değil o kısım, internet ortamı isteyen istediğine hakaret etsin, beni ırgalamaz. Dediğim gibi o kısım tavsiye içeriyor.

Diğer söylediklerime bakalım. Leş kargası; şimdi ben 12-13 senedir bu forumdayım. Bazıları vardır başarılıyken, kupa alınırken vs bunları hiç ortada göremezsiniz hani mayıslar diyoruz ya o aralar bu arkadaşlar yok olur. Terim'in başlığına da asla uğramazlar. Ne zaman ki takım kötü gidiyor Terim başarısız gece gündüz burada olurlar. Bu benim gözümde leş kargalığı oluyor işte. Tanımımda bir yanlışlık yok he forum kurallarına aykırıysa banlasınlar sıkıntı değil. Zırvalama kısmı da benim subjektif yorumum ve mübalağa yok. Hiçbir bilgi, veri içermeyen yalan yanlış ithamlarla ilgili tanımım da bu yönde. Bu tanım da sıkıntı yaratıyorsa benzer bir işlem uygulanabilir, yine sıkıntı yok.

Burada yazılanların bazılarını alsak antuya koysak sırıtmaz demişim. Var mı bir yanlış? Aynı cümleleri, capsleri genel olarak aynı ağzı twitterda fenerliler kullanıyor zira, bu da bir realite. Herhangi bir itham vs söz konusu değil.

Tabii asıl amacım provoke etmek belli bir kesimi benzer bir taktik uygulayarak, o konuda haklısın.

@Mehmet Eroğlu
Ahbab beni konudan süresiz banlayalım, arz ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt