Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin için başarı rezalet futbol ile de olsa kupalar kazanmak olabilir.

Benim içinse takımı bir kimlik ile oynatabilip, başarı kazanmaktır.

Ayrıca evet. Ne zaman kötü gitsek kendini milli takıma attığı için hiç başarısızlık yaşamadık kendisi ile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basari = kupa tabiki
Kupa beyi olmiyanlar anlamaz bunu
Hem adam kacmadi kovuldu

Kaybettiği her maç sonrası bir şeyleri suçluyor. Psg real karşısında bütçe sorundu, bugün sezon başından beri birlikte vakit geçirip hangisinin kadroya girmesine karar verdiği futbolcular sorumluydu, ama bütün suç bende taktik hata yaptım, şunu denedim olmadı vs vs hiç duyamadık. Tuzla karşısında bari insan bunu der
Kendinide elestirdi birkac kez, birseylerin degismesi gerektigini biliyor

Selçuk'u oynatacağım diye, donku forvete koyacağım diye ısrar eden birinin kendisini eleştirdiğini ya da diğer bir deyişle özeleştiri yapabildiğini düşünmüyorum...

bu sezon ligi alsa bile yeterli bir performans mıdır sorusu sorulmalı. Kovulmalı mı, kalmalı mı, gitmeli mi bunun muhakemesini bence camia kendi içinde yapsın. ama ŞL'de yeterince başarılı olamadık, ligde şampiyon olursa başarısız sayılmaz, ama başarılı da sayılamayız. En azından avrupa ligine kalıp orda bi tur daha atlasak iyi olurdu. ülke puanı önemli değil de kulüp puanı da eriyor böyle.

geçen sene benficayı da eleyebilirdik, ama son yıllarda hücumda üretkenlik ve savunmada aksaklık sorunumuz bir türlü bitmek bilmedi.

elindeki kadro da kendisi de potansiyel olarak bulunduğu konumu hak etmiyor. daha iyisini yapacak kapasite kendisine de şuanki kadroda da var. Bu potansiyele neden ulaşamıyoruz onu anlamıyorum. bu kadronun konumu bu şekilde olmamalıydı. taktiklerinde stratejisinde ya da görevlendirme sisteminde bir sıkıntı olduğu açık. bunu çözerse kendi de biz de başarılı oluruz. yok hatalarında ısrar ederse kendisine bir şey olmaz ama bizi yakar.

Ne gecmismis be kardeşim.
Yhu 40 kere söyledim futbolda dun yoktur. Real Madrid bile 3 s.ligi kupası olan adamı kovmak için tetikte şu geçmiş geçmiş diye gezme huyunuzdan vazgeçin. Bu kulüp son senesinde 15 asist yapan oyuncusunu gönderirken neredeydiniz. Kendi fantazileinize uymuyordu diye saçma sapan argümanlarla gelmeyin kardeşim. 8 kere şampiyon yaptı diye gitsin 200 milyon euroluk transfer yapalım hepsi cop olsun satamayalim 2 sene sonra iflas ederken ama bizim hocamızın 8 şampiyonluğu vardı deriz.

Gerçek dünyadan uzaklaşmış vaziyettesiniz ne zannediyorsunuz altyapiya 20 sen once girip üretim bandlarindan gecip bugunlerde oyuncularin cikmasi gerekir falan diye mi dusunuyorsunuz. Her donem altyapiya bir suru oyuncu aliniyor. Bu takim gecen seneden beri 20 genç oyuncu alındı. Bunlardan bir tanesi 20 yaşındaki dorukhan performansı veremedi niye diye soralim ben mi yetistirecegim. Gelelim bak o konuya 2008den beri alt mili takımlarda kim var kim yok hep elinin altındaydı. Gelişim yasayan bir der bebeği bu takıma kazandırabildi mi hoca. Bedava dorukhani niye kaçırdı siz açıklayın bari. Gençlere sabretmeyiz, geçmişi yetenek fışkıran adamları oynatamayiz kulübün adinida terimsporkulubu stadyumun adini da fatih terim türk telekom arena koyalım rahatlayalim kimse birşey beklemesin.

Alt yapıdaki oyuncu suclu, gol atamayan adam suçlu, transfer yapan adamlar suçlu ama bizim tüm futbol branşlarını emanet ettigimiz adam ne yapsın yahu.

Ha gel gelelim şu genelleme yapmaktan bir bıkmadınız git bak bakalım ne demişim. Tek yetkili kendisi kimi getiriyor hangi teknolojiyi kullandiriyor herşey elinde. Altyapıyı mi kovuyor yenisini mi alıyor ki yapıyor zaten. Ali yavuz diye ışık saçan çocuğu sürgüne gönderip takımda bıraktığı oyuncularda ortada demekki seçimlerinde de sorun var. Elin fransizi gidip 2.ligden sağbek ve solbek alıyor yetmiyor italyani gidiyor bir oyuncu buluyor ama biz ahmet caliktan, selcuktan daha iyisini çıkartmıyoruz alt yapımız o derece kotu.

Buna hakikatten inanıyorsanız dünyanın muhteşem bir yer olduğuna türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olduğuna ve bizimde avrupanın en elit 20 kulübünden biri olduğumuza inanıyor olmalisinuiz/.

##Hemen bir portekizli hoca##
Hay agzina , ellerine saglik Tuna hocam. Olaylari cok guzel anlatmissin.. Terimsporlularin bitmez tukenmek bilmez FT kredisine cok guzel yanit vermissin.. Yahu hangi dunyada yasiyoruz? Basarisiz olan her TD ya istifa eder, ya da kovulur. Bu kadar net.. Totenham gibi bir kulup gecen sene CL finali oynatan hocayi kovmadi mi? Siz hala ama Terim i savunun..

Yapilacak 3 hamle var
1-adam gibi sportif direktör a-lı-na-cak kardeşim alınacak.
2-Yardimcılar değişecek
3-altyapılara komple aynı anda ama bir düzen getirip bir ekol belirlenecek ve o düzende oyuncu yetiştirecek akademi hocaları getirilecek. Yahu hepsi topu kaç para hacariz senede çok merak ediyorum hepsi topu senede 10 milyon euro anca harcarsin ama her sene sana en az 3 katını getirir. Dışa bağımlı olmaktan kurtulursun. Elin adamı senin liginden gidip oyuncuyu buluyor sende gidip bulacaksın demek var, demek sorun EĞİTEBİLMEK.
Evlacilik mantığıyla yuruyemeyiz olmaz. Evlatcilik yapacaksanız gidip taffarle, hagiye, sneijdere, drogbaya falan yapın en azından vizyon katar sana.

Statik ve yavas Seri ve Selcukla baslamak nedir?
Sezon basindan beri kotu olan Belhandayi oynatmak nedir ?
Forvetler sakatken Tuzla macinda eldeki tek forvet > Erencani oynatmamak nedir

2002-2003 teki gibiyiz f.t ye kadro kurdurulmaz mottosu gerçeğin kendisidir 96 2000 arasında ki kadroya yatsın kalksın dua etsin

Tuzla hocasından ağır ayar yedi adamlar savunma dersi verdiler dün f.t bir gün bile böyle savunma yaptıramadı kendi takımına yapmaya kalkıştı realden 6 yedi

Statik ve yavas Seri ve Selcukla baslamak nedir?
Sezon basindan beri kotu olan Belhandayi oynatmak nedir ?
Forvetler sakatken Tuzla macinda eldeki tek forvet > Erencani oynatmamak nedir
Seri de selcukta iyiydi ya.
Selçuk bir frikik bir %100luk asist yaptı ve sürekli ileriye oynadı. Frikigi gol asisti ise emret kaleye 2 metreden taca vurmasaydi baska seyler konusurduk. Takim değişikliğe kadar iyiydi sonra yorulan berbat olmaya başladı.
Seri ise aldığı toplarla sürekli oyuncuları atağa çıkardı. Topu aldı alırken atacağı yeri düşünmüştu herif atılan her top geri geliyor. Emreye pas atılıyor çalım ve kaptırma, nagatomoya top atılıyor soluna çekip pas veriyor(asdasd)
Orta sahadaki dinamizmi de taylan ile Jimmy ile sağladık.
Aslında kanat oyuncularımızın beceriksizliği ne en dolayı su an herkes eleştiriliyor.
Yanlışları gelirsek evet bilemm kaçıncı kere belhandaya güvenip sinir krizi geçiren bir hoca var ve yine oynatıyor.
Donkun forvette oynatılmasını 2 senedir bende elstiriyorum böyle bir saçmalık yok askerde yeni gelmiş gbi saldırıp doldur boşalt oynamadigimiz surece 30 dakika donku forvette oynatma isteği saçmalıklar serisi.

Oyun şablonumuz aslında doğruydu bizim aksam. Ama oyuncu seçimleri ve çoğu oyuncu ilk defa oynatılan oyuncular olunca bazı şeyler tutmuyor.
As takıma bu oyunculardan bazılarını monte edip oynayacagimiz oyun hareketli orta saha olmalı. Kanatları bosa çıkarıp seri ile pozisyona sokmamiz gerekir. Ama bizim yapacağımız şeyi söyleyeyim babel gelecek direkt monte edilecek. Belhadadan vazgecemeyiz artik forvet arkası oynuyor adam. Durarak oynamaya devam edeceğiz isin özü

Hala donkun 65 de forvet diye girmesinin travmasını atlatamadım. Bu ben taktiksel olarak tükendim aklıma başka bir şey gelmiyor demenin itirafıdır.

Kendinide elestirdi birkac kez, birseylerin degismesi gerektigini biliyor

eleştirisi şöyle

bu oyunculara çok güvenmişim

hoş haftaya hepsi yine oynuyordu

terim tipi insanlar özeleştiri yapamazlar kendileri de istese terimciler bunu yaptırmaz

bunu ismini verip silivri yollarına düşmeyecğeim insanlarda da görebilirsiniz

eleştirisi şöyle

bu oyunculara çok güvenmişim

hoş haftaya hepsi yine oynuyordu

terim tipi insanlar özeleştiri yapamazlar kendileri de istese terimciler bunu yaptırmaz

bunu ismini verip silivri yollarına düşmeyecğeim insanlarda da görebilirsiniz
Ne diyorsun la sen
Terimde elestirilebilir ama git artik yhaaa istifa diye zirliyarak degil...
Bunlari diyebilmeniz icin adamin gecmisi müsade etmez

Yapilacak 3 hamle var
1-adam gibi sportif direktör a-lı-na-cak kardeşim alınacak.
2-Yardimcılar değişecek
3-altyapılara komple aynı anda ama bir düzen getirip bir ekol belirlenecek ve o düzende oyuncu yetiştirecek akademi hocaları getirilecek. Yahu hepsi topu kaç para hacariz senede çok merak ediyorum hepsi topu senede 10 milyon euro anca harcarsin ama her sene sana en az 3 katını getirir. Dışa bağımlı olmaktan kurtulursun. Elin adamı senin liginden gidip oyuncuyu buluyor sende gidip bulacaksın demek var, demek sorun EĞİTEBİLMEK.
Evlacilik mantığıyla yuruyemeyiz olmaz. Evlatcilik yapacaksanız gidip taffarle, hagiye, sneijdere, drogbaya falan yapın en azından vizyon katar sana.

Bunları kim yapacak Tuna hocam?
Geçen Terim'in bir açıklamasında duydum ifadeyi aynen aktarıyorum. " Oyuncuların adaptasyonu çok uzun sürüyor. Randıman almak istiyoruz ama olmazsa zaten herkes profesyonel.(Vurgulu)"
Yani bütün oyuncular aşırı profesyonellikle suçlanmış. Daha şuana kadar staff'ı hakkında tek laf ettiğini duymadık ama oyuncuları çok profesyonelmiş! Bak bu oyuncular profesyonellik dışı davranıyor demiyor profesyoneller diye suçlanıyor. Normalde hocalar bunun aksinden şikayet ederler her takımda.
Yaw onu da geç e bu profesyonel oyunculardan verim alacak üst profesyoneller nerede? Staff'a niye profesyonellik göndermesi yok da sadece oyunculara var? O zaman ben bu ifadeden şunu anlarım demek ki takımda kontrolü sağlayamıyor başı boşluk var.

Sucuku genelde sezon sonu bazı kuşlara yediriyor ama yine de siz bilirsiniz tabi

EK_v12qWkAAjAEb

@Ahmet Özgün Güven

Özetlemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt