Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Ben,Serkan ve Sarper vs. artik kimse eskisi kadar Terim'i sevmiyor.Sorun bizden kaynakli degil.
1 bucuk sezondur oynanan su topu savunmak icin deli olmak lazim.O herkese attigin meshur 16 maclik 2.yari fiksturunde bile Sivas,yedek takimli Ankaragucu ve Basak macinin 2.yarisi disinda iyi oynadigimiz mac yok.Gecen sezon rakipler bizden les oldugu icin sampiyon olduk.Bunun en buyuk ispati da Avrupa'da tum takimlarimizin eline verilmesi.Bu sezon da sampiyon olursak rakipler kotu oldugundan sampiyon olacagiz.O zaman da gelip kafamizi sey yapma da ondan diyorum.Gerci onumuzdeki 4 macta 4'te 4 yapamazsak cevirecegimizi sanmiyorum da neyse.
Terim'in olmadığı rakiplerimizin bir çoğunun kötü olduğu sezonlarda oldu ama sonuç alamadık
Cevabı bir başka rdaşıma bırakıyorum ;
Fatih Terim
Reyiz bu sureci dogru degerlendirmek gerekir ,hocam sabriye fitil olur yillardir bilirsin ,Ardanin 35 yasinda kulubumuze donusunu engeller,Selcuk ta tepiklenir Terim bu yönetime gelmez diye düşünmekteyim
www.gscimbom.com
Terimin ölüsü bile sana şampiyon olabiliriz lafını söylettiriyor işte öyle bir hoca