Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben,Serkan ve Sarper vs. artik kimse eskisi kadar Terim'i sevmiyor.Sorun bizden kaynakli degil.

1 bucuk sezondur oynanan su topu savunmak icin deli olmak lazim.O herkese attigin meshur 16 maclik 2.yari fiksturunde bile Sivas,yedek takimli Ankaragucu ve Basak macinin 2.yarisi disinda iyi oynadigimiz mac yok.Gecen sezon rakipler bizden les oldugu icin sampiyon olduk.Bunun en buyuk ispati da Avrupa'da tum takimlarimizin eline verilmesi.Bu sezon da sampiyon olursak rakipler kotu oldugundan sampiyon olacagiz.O zaman da gelip kafamizi sey yapma da ondan diyorum.Gerci onumuzdeki 4 macta 4'te 4 yapamazsak cevirecegimizi sanmiyorum da neyse.

Terim'in olmadığı rakiplerimizin bir çoğunun kötü olduğu sezonlarda oldu ama sonuç alamadık

Cevabı bir başka rdaşıma bırakıyorum ;

Terimin ölüsü bile sana şampiyon olabiliriz lafını söylettiriyor işte öyle bir hoca

Terim'in olmadığı rakiplerimizin bir çoğunun kötü olduğu sezonlarda oldu ama sonuç alamadık

Cevabı bir başka rdaşıma bırakıyorum ;

Terimin ölüsü bile sana şampiyon olabiliriz lafını söylettiriyor işte öyle bir hoca

Yaw adamin en buyuk olayi ligin dinamiklerini cok iyi bilmesi,camiayi dusmana karsi birlestirmesi falan zaten ama sampiyon olduktan her seyin gulluk gulistanlik gibi anlatilmasindan da sıkıldim.

Ozellikle su sezon oynanan top Mancini,Riekerink ve hatta sabahtan aksama sovdugum Tudor'dan bile kotu.Tv'nin basina gectiginde 2 satir top oynanmasini istiyor insan.Tuzla'ya karsi Emre Tasdemir'in kacirdigi pozisyon disinda organize tek atagimiz yok.Sezon basindan beri duran toptan golumuz yok.Iyi oyun zaten yok.Biktim artik.

Ben,Serkan ve Sarper vs. artik kimse eskisi kadar Terim'i sevmiyor.Sorun bizden kaynakli degil.

1 bucuk sezondur oynanan su topu savunmak icin deli olmak lazim.O herkese attigin meshur 16 maclik 2.yari fiksturunde bile Sivas,yedek takimli Ankaragucu ve Basak macinin 2.yarisi disinda iyi oynadigimiz mac yok.Gecen sezon rakipler bizden les oldugu icin sampiyon olduk.Bunun en buyuk ispati da Avrupa'da tum takimlarimizin eline verilmesi.Bu sezon da sampiyon olursak rakipler kotu oldugundan sampiyon olacagiz.O zaman da gelip kafamizi sey yapma da ondan diyorum.Gerci onumuzdeki 4 macta 4'te 4 yapamazsak cevirecegimizi sanmiyorum da neyse.
Uğur amacım muhalefet etmek değil, söylediklerini de anlıyorum ama bir iki konuda fikrimi söylemek isterim.

Bahsettiğin periyottaki oyundan memnun olan yoktur zaten. Sadece bir kısım insan Terim'in bunu düzeltebileceğine inanıyor. Zira daha önce bunu defalarca yaptı, güçlü referanslar var elinde bunu tekrar edeceğine inanmak için. Diyorsun 1.5 sene kime böyle tahammül edilir? Iyi oynamadık dediğimiz senede bile 3 kupa aldık, şampiyonlar ligi gelirleri vs derken toplamda kulübe yine pozitif bir etkisi oldu tartışmasız. Ek olarak iyi oyun+avrupada başarı gelseydi zaten konuşacak bir şey yoktu. Gelmedi, teselli ikramiyesi de saydıklarım oldu. Bu kısım destekleyen insanların motivasyonunu anlatmak içindi.

Sevgi konusunda ise biraz farklı düşünüyoruz. Terim başarısız oldu kötü oynattı diye bu saatten sonra sevgim azalmaz. Ama gitmesini isteyebilirim analitik düşünerek. Şöyle düşünebilirsin diyelim ki Hagi 2001'de futbolu bırakmadı bir sene daha devam etti. Kötü oynadı, başarısız oldu. Benim Hagi sevgim değişmez, yaşanmışlıklar neticesinde oluşmuştur zira ama sonraki sezon için gönderilmesini isteyebilirim.

Tabii benimki daha duygusal bir bakış açısı Hagi t.d. olarak gelip başarısız olduğunda burada hakaret ediliyordu ve aynı şekilde ağırıma gidiyordu. Sonuçta takım destekleme işi çok realist bakılacak bir şey değil. Desteklediğin takım da Ali Sami Yen, Metin Oktay gibi isimlerin düşünceleri, davranışları olmadan çok bir şey ifade etmiyor. Kimse Galatasaray'dan büyük değil ama böyle simge isimler olmadan zaten temsil ettiği bir şey de yok. Onlara da sayıp söveceksek çok bir anlamı kalmıyor benim açımdan.

Kafa açtıysam affola.

Futbolda dun yoktur kavramının canlı örneği aslında Fatih hoca.Yanlış anlamayın burda hakaret etmeden ona gitsin, artık devri kapandı diyen insanlara hiç lafım yok ama daha 7 ay önce falan şampiyon oldu bu takım.İşte 8 tane şampiyonluk da yaşasanız insanlar gunun sonunda geçmişe değil şimdiki zamana bakıyor.Bırakacaksa bile bu kırmadan dökmeden taraftar ile kusmeden adam akıllı olmalı.

Futbolda dun yoktur kavramının canlı örneği aslında Fatih hoca.Yanlış anlamayın burda hakaret etmeden ona gitsin, artık devri kapandı diyen insanlara hiç lafım yok ama daha 7 ay önce falan şampiyon oldu bu takım.İşte 8 tane şampiyonluk da yaşasanız insanlar gunun sonunda geçmişe değil şimdiki zamana bakıyor.Bırakacaksa bile bu kırmadan dökmeden taraftar ile kusmeden adam akıllı olmalı.

2 yılda Türkiye'deki hemen her türlü kupayı kazanmasına rağmen oyun ezberi diye bir şey kazandırmanın yanından geçemedi. Taraftarsız, tarihinin en iyi teknik direktörünü kaybeden, ihtiyar ama lider oyuncularını emekliye ayıran proje kulübü bile aynı istikrarda, Avrupa'da dahi sırıtmadan yoluna devam ediyor bizim 2 yılda Türkiye'deki rakipsiz olmamızın mükafatı Avrupa'da rezillikler silsilesiyle geri dönüyor. Fatih Terim son 2 yılda 2 şampiyonluk aldı, Derwall Galatasaray'da çalıştığı 3 yılda 1. Fatih Terim iyice yerel bir kulübe dönüşen Galatasaray'ın emekleme adımlarını atarken Derwall Galatasaray'ı Türkiye coğrafyasından sıyırıp bir Avrupa kulübü haline çeviren hocaydı. Ama işte makus talih Fatih Terim'in çok daha uzun süredeki lig şampiyonluğu oranını bile yazmayacak efsane Derwall'in ismi karşısında. Galatasaray'ın 1999'da eksik haliyle 2-0 öndeki Chelsea'yi yenmek için 4 santrafora dönen Fatih Terim'e ihtiyacı var, bütün oyuncularını kaybetmiş, yenilgiyi normalleştirmiş, Avrupa defterini tamamen kapatmış Terim'e değil. İşin kötüsü bu sefer o kadar bambaşka plansız ki 2 yıldır 2 şampiyonlukla bir milim gittiğimiz yolu olası bir şampiyonluk kaybında 20 metre geriden takip edebiliriz. Kısacası bu sefer enkaz bayağı büyük bir yığınla geliyor gibi, kimsenin de dert ettiği yok. Her topluluk hak ettiğini yaşarmış.

9 sezon 8 şampiyonluk hatrına topla şu takımı artık

2 yılda Türkiye'deki hemen her türlü kupayı kazanmasına rağmen oyun ezberi diye bir şey kazandırmanın yanından geçemedi. Taraftarsız, tarihinin en iyi teknik direktörünü kaybeden, ihtiyar ama lider oyuncularını emekliye ayıran proje kulübü bile aynı istikrarda, Avrupa'da dahi sırıtmadan yoluna devam ediyor bizim 2 yılda Türkiye'deki rakipsiz olmamızın mükafatı Avrupa'da rezillikler silsilesiyle geri dönüyor. Fatih Terim son 2 yılda 2 şampiyonluk aldı, Derwall Galatasaray'da çalıştığı 3 yılda 1. Fatih Terim iyice yerel bir kulübe dönüşen Galatasaray'ın emekleme adımlarını atarken Derwall Galatasaray'ı Türkiye coğrafyasından sıyırıp bir Avrupa kulübü haline çeviren hocaydı. Ama işte makus talih Fatih Terim'in çok daha uzun süredeki lig şampiyonluğu oranını bile yazmayacak efsane Derwall'in ismi karşısında. Galatasaray'ın 1999'da eksik haliyle 2-0 öndeki Chelsea'yi yenmek için 4 santrafora dönen Fatih Terim'e ihtiyacı var, bütün oyuncularını kaybetmiş, yenilgiyi normalleştirmiş, Avrupa defterini tamamen kapatmış Terim'e değil. İşin kötüsü bu sefer o kadar bambaşka plansız ki 2 yıldır 2 şampiyonlukla bir milim gittiğimiz yolu olası bir şampiyonluk kaybında 20 metre geriden takip edebiliriz. Kısacası bu sefer enkaz bayağı büyük bir yığınla geliyor gibi, kimsenin de dert ettiği yok. Her topluluk hak ettiğini yaşarmış.

Uzucu olan da bu.2 sene içinde takım adım adım geriye gitti.Hala hocanın ocak lafını duyunca daha da çok umutsuzluğa dusuyorum.Çunku problemin sadece oyuncularda olduğunu dusunuyor.Muhtemelen çevresinde de onu eleştiren kimse olmadığı için çok da önemsemiyor.

0oyeQw.gif

Postumu Erol Bey begendi rahatsiz oldum acikcasi.Kendimi sorguluyorum

Modern cagda tas devri futbolu oynatan bir adami savunuyoruz.

Yahu gecmisi birakin.. Gecmis gecmiste kaldi. Bana yarindan haber verin.

Mesela Alanya macini kazanacagimiza kac kisi inaniyor? Tuzla macinda bile gol pozisyonu uretemiyen bir takim Alanya yi kazanabilir mi? Kazanamazsa bu sefer sorumlu kim olacak? Tabii ki FT degil.. O sorumlular listesinin disinda .. Sec begen al..

Mesela Alanya macini kazanacagimiza kac kisi inaniyor? Tuzla macinda bile gol pozisyonu uretemiyen bir takim Alanya yi kazanabilir mi? Kazanamazsa bu sefer sorumlu kim olacak? Tabii ki FT degil.. O sorumlular listesinin disinda .. Sec begen al..
Abi karambole kazanırız 2 senedie yaptigimiz gibi, iyi oynayip kazandigimiz tek mac şampiyonluk maci basaksehirle

Geçmiş,geçmiştir ama gelecek bizimdir.Hocamızın geçmişte yaptıkları günümüze ışık tutuyor

Türkiyede şampiyonluğa oynamak okadar büyük mesele değil.bi hızlı kanat bi kaliteli 10 numara ve sağlıklı bi falcao ile herşeyi rahat düzeltebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt