Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birazcık GALATASARAY'İ düşünüyorsan istifa eder gidersin.

Yaşatmadıgin rezillik kalmadı.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Birazcık GALATASARAY'İ düşünüyorsan istifa eder gidersin.

Yaşatmadıgin rezillik kalmadı.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Selçuk'u aldığı her maç puan kaybettik bu kadar kaskafalı olunmaz. Kimle ego yarışını giriyon hoca taraftarlar mı? Defol git artık.

Bu gece kardeşim bu gece defolup git. Heveslerinle, fantazilerinle, bok gibi oyun okumanla, degistirsdigin oyuncularla defolup git beklemede

Bugüne kadar eleştirmemek için kendimi tuttum fakat bu maçı nasıl açıklayacak merak ediyorum.

Nasıl genjler eğleniyoz mu?

Birazdan biatçıları konuyu basar aman diyeyim

Emre Taşdemir'i ne hakla hizmet sokuyorsun ya dokunma oyuna allah aşkına oyuncu değiştirme sen ya. Ya bu sene kimi çıkarıp soktuysan maçı verdin. Emre Mor'u soktun Brugge'dan son dakika yedik. Sürekli Ömer Bayram'ı sol beke soktun maç verdik. Ya yeter allah aşkına yeter Emre Taşdemir nedir ya ? Elinle verdin maçı yazıklar olsun.

Arkadaşlar sinirlisiniz ama bunu küfrederek yazmayın, saygınızı koruyun lütfen.

1 gram sevgi ve saygı bırakmak istiyorsan al ceketini git hoca.. Bugüne kadar güzelce eleştirdik ama yeter.. Bahanelere sığınmandan bıktık.

Git ADS'de hoca ol artık.

Forma adaleti diye bir şey yok.

Takımda kimse yokken Adem vardı bir sürü maçta katkı verdi ama Falcao ile Babel dönünce herif süre bile almadı. Babel ve Falcao'yu tabii ki kullanmalıyız ama şu anki forma göre ilk 11'i hak eden ilk isim Adem. Diğer ikisinden birini sonradan sokarsın.

Ahmed'le 3-5-2 ile gayet derli toplu oynuyorduk ama sonra herifi kesip 4-1-4-1'ine döndü.Hadi 2. forvet kalmadı bunu bir nebze anlayabiliyorum

Nagatomo Trabzon,Alanya,Tuzla ve PSG maçlarında 90 dakika oynadı. İçerde Ankara'ya karşı bir zahmet Taşdemir oynasın.Hem Nagatomo'ya hem Taşdemir'e yazık.

Mariano konusunda herkesin aksine haklı buluyorum.Şener sakatsa yapacak bir şey yok Mariano oynayacak.

Neyse bu sezon havluyu attık net belli oldu bu maç ile.Terim bu sezonu tamamlamalı ve Terimciler de Terim'in bile şampiyon olamadığını net bir şekilde görmeli. Sonra da Terim'le yollar ayrıldıktan Hamza veya Okan'dan biri takımın başına getirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt