Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam kahvehanelerdeki futbol cahili dayilar kadar futboldan anliyor. cahil varos tayfasini da alip bu kulubun yakasindan düsse de yolumuza bakabilsek artik.

yemin ediyorum rezillik sezon başından beri oynadığımız oyun futbol birde oynayabilsek yabancı bir hoca olsa çoktan şutlanmıştı şimdi Fatih Terim'i eleştirdik diye Galatasaray düşmanı ediliriz biatcılar gelir onlara kalsa malzemeci şutludur nede olsa malzemeci teknik direktör Belhanda,Feghouli,Nagatamo,Mariano küfür etmek en kolayı oynatana bakmalı Selçuk'tan bile medet uman bekleyen teknik adam var ligin dibindeki takımlara bile puanlar dağıttık üstüne oyunu bile ele alamadık.

nagatomoyu çıkarttı 2 gol yedik. 2. gol zaten direk o kanattan emrenin sayesinde yedik

leminayı çıkartıp defansif adam almıyor. selçuk-taylan-belhanda diye orta saha mı olur?

Tarihimizin en büyük başarılarını bu adamla yaşadık ama diğer taraftan tarihimizin en büyük rezilliklerini de bununla yaşadık. İstemiyorum ben böyle başarı. Defolup gitmesi lazım ama istifa etmeyecektir. Devre arası kulübün biraz daha ağzına edecektir yapacağı saçma sapan transferlerle.

Galatasaray tarihinin açık ara en kepaze takımı senin eserin.gram haysiyet varsa hemen istifa et

Son düzenleme:
Bir kerede oyuncu değiştirdiğinde mac çevirelim 1 kere lan hepsinde puan kaybettik sen nasıl bir hocasin. Her hafta orta sahayı boşaltmak neyin kafası.
2.lig takımını yenemiyorsun, 6.kere naci elinden verdin. Oyunculara söz geciremiyorsun bilerek pas atmayanlar var. Sen mutlusun bende o kadar para alıp arkamda bu derece sığ taraftar olsa bende mutylu olurum.

Eline sezonu mahvettin, sen istedin, sen yaptın. Bu gurur senin eserin olsun ebemizi silkebilirsin nede olsa 8 şampiyonluk yasattin

Hoca devre arasına kalmadan kendi isteginle istifa edip jubileni yap devre arasını en azından kaliteli bir alman hoca ile geçirelimde belki bu seneyi kurtarırız onun dışında eğer kalırsada ocak ayında tek bir kuruş harcamamlıyız ne zaman bu kadar rezil bir sezon geçirsek devre arasında saçma topculara saçma paralar verip iyice kötü duruma geldik

Çapsız yönetimle beraber sezon sonuna dogru defolup gidecekler. Hiç sıkıntı stres yapmaya gerek yok. Bu seneyi yok sayın. Geride cok buyuk bir enkaz kalacak hatta 2004ten bile kotu bir enkaz ama altından kalkariz problem değil.

Hocayı ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Yalnız sevmek başka, gerçekler başka.

Önemliler;
1- Beceriksiz ve evrensel futbol yapılanmasından ( Falcao ve Diagne transfer süreçleri ) bihaber yöneticiler.
2- Plansız/programsız ( Linnes ) gelişigüzel transfer çalışmaları.
3- Yaşanan sık oyuncu sirkülasyonu, hocanın takım üstündeki hakimiyetini kaybetmesine neden olmuş. Ne yaparsa yapsın herkes kendi halinde
4- Adalet yok. Taraftara küfür eden adam hala her maç 11. Top ayağına gelince oynuyor.

Önemsizler;
5- Bu takımın şu hali sezon öncesi hazırlık kampının ilk 3 maçında belliydi. Neyse o.
6- Taktik olarak hiç çalışılmamış/çalışılmıyor.
7- Fizik olarak rezil bir sporcu görünümlü insan grubu. Takımda koşmayı bilen sporcu sayısı bir elinde parmaklarını geçmez.

Sonuç olarak devre arası marası bilmem ben. Bu kulüp bir reaksiyon vermek zorunda. Neyse o.

Tarihimizin en büyük başarılarını bu adamla yaşadık ama diğer taraftan tarihimizin en büyük rezilliklerini de bununla yaşadık. İstemiyorum ben böyle başarı. Defolup gitmesi lazım ama istifa etmeyecektir. Devre arası kulübün biraz daha ağzına edecektir yapacağı saçma sapan transferlerle.

Bunun bir mok basardigi yok. Omru boyunca baskalarinin emeklerinin kaymagini semirdi. Futboldan anlamadigi simdi iyice-netlesti. Herkes-goruyor artik bos beles-bir adam oldugunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt