Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi oynamışız öyle diyor. Bi de hatalıyım diyor. Anlaşıldı haftaya gene aynı 11le ve değişikliklerle çıkacak.

Bazıları hocanın 1 sezon kredisi de yok mu diyor.. Gerçekten kafayı yemiş bunlar. İlk geldiği sene şampiyon olamasa kimse ağzını açamazdı. Kendi kurmadığım kadro derdi geçerdi..

Şimdi durum şu;

-Kadronun %90'ı kendi aldırdığı oyuncular.
-Sene başından beri keyifle izlediğimiz veya rahat izlediğimiz maç sayısı 2'yi geçmez.
-Sürekli bahaneler,bahaneler..
-Sene başından bir tane genç oyuncu çıkarmadı. 25 yaşındaki Taylan'a genç dedi ve 2-3 maçta ancak oynattı.
-35'lik koşacak hali olmayan Selçuk'u her maç oynatıyor.
-Öz oğlu Belhanda ne yapsa vazgeçmiyor.
-Bir takımda sürekli sakatlık yaşanıyorsa sebebi hocanın ekibidir.
-ŞL'nin en az gol atan,en az pozisyon bulan, en az koşan takımıyız. Rezil olduk.
-Ligde 15 maçta sadece 17 gol atabildik. 5 tanesi penaltı.
-Liderden 9 puan geri düşme tehlikemiz var.

Böyle tabloda kimse kredi falan beklemesin. Hocasını da alıp takımı bırakabilir.

ELxSV7IXsAgVxpv

Kovulmak icin bir takla atmadigi kaldi, bagira bagira beni kovun diyor. Yonetim de taraftar tepkisinden dolayi Eli kolu bagli. Walla pes artik, s.... S.... Takimi lan, yeter artik a...

istifa etmek istemiyordur ama yönetim bunu istemeli kendisinden.

yönetim sormadan da gönderebilir ama o noktaya getirmeye gerek yok. bir görüşme ile işi çözeriz. istediği final olmadı ama ne yapalım, hayat böyle. biz de bu seneyi geçici bir hoca ile bitirip önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlarız.

hata senin ise sorumlulugu aliyorsan geregini yap. Sorumlulugu hep lafta aliyor. Icraat yap. istifa-et. Sorumlulugu almak sadece lafta olmaz Adanali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt