Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonu açıklamalarını dehşetle dinledim.Aslında meali selcuk 10 gol yedirse de oynatırım demek.Meali mariano sahada bayılsa oynatırım demek.Bu taraftarın aklıyla dalga geçmektir.Eğer gerçekten iyi oynadığımızı falan dusunuyorsa o zaman daha vahim.

Evet enkaz da bıraktı ama sayısız kupa kazandırdı.

Bu kulüp çok rezil dönemler geçirdi. Şu an ki durum öldük bittik bir durum değil. 2 senedir şampiyon olan takım bu. Evet gerçekten takım 2 senedir hatta 2012'den beri gerçek anlamda top oynamıyor. Bunu görüp söylememek zaten aptallık olur. Ama teknik direktör değişimi bize bir fayda saģlamayacak bunu çok net söyleyebilirim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terim ne fayda sağlayacak peki? ne başarabiliriz yani? mevcut finansal durumda yeni takım mı kurduracağız kendisine? 50 tane saçma sapan adam için borca batırsın kulübü yine. bunu mu istiyoruz?

Hocam
Ben senin istifa etme ihtimalini sevdim.
Boyabat tan İstanbul'a uzanan ömrümün en uzun, ömrümün en çileli, ömrümün en eziyetli sezonunu yaşatıyordun...
Çünkü sonunda ızdırap yaşatacaktın çünkü eski imparator değildin sonunda..
Ben seninle kopenhag da kupa kaldırmayı sevdim
İte köpeğe malzeme vermeden eze eze kanırta kanırta mazeret üretmeden futbol oynatmanı sevdim
Ben seni hiç sevmedim ki
Ben senin vurdumu oturtan, düşmanı götünden solutan, gururdan ağlayan ve ağlatan yanlarını sevdim...

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.Yukatel Denizlispor 2 - 0 Galatasaray
2.Galatasaray1 - 1 İH Konyaspor ( babel in sol çaprazdan kötü bir vuruş yaptı ve savumaya çarpıp kaleciyi yanılttı ve gol oldu)
3.Kayserispor 2 - 3 Galatasaray (belhanda pen., babel in kötü şutu savunmaya çarpıp gol oldu, adem in kişisel beceri ile attığı gol)
4.Galatasaray 1 - 0 Kasımpaşa ( falcao nun vuruşunda savunmaya çarpıp gol oldu)
5.Malatyaspor 1 - 1 Galatasaray (ömer in soldan ortasında seri kafayla gol vuruşunu yaptı)
6.Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe
7.Gençlerbirliği 0 - 0 Galatasaray
8.Galatasaray 3 - 2 Sivas (andone kişisel beceri, andone pen., babel in sol çaprazdan vuruşunda gelen gol)
9.Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray
10.Galatasaray 2 - 0 Çaykur Rize (talbi kendi kalesine, babel pen.)
11.Gaziantep FK 0 - 2 Galatasaray (ömer in ceza sahası dışından şutu, soldan emre taşdemirin çıkardığı topa feghouli dokundu)
12.Galatasaray 0 - 1 Başakşehir
13.Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray (ceza sahasında oluşan karambolde nagatomunun vuruşu gol oldu)
14.Galatasaray 1 - 0 Aytemiz Alanyaspor (belhanda pen.)
15.Galatasaray 2 - 2 MKE Ankaragücü ( serbest vuruşta feghouli nin kafa golü, belhanda pen.)
16.Göztepe 2 - 1 Galatasaray (gassama kendi kalesine )

Şampiyonluğa oynayan bir takım düşünün ki;
*16 maçta 18 gol atabilmiş
*Bu 18 golün 1 tanesi harici karambolden, kendi kalesine vuruştan, penaltıdan, kişisel beceriden gelmiş. Organize olarak atılmış yalnızca 1 gol var.
*3 gol attığımız maçların birinde rakip 9 kişi kalmış, birinde 10 kişi kalmış.
*Toplasan 16 maçta 10 tane net gol pozisyonuna girememişizdir.
* Rezil ve statik oyun herkesin malumu.

Bütün bunlara rağmen bu takımın hocası her maçtan sonra iyi oynadık, pozisyonlar bulduk, vs. diyor. Bu hoca takımı 2 yıldır çalıştırıyor bir de...
İMPARATOR BÜYÜKSÜN...

Bu sene çok saçma sapan puanlar kaybettik. Evet kötü oynuyoruz ama bazı puan kayıplarını cidden haketmedik.

Puan kaybettiğimiz maçlara bakalım;

1. hafta Denizli deplasmanı: Selçuk ilk yarı penaltıyı atsa öne geçecektik ve Marcao da kırmızı görmemiş olacaktı. Rahat 3 puanla ayrılabilirdik oradan.

2. hafta Konya maçı: Seri'nin kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmesi sonrası Konya maçın son 15 dakikasında atak üstüne atak yaptı. 90+6'da Donk'un hatasından saçma sapan bir golle berabere kaldık.

5. hafta Malatya deplasmanı: İlk yarıyı önde tamamladık. Ama 90. dakikada duran toptan yenilen golle berabere kaldık yine 3 puan avucumuzdan gitti.

6. hafta Fb maçı: Seri ve Andone'nin oynamamasıyla resmen orta sahayı ve 3. bölgeyi onlara teslim ettik. İkinci yarıda Falcao'nun ofsayttan attığı gol dışında pozisyonumuz yoktu hatta Fb son 15 dakika bizim ceza sahamızda baskı kurdu. Puan kaybını net hakettik bu maçta.

7. hafta Gençlerbirliği deplasmanı: 90 dakika sadece 1 isabetli şutumuzun olduğu, Gençlerin bizi ezdiği maç. 1 puanla ayrıldık Allah'tan.

9. hafta Bjk deplasmanı: Eksik, kaosun içindeki Bjk'yi ayağa kaldırdığımız maç oldu. 90 dakika 1 tane bile korner atamadığımız, pozisyonumuzun olmadığı maçtı. Bjk de haketmedi gerçi ama nihayetinde atmak istemeyen atarlar hesabı beleşten gol yedik.

12. hafta Başak maçı: Fena oynamadık ama maçın başından beri Başağın gol atacağı barizdi. Biz ise yine hücum yollarında etkili değildik. Kaybetmeyi hakettik.

13. hafta Trabzon deplasmanı: İkinci yarı golü yedikten sonra Ts'ye karşı tek kale oynadık ama biraz da 1-0 geride olmamızdan kaynaklanıyordu. Maç 0-0 bitse o kadar yüklenmezdik. Beraberliği hakettik.

15. hafta Ankaragücü maçı: 2-0 yaptıktan sonra, rakibin de 10 kişi kalmasından sonra gereksiz bir rehavete girdik. Kaçan net pozisyonlar, Marcao'nun mal gibi hamlesiyle yediğimiz penaltı golü ardından takımın panik havasıyla yediği 2. gol. Tamamen puan kaybını hakettiğimiz maç oldu.

16. hafta Göztepe deplasmanı: Maçtaki tek isabetli şutumuzun 80. dakikada atıldığı bir maçtı. Yenilgiyi hakettik bu maçta da.

Hani Fatih hoca diyor ya kaybettiğimiz maçlarda şanssızdık diye. Evet bazı maçlarda şanssızdık ama oyuncuların gerizekalılığından kaynaklanıyor biraz da. Nasıl bir şanssızlıksa bazı maçlarda kornerimiz yok, bazı maçlarda şutumuz yok, bazı maçlarda defansa otobüs çekmişiz. Fb gibi istekli ve pozisyona girip puan kaybetsek o zaman şanssızlık olur. Bizimkisi haketmişlik.

@Alper Çelik bu arada ben bunları yazarken hemen hemen aynı tarzda bir mesaj atmışsın bravo güzel tesadüf :)

Futbolun Mafyası
Teknik taktık bilmez
Maganda
Futbol varoşu
Cahil
Megaloman
Bahaneci
Oyuncu kontrol yönetimi: 0
Oyuncu nezdinde saygınlığı: 0
Bitli ligin horozu avrupanın sineği

Senden kurtulamayacak miyiz ?
Ah tudor ah yediler seni
Emeğini kadro mühendisliğini çaldılar

Şimdi kendi çukurlarında bizi de batırdılar

Şu derbiyi izlerken utanıyor mu acaba iki sene şampiyon oluyorsun şampiyonlar Ligi'nde oynama avantajin var herkes oyuncusunu sana kiralamak ister sen gidip nerde yaşlı formsuz adam var toplayıp rezil ediyirsun takımını

hocam 8 de kapanır 18 de sözünün, ilk kısmını gerçekleştirdi şimdi ikinci aşamayı gerçekleştirmek için arayı açıyor

Futbolun Mafyası
Teknik taktık bilmez
Maganda
Futbol varoşu
Cahil
Megaloman
Bahaneci

Ah tudor ah yediler seni

Fenerlilerin soylemleri bunlar kimlerdesin kardes?

1 sezon şampiyon olmayalım Fatih Terim kalsın.

Bizi 5 sene geri götürür hocayı kaybetmek. Bunu artık tecrübelendik sanıyordum ama görünen o ki yine insanlar akıllanmamış.

Fazlaca başarılar yaşadık kendisiyle, onun bu kulübe kattığı şeyler Galatasaray markasını rakiplerin önüne attı. 1 sezon başarısızlık hakkı var bu adamın. Dursun ve adnan polat zamanı gibi oluruz çok boktan bir yere çıkar sonumuz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zamanların tek sebebi Terim zaten, ne zaman geldiyse 5 sene toparlayamadık onun enkazını. Ne zaman toparladık, tekrar geldi. Bu herif paradoks gibi. İyi zamanda gelip mahvedip gidiyor.

Lig icin yeterli bi Hoca ama artik Avrupa Futboluna ayak uyduramiyor.

Kredisi tabi var ama bize avrupada lazim.
Sampiyon olup 2 Puan cekmek ve avaraj Takimi olmak yakismiyor Cimboma.

Futbolun Mafyası
Teknik taktık bilmez
Maganda
Futbol varoşu
Cahil
Megaloman
Bahaneci

Ah tudor ah yediler seni

@Uğur Bulut

hocam sana cok kızgınım,ufak gibi görünen ama etki edebilecek şeyleri bile denemediğinden.taylana vermediğin şans,donka ortasahada vermediğin şans gibi.

iyi oynattığını sandığını düşünmüyorum.

iyi oynatamadığını kendine yediremediğinden öyleymiş gibi davranıyor bence.

Aksi halde hoca bitmiş demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt