- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
cevabı hocam versin
Tudor'un hocayla yarışabileceği nadir konulardan birisi basın toplantısı performansı olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevabı hocam versin
Oha yani....bu zatın üyeliği iptal edilmeli hemen. Okadar uzun boylu da değil yani.
Bütün partiler bize cephe almış hayırdır ?
Bütün partiler bize cephe almış hayırdır ?
CHP parti üyesi maalesef. Adam olsaydı dururdu lafın arkasında. Korkusundan yemedi demek ki.Kim la bu silmis twiti galiba sovmeye girmistim
———-
Golcao!!
CHP parti üyesi maalesef. Adam olsaydı dururdu lafın arkasında. Korkusundan yemedi demek ki.
Kim la bu silmis twiti galiba sovmeye girmistim
———-
Golcao!!
cevabı hocam versin
Vay şerefsiz
R yapmış. Sicili bozuk olduğu gibi kanı da bozuk yazmıştı Fatih Hocamız için.
İnanalım bari de o konumda olan birisi bi araştırır neyin nesi diye balıklama atlamadan önce taglara.
R yapmış. Sicili bozuk olduğu gibi kanı da bozuk yazmıştı Fatih Hocamız için.
Brugge topu bilerek bıraktı diyen Alman sevicilere gelsin
Kimse evinde isteyerek topu bukadar vermez rakibe, hele ki Brügge gibi bizden daha diri bir takim ise. Takimin bazi anlarinda iyi kontrol ettik bunlari, özellik ile ikinci yarida, ama macin bazi anlarinda adamlar delik desik ettiler bizi. Takimin fizik durumu hakkinda umut veren olay, takimin ikinci yarida fizik olarak birden Brügge ile atisabilecek seviyeye gelmesiydi. Gayet güclü oyuncularimiz var merkezde aslinda. Bazi oyuncularimiz siritiyor ama.
Seri konusunda biraz beklemek lazim, bence kötü degil, ama temassiz oynuyor. Bizim takima sanki ilk 11 olamayacak gibi duruyor simdilik. Ama rotasyon icin fazla bir adam, ve katki verecektir. Tek pasi iyi oynuyor. Su macta ama acikcasi Ndiaye gibi yamyam bir oyuncuyu daha fazla aradik.
dikkat ettim hep presi doğru zamanda yaptı.Fizik olarak duzelir ise banko oynar.