Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:asd:
son paragraf efsane
İyi bari 1977'de bekarmış hocam. 1982'de evlenmiş. Olur böyle şeyler ;D

O değil de o dönem Müjde Ar'ın çıldırtmadığı adam mı vardı yahu? Efsane bir hatunmuş ;)

Ne de çok istersiniz hocanın hegolamonyasından kurtulmayı değil mi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu cümleyi neden bana kuruyorsun kardeşim ben GALATASARAYLIYIM

İstediğim tek şey GALATASARAYIN başarısı

Bu kapsamda hiç Terim filan dinlemem yanlışı varsa söylerim

Ayrıca önerim bence çok mantıklı bir öneri ne diyorum Terim HER DAİM kulüpte yer ALMALI

İlla teknik direktör olacak diye bir kaide yok

ali koç sayesinde koltuğunda kalan teknik adam! hiç bir oyun planı yok. babel'in pozisyonundaki gibi yıldız oyuncuların anlık yaratacağı tehlikelere bel bağlıyor her zamanki gibi. şampiyon olunsun yada olunmasın sene sonu mutlaka yollar ayrılmalı.
Tebrikler... Saçma sapan bir tespit. Diğer yazdıklarına herhangi birşey söylemeyeceğim...

Terim'i eleştiriyorum ama neyini eleştiriyorum teknik direktör olarak yanlış yaptığına inandığım hamlelerini bundan sonra da eleştirmeye devam edeceğim

Yoksa kimse Fatih Terim'in GALATASARAYLILIĞINA LAF EDEMEZ

Ama burada Terim'e biat edenler varsa bilsinler ki hiçbir şahıs da GALATASARAYDAN büyük değildir

Mesela dünkü maçta Babel'in 90 dakika sahada kalmasının mantıklı sebebini söylesin bize

Ayrıca Brugge td'si bile Falcao'dan çekindik o yüzden fazla çıkamadık diye itirafta bulunurken neden Andone hamlesi gelmez

Halbu ki Andone hamlesi ile rakibin çok daha tedirgin olmasını sağlayabilir ve belki de maçı koparacak hamleyi yapmış olurdu

Ben 2000'li yıllardaki Terim'i de bilirim o Terim bu maçta Andone kesin alırdı mesela

Hocam iyi hoş severiz sayarız ama bu kadroyu en kötü bende bu kadar oynatırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse evinde isteyerek topu bukadar vermez rakibe, hele ki Brügge gibi bizden daha diri bir takim ise. Takimin bazi anlarinda iyi kontrol ettik bunlari, özellik ile ikinci yarida, ama macin bazi anlarinda adamlar delik desik ettiler bizi. Takimin fizik durumu hakkinda umut veren olay, takimin ikinci yarida fizik olarak birden Brügge ile atisabilecek seviyeye gelmesiydi. Gayet güclü oyuncularimiz var merkezde aslinda. Bazi oyuncularimiz siritiyor ama.

Seri konusunda biraz beklemek lazim, bence kötü degil, ama temassiz oynuyor. Bizim takima sanki ilk 11 olamayacak gibi duruyor simdilik. Ama rotasyon icin fazla bir adam, ve katki verecektir. Tek pasi iyi oynuyor. Su macta ama acikcasi Ndiaye gibi yamyam bir oyuncuyu daha fazla aradik.

Sorun şu,geçen yılda da Ndiaye o beklediğimiz temposunda oynamadı ki.Bir Lokomotiv maçına kadar olan süreç var işte öyle oynadığı.Yoksa genele vurduğunda 2017-18'de bizde oynadığı sürede daha iyiydi geçen sezonda.Ndiaye her türlü kiralanmalı derdim ben eğer o alışık olduğumuz temposunda oynayabilseydi.Çünkü en büyük özelliği o,onu da yapamayınca defoları çok göze batıyor.

Fatih hocanın gerçekten pas yapan takım istiyorsa, beklerin cok aktif olması gerek. Hem orta saha,hem ofansif anlamda dinanizim sağlar.

yazık gerçekten..burada fatih hocayı eleştiri adı altında düşmanlık yapanların ali koç ve avanelerinden farkı ne...dünkü maçta son 15 dakika babelin yerine andone nin girmesi gerekirdi hocayı bu anlamda eleştiriyorum ben de..ofansif anlamda sonuç almamızı sağlayabilirdi bu değişiklik...teknik taktik eleştirilerin olması lazım zaten..ama kalkıp aldığı paraya laf atanlar, aziz yıldırım ile eş değer görenler,saçma sapan argümanlar ile hakaret edenler...yok ileride fenerlilerin azize sövdüğü gibi biz de sövecekmişiz fatih hocaya...yok fatih hoca ali koç sayesinde koltuğunda duruyormuş..hep aynı kişiler ve hep aynı zamanlarda ortaya çıkıyorlar..bunların bu forumdan temizlenmesi lazım artık..eleştiri ile düşmanlık arasında çok fark var..tff si kurulları bazı klüpler hatta siyaseti neden fatih hocaya karşı cephe içinde ve algı peşinde...galatasaray taraftarı olarak bir düşünelim...şu dönemde fatih hoca düşmanlığı galatasaray düşmanlığı demektir..

Bu yazıdaki eleştiriye katılıyorum. Takım ne ileri çıkmasını biliyor ne de rakip ceza sahası etrafında oynamasını

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takıma set oyunu oynatıyorsa hücum için bir sürü varyasyon geliştirmesi gerekiyor. Hücum için hiçbir şey yapmıyoruz. Arada bir savunma arkasına ya da içeri dikine pas atıyoruz o kadar.

Fatih hocanın gerçekten pas yapan takım istiyorsa, beklerin cok aktif olması gerek. Hem orta saha,hem ofansif anlamda dinanizim sağlar.
Doğru da işte bekler yaş itibariyle yetersiz kalıyor, dünkü maç yine fena değillerdi ama bu sezon çok saç baş yolduracaklar özellikle Mariano. İnşallah yanılırım ama hiç zannetmiyorum.

Bu cümleyi neden bana kuruyorsun kardeşim ben GALATASARAYLIYIM

İstediğim tek şey GALATASARAYIN başarısı

Bu kapsamda hiç Terim filan dinlemem yanlışı varsa söylerim

Ayrıca önerim bence çok mantıklı bir öneri ne diyorum Terim HER DAİM kulüpte yer ALMALI

İlla teknik direktör olacak diye bir kaide yok

Yeri geldiğinde ben de fazlasıyla eleştiriyorum ama maalesef gerçekten maalesef teknik direktör olarak şu anda bir alternatifi yok. Hele hele böyle kurtlar çakalların dans ettiği bir futbol ülkesinde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt