Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimda cogu oyuncu afrika kupasindan dolayi yorgun yeni gelenler neredeyse 1 eylul de geldi ve hepsi klubunde duzgun antreman yememis isimler. Kim roportaj verirse fizigimizi uste cikaracagiz tarzi aciklama yapiyor. Takima en az 1 ay verilmesi gerekir

Şampiyonlar Ligi için çok ümitliydim kazanmak isteyen saldıran bir takım göreceğimize emindim ama hayal kırıklığı oldu benim için, daha derli toply bir takımdık ligdeki maçlara bakarak sadece o kadar

Umarım ligin ilerleyen zamanlarında toplayabiliriz umarım sahada futbol oynayan bir takım görebiliriz acı ama gerçek şu anda herhangi bir rakibe kesinlikle gol atarız diyemiyorum ve evet forvetimiz Falcao olduğu halde kesin gol atarız diyemiyorum öyle bir haldeyiz

hocayı şimdiye kadar hiç eleştirmedim ama dün yaşadığım olay sonrası biraz sorgulamaya başladım.
futbol forumlarının çoğuna üyeyimdir, psg forumu da bunlardan biri.

Dün gece psg forumunda takılırken gelecek haftaki maçın geyiğini yapıyorduk, bana hangi taktikle oynadığımızı ve oyun sistemimizin ne olduğunu sordular.

dondum kaldım. cevapsız olmayı kendime yediremediğim için musap gibi son dakikacı olan bir moda küfrettim.

şuan hesabım banlı ve sordukları sorudan bir şekilde yırttım ama gelecek sefer bu kadar şanslı olmayabilirim.

bir futbol fanatiği olarak galatasarayımızın ne oynadığını anlatamayacaksam, kapatalım bu kulübü gitsin.

Türkiye liginde deplasman maçlarında herkes puan kaybı yaşarken cl maçı deplasmanından 1 puanla dönen takımımıza başta kendi taraftarımız böylesine vurgun yaparsa k. O. Ç az yapıyor bize...

Kafanızda düşlediğiniz futbol ile reel futbol arasında dağlar kadar fark var.
Maç öncesi hedefimiz deplasmandan en az 1 puanla dönmekti. Amaca ulaşıldı ama niye şu olmadı niye bu olmadı peşindesiniz. Ben de maç içerisinde bazı şeyleri şöyle yapsaydı böyle yapsaydı keşke diyorum da herkes aynı şekilde düşünüp ona inanmak zorunda da değil. Önemli olan siz niye buna saygı duymuyorsunuz?

Ben reijkard lı dönemi de hatırlıyorum. Müthiş bir atak futbolu ile başladık. Sonrası??? Hüsran...

Terim'in öğrendiği oyun planı önde baskı ve bam bam bam. Ama elindeki takım yeterince dinamik değil. Tabi burda hata kendisinde. Yaşı ilerlemiş oyunculara özel bir ilgisi var. İdmanlarının yetersiz olduğu görünüyor ayrıca. Oyunu hareketlendirecek Emre ve Andone gibi oyuncularına ise yeterince süre vermedi. Oyuncu değiştirmeye ödü patlıyor nedense. İki tane oyuncu değişikliğini uzatmalarda yaptı.

Tff ve düşmanlara karşı FT iyi güzelde, futbol adına hoca yetersiz kalıyor. Taktiği zayıf, idmanı zayıf, oyunu okuma/müdahale zayıf. Aysal'ın da dediği gibi lise hocası gibi. Bir türlü üniversiteye geçemiyoruz kendisiyle.

Türkiye liginde deplasman maçlarında herkes puan kaybı yaşarken cl maçı deplasmanından 1 puanla dönen takımımıza başta kendi taraftarımız böylesine vurgun yaparsa k. O. Ç az yapıyor bize...

Kafanızda düşlediğiniz futbol ile reel futbol arasında dağlar kadar fark var.
Maç öncesi hedefimiz deplasmandan en az 1 puanla dönmekti. Amaca ulaşıldı ama niye şu olmadı niye bu olmadı peşindesiniz. Ben de maç içerisinde bazı şeyleri şöyle yapsaydı böyle yapsaydı keşke diyorum da herkes aynı şekilde düşünüp ona inanmak zorunda da değil. Önemli olan siz niye buna saygı duymuyorsunuz?

Ben reijkard lı dönemi de hatırlıyorum. Müthiş bir atak futbolu ile başladık. Sonrası??? Hüsran...

Müthiş atak futbolla başlamadık.Sezonu erken açtığımızdan ötürü bireysel olarak formdaydı takım.İyi oynamasak da bir şekilde 3-4 gol buluyorduk maçbaşına.Sonra oyuncular teklemeye başlayınca takım çöktü.

Ben de rahatsızım bu arada oynadığımız futboldan,sadece 3-4 maçlık bir durum değil.Uzun süredir göze hoş gelen bir futbol oynamıyoruz.

Uzun zamandir insani izlerken yoran futbol sergiliyor takimimiz, böyle bir takimin taraftarinin göze hos gelen futbol istemesi bence hakkidir. Bazilarina göre simariklik oluyor veya nankörlük. Bana göre ise taraftarin en dogal hakkidir güzel futbol istemek.

Güzel futboldan kastim aslinda gelen gidene 3-4 atmamiz veya rakibi sürklase etmemiz falan degil, takimin belirli bir oyun planinin olmasi ataga kalkarken bireysel performanslara bagli atagin sonuclanmasi degil de takim olarak planlanmis hücum variyasyonlari görmekten falan bahsediyorum ben. Takim yeni oldugu icin fazla dile getirmiyorum bunu, biraz bekleyelim takim kaynassin ama bu oyun anlayisi devam ederse bununla bir yere kadar gider sonrasi hep tikanip kaliriz verimlilik ve etkinlik konusunda.

Müthiş atak futbolla başlamadık.Sezonu erken açtığımızdan ötürü bireysel olarak formdaydı takım.İyi oynamasak da bir şekilde 3-4 gol buluyorduk maçbaşına.Sonra oyuncular teklemeye başlayınca takım çöktü.

Ben de rahatsızım bu arada oynadığımız futboldan,sadece 3-4 maçlık bir durum değil.Uzun süredir göze hoş gelen bir futbol oynamıyoruz.
Ben en son rahatsız olduğumda ve Terim gittikten sonra takımın halini gördüm. Prandelli Manchini Hamza zamanlarını da yaşadım. Göze hoş gelmeyen oyun da olsa gelenler hep Fatih Hoca'yı arattı. Zamanında Luce'yi de böyle zevksiz futbol oynuyor diye göndermiştik ve Terim gelmişti ki o sezon da 2 gruplu CL den çıkartmıştı takımı... Vesselam Terim oyun sistemi olarak bunu tercih etmiyordur eminim. Ancak eldeki futbolcuların tarzları ile anca bu şekilde oyun oynanıyor...

Ben en son rahatsız olduğumda ve Terim gittikten sonra takımın halini gördüm. Prandelli Manchini Hamza zamanlarını da yaşadım. Göze hoş gelmeyen oyun da olsa gelenler hep Fatih Hoca'yı arattı. Zamanında Luce'yi de böyle zevksiz futbol oynuyor diye göndermiştik ve Terim gelmişti ki o sezon da 2 gruplu CL den çıkartmıştı takımı... Vesselam Terim oyun sistemi olarak bunu tercih etmiyordur eminim. Ancak eldeki futbolcuların tarzları ile anca bu şekilde oyun oynanıyor...

Ben Terim gitsin demedim ki.Konumuz Terim de değil zaten.Hemen vizyoncu görmüş gibi savunmaya geçmene gerek yok o yüzden. :)

Hamza dönemindeki takım (14-15) şimdiki takımdan daha iyi oynuyordu her türlü.O takımı da eleştiriyorduk da o takım harbiden takımmış şimdikilerin yanında

Sicili bozukmuş beyler.
Bizim gibi monşer 1 kulübe yakışmıyor.
Adam üşenmemiş tek tek araştırıp yazmış yav.

Sicili bozukmuş beyler.
Bizim gibi monşer 1 kulübe yakışmıyor.
Adam üşenmemiş tek tek araştırıp yazmış yav.

WTF hocayi daha bile cok sevmeye basladim

- 1985'te antalyaspor maçında erdal keser'e kırmızı kart çıkaran hakemin üzerine yürümüş, ağır küfürler edip yüzüne tükürmüştür.

- kırmızı kart gören terim, sahayı terketmeyi reddetmiş, tribünleri galeyana getirmiş, sahadan polis zoruyla çıkarılmıştır.

- maçtan sonra "aslında çok sakin ve her zaman sahada hakemlere yardımcı olan biri" olduğunu söylemiştir terim

LEGEND

DBtG4hXXoAAtsbh

Fenerbahce´yi 35 sene önce de tokatliyormus.

Hoca Avrupa futbolundan etkilenmiş topa sahip olup paslaşarak ceza sahasına giren kadro istiyor, direkt oyun baskı futbolunu istemiyor yani oyuncu tercihleri böyle.. Ama işin sonunda bunun tutmayacapını görecek, hoca gerçekçi adamdır sonunda 442 göreceğiz bence

Şampiyonlar Ligi için çok ümitliydim kazanmak isteyen saldıran bir takım göreceğimize emindim ama hayal kırıklığı oldu benim için, daha derli toply bir takımdık ligdeki maçlara bakarak sadece o kadar

Umarım ligin ilerleyen zamanlarında toplayabiliriz umarım sahada futbol oynayan bir takım görebiliriz acı ama gerçek şu anda herhangi bir rakibe kesinlikle gol atarız diyemiyorum ve evet forvetimiz Falcao olduğu halde kesin gol atarız diyemiyorum öyle bir haldeyiz
Sahada iyi futbol oynayan ve kazanan bir takım göreceğimize inanıyorum.. Fakat bu sezon ısıran ve saldıran klasik bir Fatih Terim takımı göremeyeceğiz maalesef..
Hocanın neden böyle bir takım kurgusu yaptığını hala anlamış değilim.

Rte de yorum yapsın hakkında da tam olsun. La bi salın adamı.IMG_20190919_153732.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt