Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Politika da sicili düzgün kişilerden bahseden şahısa gel.

sent via GSC

Bu adam fanatik fenerli, bu sene iyice trolleşti. Her konuda yorum yaptığı için hep alay ediyorlar zaten.
Malın teki ya harbiden bunun profesör olması ülkenin durumunu özetliyor. Anayasa düzenlemelerini falan bunun gibi adamlar yapıyor...

Malın teki ya harbiden bunun profesör olması ülkenin durumunu özetliyor. Anayasa düzenlemelerini falan bunun gibi adamlar yapıyor...
Nasıl profesör olduğuyla ilgili bilgiler var. Baya bi süre bunu prof yapmamak için insanlar uğraşmış.

Başımıza gelene bak adam anayasa profesörü oldu.

gscimbom_mobil

Nasıl profesör olduğuyla ilgili bilgiler var. Baya bi süre bunu prof yapmamak için insanlar uğraşmış.

Başımıza gelene bak adam anayasa profesörü oldu.

gscimbom_mobil
Sol bir çeteyle savaştım profluğumu öyle aldım diye zırlıyordu, doğrudur.

hocaya sistematik bir şekilde saldırı var..gerek sosyal medya da gerek ali koçun mamaladığı bazı hesaplarla..ve buna siyasetin de direkt olmasa bile dolaylı olarak müdahil olduğu aşikar..tff ve kurulları,fenerin taşeronluğunu yapan bazı anadolu klüpleride bu organize kötülüğe dahil..ve amaç aslında fatih terimi galatasaraydan ayırmak..çünkü son 2 sene olunan şampiyonluk ve şampiyonlar liginden aldığımız paralar ligte ekonomik anlamdada diğer takımlarla aranın açılmasına sebep oluyor...bu yüzden amaç fatih terim üzerinden galatasaray ı aşağı çekmek....şöyle bir süreçten geçerken fatih terimin galatasaray dan ayrılmasına sevinecek kişiler var burada...ama sorsan galatasaraylı bunlar..yersen...

Ben Terim gitsin demedim ki.Konumuz Terim de değil zaten.Hemen vizyoncu görmüş gibi savunmaya geçmene gerek yok o yüzden. :)

Hamza dönemindeki takım (14-15) şimdiki takımdan daha iyi oynuyordu her türlü.O takımı da eleştiriyorduk da o takım harbiden takımmış şimdikilerin yanında

Aç eski derbileri izle bi top nasıl oynanıyor gör Fb bile top oynuyordu 2016 yılından beri her anlamda ülkecek geri gittik sadece futbol ve bizle alakalı değil bu durum daha çok para harcıyoruz ama kalite yerlerde.

Ben Terim gitsin demedim ki.Konumuz Terim de değil zaten.Hemen vizyoncu görmüş gibi savunmaya geçmene gerek yok o yüzden. :)

Hamza dönemindeki takım (14-15) şimdiki takımdan daha iyi oynuyordu her türlü.O takımı da eleştiriyorduk da o takım harbiden takımmış şimdikilerin yanında
Yoo senin vizyoncu olmadığını biliyorum zaten. Terim in doğru oyuncularla nasıl futbol oynattığını 2011 den biliyoruz.96-2000 arasından da biliyoruz. Sisteminde çok eleştirilecek birşey görmüyorum ben. Oyuncu sitili ve oyuncu performansları oyunda etkili oluyor. Biraz sabırlı olmakta fayda var. Dünkü maç sonunda hoca da oyuncular da eksiklerin farkında olduğunu açıklamalarıyla belli etti. Hoca yine mahçup edecektir erken eleştirenleri.

Şampiyonlar Ligi'nde çoğu maçı izledim, biz, Belçika takımları, Atalanta ve Lokomotif kadar kendi yarı sahasından top çıkarmada zorlanan takım görmedim. Üstelik bunun Babel dahil ayağı top yapan 7-8 oyuncuyla başarıyoruz. Savunma yerleşimimiz iki 8 numarayla oynadığımız için önceki maçlara oranla çok daha iyiydi ama rakip sahadaki paslaşmalarımız, yerleşimimiz halen felaket. Feghouli, Babel topu çok geveliyor çünkü oyuncular birbirinden çok uzak oynuyor. Falcao bilhassa 2. yarıda kaç tane hava topu indirdi ama topu almaya gelecek adam olmadığı için kısa sürede geri kaybettik. Takımda Belhanda'nın 10 numara meziyetleri tartışılırken onun yokluğunda Feghouli neden 10 numaraya kaydırılmadı, Lemina neden hamle oyuncusu olarak kullanılmadı hiç anlamadım. Feghouli savunma yardımı çok üst düzey bir adam olsa neyse diyeceğim de onu da yapmayan adam için Emre Mor'u sağ kanatta başlatmayıp Feghouli'yi rakip sol bekle boğuşturmanın nedeni neydi acaba? Hocanın oynatmaya çalıştığı oyuna ve takımı götürmeye çalıştığı noktaya saygı duyuyorum ama saha içinde taktiksel olarak da daha fazla hamle bekliyorum kendisinden. Millet saha yerleşimine, pas kanallarına yıllarca kafa patlatırken hoca sahaya 11 oyuncu atıp ''aman ha, paslı çıkıyoruz'' demiş gibi hissediyorum zira şu oyun karşısında.

bbb8bfa3-7de8-4bd4-849d-f8a7db9cb2cf.jpg

:asd:

Hücuma kalkarken Muslera'ya geri dönmek su saçmalıktan ne zaman vazgeçeceğiZ sinyorrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt