Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.638
- 29.174
- 2.848
Bu ne
———-
Golcao!!
şu hareketlerinden sıkıldım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne
———-
Golcao!!
Bu adam fanatik fenerli, bu sene iyice trolleşti. Her konuda yorum yaptığı için hep alay ediyorlar zaten.Rte de yorum yapsın hakkında da tam olsun. La bi salın adamı.Ekli dosyayı görüntüle 61464
Fatih hocamiza serserinin önde gideni demis biri
Bu ne
———-
Golcao!!
Malın teki ya harbiden bunun profesör olması ülkenin durumunu özetliyor. Anayasa düzenlemelerini falan bunun gibi adamlar yapıyor...Bu adam fanatik fenerli, bu sene iyice trolleşti. Her konuda yorum yaptığı için hep alay ediyorlar zaten.
Nasıl profesör olduğuyla ilgili bilgiler var. Baya bi süre bunu prof yapmamak için insanlar uğraşmış.Malın teki ya harbiden bunun profesör olması ülkenin durumunu özetliyor. Anayasa düzenlemelerini falan bunun gibi adamlar yapıyor...
Sol bir çeteyle savaştım profluğumu öyle aldım diye zırlıyordu, doğrudur.Nasıl profesör olduğuyla ilgili bilgiler var. Baya bi süre bunu prof yapmamak için insanlar uğraşmış.
Başımıza gelene bak adam anayasa profesörü oldu.
gscimbom_mobil
Uhhhh erik gibindir ozman o..Okadın birde 23 yaşındaymış o zaman
Ben Terim gitsin demedim ki.Konumuz Terim de değil zaten.Hemen vizyoncu görmüş gibi savunmaya geçmene gerek yok o yüzden.
Hamza dönemindeki takım (14-15) şimdiki takımdan daha iyi oynuyordu her türlü.O takımı da eleştiriyorduk da o takım harbiden takımmış şimdikilerin yanında
Yoo senin vizyoncu olmadığını biliyorum zaten. Terim in doğru oyuncularla nasıl futbol oynattığını 2011 den biliyoruz.96-2000 arasından da biliyoruz. Sisteminde çok eleştirilecek birşey görmüyorum ben. Oyuncu sitili ve oyuncu performansları oyunda etkili oluyor. Biraz sabırlı olmakta fayda var. Dünkü maç sonunda hoca da oyuncular da eksiklerin farkında olduğunu açıklamalarıyla belli etti. Hoca yine mahçup edecektir erken eleştirenleri.Ben Terim gitsin demedim ki.Konumuz Terim de değil zaten.Hemen vizyoncu görmüş gibi savunmaya geçmene gerek yok o yüzden.
Hamza dönemindeki takım (14-15) şimdiki takımdan daha iyi oynuyordu her türlü.O takımı da eleştiriyorduk da o takım harbiden takımmış şimdikilerin yanında