Hocam canimizsin cigerimizsin de su takimin hali ne ya. Bir umut bu hafta iyi oynayacagiz diye her hafta bekliyoruz. Ama nafile. Her mac bir onceki macimizin kopyasi. Her mac ayni hatalar, hatayi yapanlar hep ayni adamlar...
İsin kotu tarafi, yukaridaki arkadasa katiliyorum. İyice Aykut Kocaman takimina donduk. Bir gol atip ustune yatmaya calismak nedir yav.
Deplasmanda daha kontrollu oynamayi anlarim da, K. Pasa'ya karsi Arena'da defans yaptik yav. Kevgire cevirdiler bizi.
Gozunu seveyim su takima bi ceki duzen ver. Bir taraftar olarak artik maclarimizi izlemek filan istemiyorum. Bu sene cogu macimizi tam izlemedim bile.
Benim gibi dusunen birsuru taraftar vardir eminim.
Geldiginden beri toplasan 10 macta iyi oynamamisizdir.
Cogu oyuncumuzun form durumunun facia veya vasat olmasi ve bazi oyuncularimizin fizik/kondisyon acisindan hazir olmamasi sebebiyle tum bunlari sineye cekiyorum da, gorecegiz bakalim 1 ay sonra ne oynayacagiz.
Eskiden takim kotu, eksigi cok, onun takimi degil vs deniyordu. Simdi sebep olarak yukaridaki saydigim etmenler gosteriliyor. İnsallah oyledir de adam gibi top oynamaya baslariz. Aksi taktirde isimiz yas...