Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her puan kaybında hocaya yüklenmeyi bırakalım.

Yüklenilecekler list sırasıyla
1. TFF ve PFDK
2. Nihat
3. Mali moç
4. Hakemler
5. Levo
6. Hasan-Ümit
7. Apo ve başkan
8. Oyuncular
9. Demirören ve siyasiler
10. Saha koşulları
11. Dursun Özbek
12. Tudor
13. Yazmaya Gönlüm elvermese de Fatih Terim

Takımdaki asıl sorunu bir an önce çözmesi gerekir. Oyuncular korkuyorlar 20 m2 çevresinde kimse yokken topu dışarıya vuruyorlar ceza sahasında topu rast gele uzaklaştırıyorlar.
Büyük sorunlarımız var ve bunları çözmemiz gerekir önce. Soğuk kanlı dediğimiz adamlar bile aşırı saçma şeyler yapmaya başladılar.
Orta sahada pasa atabileceğimiz 2 tane alternatifimiz olmasına rağmen topu ısrarla en atılmayacak yere atıyoruz ya kaptırıyoruz ya kaleciye dönmek zorunda kalıyoruz. İsim isim baksan elin ayağın titrer ama bakıyorsun sahada enteresan işler oluyor. 11e 11sin ve duran toptan ısrarla korkup kaçıyor oyuncular sanasın aynı maçta 90 dakika boyunca ceza sahasında duran top vermişsin gibi.
Şuursuzca hareket ediyoruz. Gol atınca gol yeme korkusundan içe kapanıyoruz. Bu bugünün sorunu değil ayrıca son 1 yıldan beri aynı.
Sorun kimse bir zahmet çözsün hocamız. Bazı oyuncularsa yedek bıraksın Ömer denen adam bir anda çıkıp orta sahada oynayabiliyor sonuçta.

Birde gençleri yine unuttuk ne Yunus, ne Atalay sonra bunlar sözleşme imzalamayınca hain olurlar. Yahu Hagi Popescu gibi adamların yanına 15 yaşında emreyi koymuş adam Falcao, nzonzi, seri gibi avrupa çapında hatta ve hatta çoğu avrupa takımıyım diyen takıman kağıt üstünde bayağı iyi bir takıma sahipken nasıl düşünülmez yahu. Kanat diye ağlıyoruz bu babeli çıkart yunusu koy kardeşim öbür tarafada emreyi koy rakip açıldıkça yardırsınlar ya kart aldırırlar ya gol atarız bunun başka çaresi yok.

Bu kadroya bu futbolu oynatmaya kendi utanmıyorsa ben kendisinden hiç utanmam.Ya adam gibi oynatırsın ya da italya da leccenin başına mı gidersin nereye gidersen git

Artık bahane yok bu takım oynayacak eze eze maç kazanacak öyle bir sıfırın üstüne yatılsın diye alınmadı bu kadar topçu.

Farkında mısın bilmem ama o oyuncuları 2 senedir şampiyon olduğumuz için alabildin

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa deplasmanında alınan mağlubiyet sonrasında “Bir deplasman fobisi var galiba, Allah nasip eder Mayıs’ta şampiyon olursak gerekeni yaparız.” dedi.

2 mayıs geçti hamdolsun 2sinde de şampiyon olduk

ama sözünü tutamadın maalesef

Maçı izlemeyemedim ondan birşey diyemiyorum.

sent via GSC

Bu takimin boyle bu tuhaf oyununu gordukleri halde ne deniyorlar bunlar anlamak zor

———-
Golcao!!

Bakiyorum kagit üstü elimizdeki kadro bu ligi süpürmesi gerek ama birak süpürmeyi oynadimiz futbol ile rezil oluyoruz. Tamam kimse city liver vari futbol bekleniyor ama oynatilmak istenilen futbol ilr alinan oyuncular acaba bir birine uyumlumu? Süratli cok kosan bir sistem yaratilmak isteniliyorsa takimda emre mor disinda süratli futbolcu yok. Yok 50 pas yapip hücüm edelim düsüncesi varsa 3 metre yanindaki adama pas atamayan oyuncular dolu takimda. Tam olarak ne oynatmak istiyorsun hoca? Kondition sorununu anlarim yok afrika kupasi yok gelen yeni oyuncular kendi takimlarinda anttemanlara katilmamasi gibi ama en azindan oynamak istedimiz bir format olur ama ben hic birsey göremiyorum. Sanki yil gectikce daha kötü futbol izler oldum.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pres yapan çok koşan basan takım istiyorsun alınan oyuncular hiç de öyle olmuyor. Nasıl denk gelirse artık. Planlı programlı bir iş yaptığımız yok

Ne yapması gerektiği hakkında bir fikri yok. Popülizm yapmaktan başka. Tonla transfer yapıp bu takım hala geriye gidiyorsa bir şeyleri yanlış yapıyor demektir. Taraftar hocasının bir planı olmasını bekliyor artık. Gına geldi oynanan oyun ve son dakika gol yemelerden.

15544380f2ad67dc842064570317.gif
En sevdigim

fatih hoca efsanemiz başımızın tacı ama allah aşkına 2 senedir takımın başındasın deplasmanlar hep kötü kendi evimizde zaten seyirci baskısı vs oynuyorduk bu sene kendi evimizde de kötüyüz 2 senede nasıl çözüm bulamıyor buna herkes tutturmuş takım yeni birbirine alışması lazım türlü türlü bahaneler ya takım birbirine alışana kadar şampiyonluktan koparsak sonra birbirlerine alışsalar banane o saatten sonra 2 senedir çözüm bulamıyor malesef.

locada maçı izlerken hocanın yanında tff yetkilisi varmış..gs szölükte yazmış baya kişi..bu durum doğru mu..yani doğru ise yuh gerçekten..

bir oyun stilimiz var mı ?

varsa alınan oyuncular, bu sisteme uygun olarak mı seçildi ?

oyun kurucumuz kim? oyun kurucu yok ise hücum planımız nedir ?

galatasaray neden 1-0 önde olduğunda (iç-dış) geri yatıyor ?

musleranın formu düşünce taffareli çağırıyoruz aynı şekilde takımın kondisyonu düşünce dışarıdan profesyonel destek alıyorken, neden diğer sorunlarımızda buna başvurmuyoruz.

en son ne zaman taktiksel hamlelerimiz ile maç kazandık ?

bir oyun stilimiz var mı ?

varsa alınan oyuncular, bu sisteme uygun olarak mı seçildi ?

oyun kurucumuz kim? oyun kurucu yok ise hücum planımız nedir ?

galatasaray neden 1-0 önde olduğunda (iç-dış) geri yatıyor ?

musleranın formu düşünce taffareli çağırıyoruz aynı şekilde takımın kondisyonu düşünce dışarıdan profesyonel destek alıyorken, neden diğer sorunlarımızda buna başvurmuyoruz.

en son ne zaman taktiksel hamlelerimiz ile maç kazandık ?

Ben bu takımın standart antrenman programı dışında özel hiçbirşey yaptığına inanmıyorum.
Ne duran top çalışması, ne hücuma çıkış şablonu.
Düz koşu,açma-germe vb..

İşin en kötü yanı şu kadroyu mundar edicek.

Kimse kadro yaşlı falan demesin. Bu kadroyu kuranda kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda üzerine kurulu bir oyun sistemiz var ise ve Belhanda yok ise bu takım 4-4-2 oynar. Fatih hoca artık bunlara müdahale etmeli ve susmalı konusunca tribüne çıkacak ise dikkatli konusup klübeyi eksik bırakmayacak.

O zaman paylaşmanın zamanı gelmiş:

"şaka bir yana, terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı... "

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt