Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben skordan bağımsız konusuyorm maç içinde yapılmayan yada geç yapılan hamleler her takım için gel bana gol at demektir en önce bu sorunu kabul etmezse teknik heyet daha benzer golleri çok yaşarız

Bu ne lan resmen bizim oynadigimiz futbolun aynısı tabi tek farkla orta acan arkadas oradan kaleye pas verseydi kopyası olurmuş

Son iki sezondur net ve güçlü rakip yok bu sene de yok gibi gözüküyor en büyük şansımız bu, ne diyelim inş tez zamanda form tutar yine. Geçen sene de böyle bir bocalama dönemi olmuştu.

Transferlerden sonra avrupada biraz ümitlenmiştim ama özellikle belhanda demecinden sonra saldım, avrupada yine sinek avlarız gibi zira zihniyet de en ufak değişme yok, Türkiye'de ise yukarıda dediğim gibi net rakip eksikliğinden favoriyiz yine.

Yalnız artık yeni hikayelerin vakti geliyor, bir veya en geç iki sene sonra bitmeli bu birliktelik, hocanın uzun vadeli sistem kuracağı geleceğe yatırım yaptığı falan yok tıpkı yabancı hocalar gibi uzun vadeli projeksiyon yerine günlük başarıyı tercih ediyor.

Son düzenleme:
Kimse de sormuyor ki bunlara 5 maçın dördünde son dakika golü yemek nedir,içerde dışarda 1-0 a yatma saçmalığı nedir

Son iki sezondur net ve güçlü rakip yok bu sene de yok gibi gözüküyor en büyük şansımız bu, ne diyelim inş tez zamanda form tutar yine. Geçen sene de böyle bir bocalama dönemi olmuştu.

Transferlerden sonra avrupada biraz ümitlenmiştim ama özellikle belhanda demecinden sonra saldım, avrupada yine sinek avlarız gibi zira zihniyet de en ufak değişme yok, Türkiye'de ise yukarıda dediğim gibi net rakip eksikliğinden favoriyiz yine.

Yalnız artık yeni hikayelerin vakti geliyor, bir veya en geç iki sene sonra bitmeli bu birliktelik, hocanın uzun vadeli sistem kuracağı geleceğe yatırım yaptığı falan yok tıpkı yabancı hocalar gibi uzun vadeli projeksiyon yerine günlük başarıyı tercih ediyor.
Uzun vadeli gelecegi kuran bir donemde dgl ki kendisi artık abi. Tabi sayılı kalan td gunlerinde alabildigi kdr kupa almaya bakip corbasini karistircak.

Kaçan goller dışında ben takımı gayet iyi buldum.. her hafta üstüne koyarak gidiyor..
Sexy çileklere ve kOç un kripto trollerine bakmayın siz..
Hocamla birlikte hepsine koyacağız her zaman olduğu gibi..

Futbolun gelişimini gözlemliyorum açıkçası ama bu takım nedense çok tutuk atamıyoruz pozisyonları her maç aşırı pozisyon harcıyoruz, Bu kısmetsizlik mi beceriksizlik mi emin değilim şu önümüzdeki süreçte ne olduğunu daha net göreceğiz.

Futbolun gelişimini gözlemliyorum açıkçası ama bu takım nedense çok tutuk atamıyoruz pozisyonları her maç aşırı pozisyon harcıyoruz, Bu kısmetsizlik mi beceriksizlik mi emin değilim şu önümüzdeki süreçte ne olduğunu daha net göreceğiz.
10. Haftadan sonra hem takım oturur hem de fiziksel olarak kıvama geliriz.. önemli olan ilk 10 haftayı yarıştan kopmadan götürmek..

Fener maçında öne geçersek savunmaya çekilmeyen kim bir zahmet. Net golü yeriz sonra o gölün morali bunlar yener bizi.

Golü yiyince dağılıyor bizim takım.

hoca ali'koc'un oyununa dustun.. futboldan 999999km uzaktasin..
yedek kulubeni emanet ettigin sicip batirdi ama yine senin islerin senden habersiz kus ucamaz..

kendine gel yeter be ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt