Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçında çıkacak kadro belli hoca. Andone de bir maç oynadı ısındı. Aşağıdaki kadronun aksi düşünülemez.

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

NZONZI

LEMINA - SERI - ÖMER

ANDONE - FALCAO​

Fatih hocanın takımında ezbere uygulanacak bir sistem yok. O yokken takım ezbere oynayamıyor.

Eğer kenarda Fatih hoca yoksa takım bocalıyor. Çünkü takım ona bağlı. O varsa her şey tamam, o yoksa her şey eksik.

O zaman paylaşmanın zamanı gelmiş:

"şaka bir yana, terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı... "

images
Şunu argüman olarak koyan insan benim gözümde kuştur daha da bir şey demiyorum. Terim kadar kafanıza taş düşsün

Kağıt üstünde yıllardır puan kaybı yaptığımız Malatya deplasmanından 1 pts almak kötü değil

Hatta ben 0 alacağımızı düşünüyordum.Başak,Ts,Bjk deplasmanlarından en az birini kazanırsak Konya,Malatya,Denizli maçlarında yaşanan kaybı az da olsa telafi ederiz

Ha bakarsınız Fener sezonu erken açmanın faturasını yaşar tutukluk serüvenine girerler arka arkaya puan kaybı yaşarlar o zaman bunları konuşmayız bile.Lig uzun maraton inanmıyorsanız kimya ustası Apo'ya soralım

Kağıt üstünde yıllardır puan kaybı yaptığımız Malatya deplasmanından 1 pts almak kötü değil

Hatta ben 0 alacağımızı düşünüyordum.Başak,Ts,Bjk deplasmanlarından en az birini kazanırsak Konya,Malatya,Denizli maçlarında yaşanan kaybı az da olsa telafi ederiz

Ha bakarsınız Fener sezonu erken açmanın faturasını yaşar tutukluk serüvenine girerler arka arkaya puan kaybı yaşarlar o zaman bunları konuşmayız bile.Lig uzun maraton inanmıyorsanız kimya ustası Apo'ya soralım

Çok enterasan bir medya ve taraftarımız var.Evet futbol herşeyin ötesinde skor oyunudur ama bu kadar da skora yönelik yorum yapılmaz.Dun andone kendini atsa veya babel pozisyonları değerlendirse fatih hocanın ne kadar doğru bir rotasyon yaptığından bahsedecekti herkes.Bu kadar keskin yorum yapılmaz.

Aslolan Galatasarayın menfeati diyorsan levent şahin denen yetersizi gönderirsin.
Ben burada ceza almasında bir sakınca görmüyorum.Galatasarayın haklarını sonuna kadar savunmalı.Şerefsiz federasyon ve kurulların o sözlere 3 maç ceza vermesi başlı başına kazsızlıkdır..Bu konuya buradan bakıp eleştiri yapalım.

Ama her ne kadar iyi isimlerde alınsa kurulan kadro eksik.Ve oynanan oyun tam anlamıyla fiyasko.
Burada suçlu aynı oranda hem yönetim hem hocanındır.
rakipler bu durumdayken uçup gidecekken nasıl başarıyorlar bu kadar beceriksizliği inanılır gibi değil.

seneye başımızdakiler defolup gitmeli.Fatih teriminde idareci olarak içinde bulunduğu yeni güçlü bir yönetimle yola devam edilmelidir.

devre arasına kadar ne kadar az puan kaybı yapılırsa o kadar iyi.Şu takıma takviye olmazsa bu oyunu düzeltmemiz mümkün değil.Tabiki hocanında sistemini, takım savunmasını falan acilen gözden geçirmesi gerekiyor.

Dünkü maçta değişiklikleri fatih hocanın yaptığını sananlar var fatih hoca yapsaydı emre mor mutlaka oyuna girerdi mesela o yapmadı dünkü maçta levent şahine bıraktı o da batırdı hamzaoğlu haberleri doğrudur umarım yoksa leventle hasanla olacak iş değil

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok enterasan bir medya ve taraftarımız var.Evet futbol herşeyin ötesinde skor oyunudur ama bu kadar da skora yönelik yorum yapılmaz.Dun andone kendini atsa veya babel pozisyonları değerlendirse fatih hocanın ne kadar doğru bir rotasyon yaptığından bahsedecekti herkes.Bu kadar keskin yorum yapılmaz.

Bu sadece dün özelinde bir patlama değil. 2 senedir kadronun başındasın. Bir zahmet birşeyler oynatman gerekir.

Kadro kendisinin kadrosu bundan şikayet edemez.

Futbol, güzel oyun ile sonuç alma sanatıdır.

Hadi güzel oyun yok 2 senedir onu ne kadar kabul etmesekte görüyoruz. Skor da yok.

Eeee ne gerek var o zaman Terim'e ?

Bir de değişiklikleri Terim yapmıyor diyerek savunuyorsunuz ya helal olsun. Şu takımda kimse ondan habersiz,izinsiz tuvalete gidemezken sizler bunu öne sürüyorsunuz. Koruyun bakalım nereye kadar.

Her puan kaybında hocaya yüklenmeyi bırakalım.

Yüklenilecekler list sırasıyla
1. TFF ve PFDK
2. Nihat
3. Mali moç
4. Hakemler
5. Levo
6. Hasan-Ümit
7. Apo ve başkan
8. Oyuncular
9. Demirören ve siyasiler
10. Saha koşulları
11. Dursun Özbek
12. Tudor
13. Yazmaya Gönlüm elvermese de Fatih Terim

bunlardan hangisi Falcaoyu ve Leminayı yedek başlattı

Tudor mu

La tudor ne alaka , sıkıntıdan şaşırmaya başlamıssınız :)

Bu sadece dün özelinde bir patlama değil. 2 senedir kadronun başındasın. Bir zahmet birşeyler oynatman gerekir.

Kadro kendisinin kadrosu bundan şikayet edemez.

Futbol, güzel oyun ile sonuç alma sanatıdır.

Hadi güzel oyun yok 2 senedir onu ne kadar kabul etmesekte görüyoruz. Skor da yok.

Eeee ne gerek var o zaman Terim'e ?

Bir de değişiklikleri Terim yapmıyor diyerek savunuyorsunuz ya helal olsun. Şu takımda kimse ondan habersiz,izinsiz tuvalete gidemezken sizler bunu öne sürüyorsunuz. Koruyun bakalım nereye kadar.

Yazdığın çogu şeye katılıyorum.Bence de daha iyi olmalıyız.Ben sadece çok skor odaklı yorum yapıyorlar diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt