- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Askimmmm hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Askimmmm hocam
milanı eski şaşalı günlerine geri döndürebilecek mi hocamızyakında efsaneler forumuna tasıyacagımız başlık
milanı eski şaşalı günlerine geri döndürebilecek mi hocamız
Fenerlilerden farkımızı acıkladıgınız icin tesekkurlerTeknik taktik konularında hocayı bende çok eleştiriyorum özellikle şu oyuncu değişikliği konusu lakin geçen gün fanatik fenerli bir arkadasim Fatih hocaya laf atiyordu
Dedimki böyle başarılı bir hoca sizde olsa napardiniz dediki saracogluna heykelini dikerdik kimse gonderemezdi siz biraz elinizdekinin kıymetini bilmediginiz için bizde gönderin diye dört gözle. Bakiyoruz
Dile getirmeselerde imparator rüyalarını süslüyor kesin.. Arda için az ağlamadı Sümüklü Camia.Teknik taktik konularında hocayı bende çok eleştiriyorum özellikle şu oyuncu değişikliği konusu lakin geçen gün fanatik fenerli bir arkadasim Fatih hocaya laf atiyordu
Dedimki böyle başarılı bir hoca sizde olsa napardiniz dediki saracogluna heykelini dikerdik kimse gonderemezdi siz biraz elinizdekinin kıymetini bilmediginiz için bizde gönderin diye dört gözle. Bakiyoruz
Zaten şu an ali koç ve kuş sürüsünün algı operasyonu bu yüzden..galatasaray dan ayırmak fatih hocayı..teknik taktik olarak eleştiririz eleştireceğiz de..ama buradaki sırf terim düşmanlığı yapanlar bir düşünsünler karşımızda olan organize kötülük neden fatih hocayı yıpratmak istiyor...biliyorlar ki fatih hocanın oldu galatasaray ı geçmek çok zor..bu bile fatih hoca nın ne kadar önemli bir hoca olduğunu gösterir..Teknik taktik konularında hocayı bende çok eleştiriyorum özellikle şu oyuncu değişikliği konusu lakin geçen gün fanatik fenerli bir arkadasim Fatih hocaya laf atiyordu
Fener ve gençler maçını alırız sonra milli ara girer takım daha da fizik olarak düzelir sonra gelsin seri galibiyetler. Fb+gençler maçı muhakkak 6 puan olmalı aşağısı kurtarmazFenerden kötü değiliz ki millet neden derbi konusunda umutsuz millet anlamadım, ek olarak ligin yine favorisiyiz muhtemelen de şampiyon olacağız.