Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isvicre-fatih1.jpg

Hocam hiçbir şey yapmıyorsan şu takıma duran top savunması çalıştır. Bizim atmamızı artık geçtim, 8 metre boy ortalamalı takımla her rakip duran topunda hop oturup hop kalkmaktan gına geldi artık. Hele yarın PSG, Real'le filan oynayınca iyi oynarken bile başımızı ağrıtacak bir tembellik. Bir de biliyorum iyi savunma takımı çıkarmak istiyorsun, şu geçişlerdeki defans çizgisine dikkat et gözünü seveyim. Ortadakiler ofsayt taktiği yapıyor, sol bek çizgide adam kovalıyor, sağ bek zaten yarı sahayı yürüyerek dönüyor, pas yapamayan takımlara boş alanda dripling şansı veriyoruz. Hiç yoktan şu son Chelsea-Liverpool maçında Liverpool'un defans çizgisini izlettir, sırf çizgiyi bozmamak için adamların çabasını görüp insanın canı savunma yapmak çeker.

modern futbolu çok iyi takip ettiğini söyleyen Fatih Terim'e ders niteliğinde takım; Famalicao.

Fatih Terim hala her dediğini yapan, kendisi olmazsa hiç bir vasfı olmayacak adamlarla çalışmaya devam etsin. Hasan ve Ümit, Fatih Terim 2013'te gittikten sonra 4.5 sene ne yaptı mesela? Hiç kendini geliştirmeyi denedi mi? Sırf benim sevdiğim çocuk, bu takımda oynadı diye yardımcı yapılmaz.

Çok beklersiniz hocanın gitmesine bence. Toparlayacaktır takımı er yada geç ki sampionluk gelmezse bile gitmeyecek ve girmemeli kesinlikle. Okadar kredisi olsun artık yani bu adamın. Ondan önce kahrolup anti terimciler gider belki bilemem artık. Antu mantuda anti terim konusunda bol bol sövüp kuşların Twitter'da açtığı istifa taglarında coşar bir bok başardığınızı düşünürsünüz

Teknik taktik konularında hocayı bende çok eleştiriyorum özellikle şu oyuncu değişikliği konusu lakin geçen gün fanatik fenerli bir arkadasim Fatih hocaya laf atiyordu
Dedimki böyle başarılı bir hoca sizde olsa napardiniz dediki saracogluna heykelini dikerdik kimse gonderemezdi siz biraz elinizdekinin kıymetini bilmediginiz için bizde gönderin diye dört gözle. Bakiyoruz

Teknik taktik konularında hocayı bende çok eleştiriyorum özellikle şu oyuncu değişikliği konusu lakin geçen gün fanatik fenerli bir arkadasim Fatih hocaya laf atiyordu
Dedimki böyle başarılı bir hoca sizde olsa napardiniz dediki saracogluna heykelini dikerdik kimse gonderemezdi siz biraz elinizdekinin kıymetini bilmediginiz için bizde gönderin diye dört gözle. Bakiyoruz
Fenerlilerden farkımızı acıkladıgınız icin tesekkurler

Dile getirmeselerde imparator rüyalarını süslüyor kesin.. Arda için az ağlamadı Sümüklü Camia.

Zaten şu an ali koç ve kuş sürüsünün algı operasyonu bu yüzden..galatasaray dan ayırmak fatih hocayı..teknik taktik olarak eleştiririz eleştireceğiz de..ama buradaki sırf terim düşmanlığı yapanlar bir düşünsünler karşımızda olan organize kötülük neden fatih hocayı yıpratmak istiyor...biliyorlar ki fatih hocanın oldu galatasaray ı geçmek çok zor..bu bile fatih hoca nın ne kadar önemli bir hoca olduğunu gösterir..

Fenerden kötü değiliz ki millet neden derbi konusunda umutsuz millet anlamadım, ek olarak ligin yine favorisiyiz muhtemelen de şampiyon olacağız.
Fener ve gençler maçını alırız sonra milli ara girer takım daha da fizik olarak düzelir sonra gelsin seri galibiyetler. Fb+gençler maçı muhakkak 6 puan olmalı aşağısı kurtarmaz

Bir sonraki seçimlerde başkan olmalı. Artık zengin başkan, kasa kolaylığı sağlama vs dönemleri bitti, bitmemiş olsa bile zenginlerin başkan olduklarında kulübe maddi açıdan katkı sağlamadıklarını gördük, hoca özgül ağırlığı olan birisi AK'nin doğrudan hocayı muhatap alıyor olması zaten artık TD'den çok öte muamele gördüğünün kanıtı. Camianın kocabaşları otursun oturduğu yerde en ihtiyaç duyulan dönemlerde bizi Dursun'lara mahkum ettiler, çok ciddi şekilde başkan olması gerektiğini düşünüyorum.

TD olarak bence verebileceği çok bir şey kalmadı artık yavaş yavaş bırakma vakti geliyor, çağa ayak uyduramıyor zannımca avrupa maceramız bunu gösteriyor. Bu sezon kesinlikle önümüzdeki sezon ise tercihen takımın başında olmalı her türlü ki zaten aksi olması imkansız gibi bir şey.

Ftnin en buyuk yanlişi yanindaki adamlari gercekten işin ehli olanlari almiyor kendi alaninda iyi teknik ekiple calisşa kendi yüküde azalir ama yapmiyor.

-Hangi takımlısın?

+Manchester United

-Favori oyuncun kim?

+Hiçbiri. Hepsi çöp.

Gsc temsili

Terim'i beğenmemek normal o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt