Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Altaylı: "Fatih Terim'in Galatasaray'daki teknik direktörlük misyonu bitmiştir. Artık yoktur. Böyle bir teknik direktörlük, dünya üzerinde yoktur. Bundan sonra yapması gereken şudur: Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi olsun ve teknik direktör olarak Sergen Yalçın'ı alsın."

@Recep Yıldırım

Sen mi verdin aklı

yerli hocaya niyemi karşıyım

dünyanın en iyi antrenörü seçildiklerinde aşağıdaki yazıyı yazmayacakları için

kendileriyle o yazıdaki kadar barışık olamayacakları için

yazıdaki gibi futbol eğlencedir, dünyada ne sorunlar var bizim işimiz ölüm kalım meselesi değil yerine sıralanın arkama berbat hocalık da yapsam 3 tarafımız deniz 4 tarafımız düşmanla çevrili edebiyatı yapacakları için

18 takımın tüm hocalarını toplasan sakalını teli etmeyecek kloppun çok klas yazısı

yerli hocaya niyemi karşıyım

dünyanın en iyi antrenörü seçildiklerinde aşağıdaki yazıyı yazmayacakları için

kendileriyle o yazıdaki kadar barışık olamayacakları için

yazıdaki gibi futbol eğlencedir, dünyada ne sorunlar var bizim işimiz ölüm kalım meselesi değil yerine sıralanın arkama berbat hocalık da yapsam 3 tarafımız deniz 4 tarafımız düşmanla çevrili edebiyatı yapacakları için

18 takımın tüm hocalarını toplasan sakalını teli etmeyecek kloppun çok klas yazısı

Klopp şovmenini ciddiye almıyoruz.
AeEVim~2.webp

Hoca iyi ama yardımcılarından bir bok olmaz. Bu üçünü bırak ptt 1. lig 3. ligden bir kulüp bile hoca diye takımın başına getirmez.

Uğur Meleke: "Ben hayatımda 6 gün sonra oynanacak bir maç için rotasyon yapıldığına şahit olmamıştım. Üstelik 6 günde bırakın biri, iki maç yapıyor genelde bu takımlar! Falcao’nun, Feghouli’nin, Lemina’nın filan ihtiyacı dinlenmek değil, birlikte oynayıp adaptasyonu artırmaktı"

Uğur Meleke: "Ben hayatımda 6 gün sonra oynanacak bir maç için rotasyon yapıldığına şahit olmamıştım. Üstelik 6 günde bırakın biri, iki maç yapıyor genelde bu takımlar! Falcao’nun, Feghouli’nin, Lemina’nın filan ihtiyacı dinlenmek değil, birlikte oynayıp adaptasyonu artırmaktı"
Haklı ama brugge maçında yorulan oyuncuları oynatmak istememiş olabilir. Yani rotasyon sadece bir sonraki maç için yapılmaz

bu herif zanka ile jailson luyindama ve marcaodan daha iyi diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt