Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Bu kadar eleştiriden sonra PSG maçına 4-4-2 çıkar bence veya bir şeyleri değiştirir özellikle şu belhanda babel feghouliye bir ayar verilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL kazanacağız xd
Kadro berbat değil hocam, oynattığı futbol berbat. 50 bin taraftarın desteğiyle 4 pas yapamadık bugün sistemi falan yok takımın.
sen öylesindir itirazım yok
ama bu adama kadar hazıra konup ve medyada, taraftarda eleştiriye kapalı, inanılmaz bir korku ortamı oluşturmuş td varmı bu yabancılar arasında
adama soru soran yok, taraftarlar uadan korkuyor stadda ağzını açamıyor
herhangi bir hoca uanın hışmına ikinci hafta uğruyor
nasıl bu döngü kırılacak
Benim hiçbir ümidim yok. Bu takım sezon sonu liderden 6-10 arası puan fsrkı yemiş halde bitirir ligi bu gidişle. polyannacılık artık bir yere kadar. Ersun cesur olsa muhtemelen çok rahat kazandığı maçlarından biri olurdu.Geçen senede benzer laflar duymuştum
Süreç sonunda Terim'in heykelini dikelim tarzı yorumlar dönüyordu göreceğiz
Bilmiyorum da yakın bir zaman içerisinde yabancı bir hocayla uyum sağlamak hayal gibi geliyor bana
Özellikle lig devam ederken dışarıdan bir hoca getirirsek ve o hocanın takımı tanıma süreci felan derken en az 2 senemizi kaybedeceğiz
Atıyorum ikinci olduk sene sonunda bu seferde kendi kadrosunu kursun muhabbeti dönecek bu da kısır döngü işte
Siz belki yine gitsin diyeceksiniz yeni gelen hocaya ama yönetim kalsın diyecek
Yabancı hoca yabancılık çekmez. Takımımızdaki tüm oyuncuları tanıyordur zaten.
Eskidendi o 6-7 yerli ile oynadığımız zamanlar. Hangi hocayı getirirsen getir bundan kötü istesek, zorlasak bile oynayamayız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi