Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar eleştiriden sonra PSG maçına 4-4-2 çıkar bence veya bir şeyleri değiştirir özellikle şu belhanda babel feghouliye bir ayar verilmeli.

hocaaaa nerdesin hoca bakiyorum kulübeye topcular orada sen nerdesin?????

yeter formsuzsun yarardan cok zararin var, en son nezaman takimin basindaydin unutuyorum artik!

Kadro berbat değil hocam, oynattığı futbol berbat. 50 bin taraftarın desteğiyle 4 pas yapamadık bugün sistemi falan yok takımın.

daha iyi oynayabilirler elbette. fakat o iyinin derecesi yine taraftarı tatmin etmez. çünkü bu kadro baştan yanlış kurulmuş.

kanatlar ağır, bekler temposuz, orta saha kırılgan.

fatih terim kötü transferler yaptı bu sene. bu oyuncuların isimleri iyi olabilir ama iyi bir takım ortaya çıkmaz bunlardan.

sen öylesindir itirazım yok

ama bu adama kadar hazıra konup ve medyada, taraftarda eleştiriye kapalı, inanılmaz bir korku ortamı oluşturmuş td varmı bu yabancılar arasında

adama soru soran yok, taraftarlar uadan korkuyor stadda ağzını açamıyor

herhangi bir hoca uanın hışmına ikinci hafta uğruyor

nasıl bu döngü kırılacak

Bilmiyorum da yakın bir zaman içerisinde yabancı bir hocayla uyum sağlamak hayal gibi geliyor bana

Özellikle lig devam ederken dışarıdan bir hoca getirirsek ve o hocanın takımı tanıma süreci felan derken en az 2 senemizi kaybedeceğiz

Atıyorum ikinci olduk sene sonunda bu seferde kendi kadrosunu kursun muhabbeti dönecek bu da kısır döngü işte

Siz belki yine gitsin diyeceksiniz yeni gelen hocaya ama yönetim kalsın diyecek

Korkaksın forma adaletin yok ki üç yalakayı yanına almışsın padişahım çok yaşa diyeni takımda tutuyorsun ve geldiğimiz durum bu

Şu oynanan futbolun izahı yok kardeşim tek sorumlu tek suçlu sen ve senin aptal yardımcıların

Herşeyi geçiyorum lan olm elimizde Falcao var ya Falcao 1 tane pozisyona sokamadık adamı be hiç mi taktik falan yapmıyosunuz şu adamın pozisyona girmesi için.Hiç mi konuşmuyonuz sen şöyle oyna sen şöyle oyna bak Falcao şu koşuyu yapar ön direğe gider arkaya gider gol vuruşunu yapar siz onu topla buluşturun falan diye.Niye aldık biz bu adamı dünyanın parasını veriyoruz.Beşiktaştan kötü duruma gidecez bu gidişle şampiyon olamayınca.4-4-2 dizilişiyle çıkın bari sahaya nasılsa taktik falan yok en azından 2 forvet olunca rakip stoperlere yem olmaz Falcao.

Geçen senede benzer laflar duymuştum

Süreç sonunda Terim'in heykelini dikelim tarzı yorumlar dönüyordu göreceğiz
Benim hiçbir ümidim yok. Bu takım sezon sonu liderden 6-10 arası puan fsrkı yemiş halde bitirir ligi bu gidişle. polyannacılık artık bir yere kadar. Ersun cesur olsa muhtemelen çok rahat kazandığı maçlarından biri olurdu.

Bilmiyorum da yakın bir zaman içerisinde yabancı bir hocayla uyum sağlamak hayal gibi geliyor bana

Özellikle lig devam ederken dışarıdan bir hoca getirirsek ve o hocanın takımı tanıma süreci felan derken en az 2 senemizi kaybedeceğiz

Atıyorum ikinci olduk sene sonunda bu seferde kendi kadrosunu kursun muhabbeti dönecek bu da kısır döngü işte

Siz belki yine gitsin diyeceksiniz yeni gelen hocaya ama yönetim kalsın diyecek

Yabancı hoca yabancılık çekmez. Takımımızdaki tüm oyuncuları tanıyordur zaten.

Eskidendi o 6-7 yerli ile oynadığımız zamanlar. Hangi hocayı getirirsen getir bundan kötü istesek, zorlasak bile oynayamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artik yönetici olma vaktin geldi teknik direktorlugun vasat kendini yenileyemedin

Yav daha önce de dedim, başkan olsun millete laf yetiştirsin AK ile falan didişsin ceza alsa bile koymaz özgül ağırlığından da faydalanmaya devam etmiş oluruz . TD olarak verebileceğini verdi.

Yabancı hoca yabancılık çekmez. Takımımızdaki tüm oyuncuları tanıyordur zaten.

Eskidendi o 6-7 yerli ile oynadığımız zamanlar. Hangi hocayı getirirsen getir bundan kötü istesek, zorlasak bile oynayamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı lafları çok duyduk

Mancini-Prandelli-Hamza-Denizli-Jor

Hep bu umutlarla şu gelsin bu gelsin dendi.3-4 senede 6 hoca değiştirdik.Terim'in tekrar gelmesini de sayarsan 7

Yine büyük ihtimal aynısı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt