Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım mağlupken özellikle gelip ağır yazmam ama kazandığımıza göre artık yazabilirim

takım bugün hem rakibini hem de saha kenarında duran terim davala şaş üçlüsünü de yendi

böyle rezillik olmaz

rakipten 2 kişi fazlayken bile hücum edemiyor takım

eline gelen her adam 6 ayda cesede çıkıyor

bunu sevenler şu sahada gördüğünden memnun olanalr olabilir ama bu rezilliğe 2 saat katlanmak eziyet

takım mağlupken özellikle gelip ağır yazmam ama kazandığımıza göre artık yazabilirim

takım bugün hem rakibini hem de saha kenarında duran terim davala şaş üçlüsünü de yendi

böyle rezillik olmaz

rakipten 2 kişi fazlayken bile hücum edemiyor takım

eline gelen her adam 6 ayda cesede çıkıyor

bunu sevenler şu sahada gördüğünden memnun olanalr olabilir ama bu rezilliğe 2 saat katlanmak eziyet
Galatasaraylı olmasam hayatta izlemem 90 dakika

Şaşırtmadı yazılanlar gerçekten hemen başlamış imparatorlar. 8 kişi kalan rakibi ki küme mücadelesi verecek rakibi son dakikada ite kaka yenen imparator

Ben maçı kapatıyorum. Futbolcu kalitemiz var ama, tempo yok. Kağnı gibi top çeviriyoruz. Ayrıca Luyindama ve Marcao çok canımızı yakacak. 2 stoperin de ciddiyetsizliği ortada. Bu takım bu maçı döndürse de, uzun vadede bu futbolcularla işi zor. Belhanda'yı her ne kadar yararlı görsem de, bu adam tam bir bomba. Radikal kararlar diyeceğim, transfer dönemi de bitmek üzere. Umarım iyi olur. Şimdilik hepimize geçmiş olsun.

Bu maç dönüm noktası idi. Hoca ya gerçekleri görür, ya da inat edip çöküşü görür.

geldiğinden beri dediğim gibi ya istifa yada yanındaki kebapçı ile rapçi bozuntusunu gönder.

karar senin seçimini yap :ka:

Umarım bu galibiyet dönüm noktası olur. Ömer Bayram oynasın Selçuk oynamasın

Sevgili Terim iki yıldır takımın başındasın, bu takım kaç tane disiplinli, organize maç oynadı diye sorsalar bir elin parmaklarını geçmez derim.

Disiplin ve organize futbol. Çok şey beklemiyorum.

Hoca ve takımda aşırı rehavet var. Hadi hoca yeni ameliyat oldu eskisi gibi saha kenarı hırsını bu aralar göremeyiz ama takıma ne oluyor. Hocanın net bir sıkıntısı var ama taraftar ile paylaşmadığını düşünüyorum. Yardımcılar konusunda da takımı ateşlemek yerine rakip ile takışacaksa gitsin amigo olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt