Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirmezsek doğruyu bulamayız

Hocayı ve o leş ötesi ekibini eleştirmeliyiz

Ben hocanın Galatasaray'dan kopmasını istemiyorum

Ama teknik direktörlük yapmasını da istemiyorum açıkça

Kendine gel hocam. Bu takımdan bi yol olmaz bi an önce müdahale et. Şampiyonlar ligini geçtim ligde bile nal toplarız.

Şu an takımın başında fatih terim yerine başka bir hoca olsaydı o tutturduğunuz alman hoca denilen kişiler olsaydı galatasarayı yerlerdi hain herifler. Şimdi anlamışsınızdır fatih hocanın takımda olmasının gücünü

2 haftalık arada bu takımı psikolojik olarak toparlaması geliyor. Bu kadar kötü oynayamaz bu kadro.

Hocam Allah askina;

Su hücuma kalkarken neden bu kadar agir ve kağnı gibi ilerliyor takım dusune dusune ?? ve yana geriye oynama olayını biraz azaltirsan keske

Sadece transfer yaparak takim kurup oynatabilecegini zannetmesi modern futbola ne kadar uzak oldugunu gosteriyor. Hala 1970ler kafasi yasiyor. Fatih Terim transfer yaptikca takim daha kötüye gidiyor. Genc kadro kuralim, satilabilecek oyuncular alalim demiyor.

Bugünlük ucuz kurtulduk. Ama bu futbol sürdürülebilir bir sey degil. FTnin ise bu rezil futbola bir cözümü yok. Yukarda bir arkadasinda belirttigi gibi kulup icinde kalip düsmana karsi siper olmasi acisindan faydali olacagi kesin. Ama mesele futbol ise hemen modern futbolu bilen bir Alman please.

Galatasaray düşmanları ile alakalı söylediklerine katılırım da bu takım niye top oynamıyor hoca? Bu takım neden organize olamıyor? Bu takım neden koşamıyor? Bu stoperler neden bu kadar laubali? Bu kadar uzun adam varken neden duran toptan gol bulamıyoruz? Ne olacak bu takımın hali?

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milli maç arası ilaç gibi gelecek, haa o zamanda bir değişiklik olmazsa bazı şeyleri ciddi ciddi düşünmek gerekli...

Fatih Terim "Birbirine düşman olanlar, bize karşı dost oldular"

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt