Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin kafa baya ambole olmus reis kim nezaman alındı haberin bile yok. sen ve bi iki şahıs daha enaz fenerliler kadar kuduryorsunuz şu gecenın olumlu bitmesine. zaten biri fenerlide neyse.
kudurmaya devam edın

kardeşim benim fenerli olduğumu nerden çıkardın iyi bir dardanelsporlu olduğum doğrudur babaanne tarafından

iki ekip karşı karşıya gelse ne yağacağımı bilemem açıkçası

kırıldım

kardeşim benim fenerli olduğumu nerden çıkardın iyi bir dardanelsporlu olduğum doğrudur babaanne tarafından

iki ekip karşı karşıya gelse ne yağacağımı bilemem açıkçası

kırıldım
nebileyim reis gecen gunki cagne kontrandan beri şüphelendiriyorsun sende fenerli olmanla alakalı.

Sıra sende hocam.....

Yönetim görevini yaptı sayılır yani.

Hoca artik top sende..
1) Gol attiktan sonra takimi geriye cekme
2) Yardimcilarin iyi evlat hos .. ama futbol bilgileri.. oyun okumalari sana destek olmalari 0.. anca kirmizi kart yiyorlar.
3) Kanatlardan bindirip orta acma donemini 2000/2001 yilinda birak yeter artik ..
4) Selcuk'u oynatma artik ...
5) Genclere sans ver.
6) Mourinho yerine gelir bu gidisle ..

şu takıma bir pep, bir klopp bir poşet hocam gitmezmiydi

Hoca artik top sende..
2) Yardimcilarin iyi evlat hos .. ama futbol bilgileri.. oyun okumalari sana destek olmalari 0.. anca kirmizi kart yiyorlar.
3) Kanatlardan bindirip orta acma donemini 2000/2001 yilinda birak yeter artik ..
5) Genclere sans ver.
Yanlış hatırlamıyorsam sen Emre Çolak Alexten iyi falan diyordun zamanında

Tekrar yazıyorum takımın oturması için biraz sabır gerekecektir. Erken yangınları hortumlamak için meydanlarda olacağız.

mon the
1626131.jpg

Hoca artik top sende..
5) Genclere sans ver.
Mourinho... uzak dursun. Onun futbol anlayışı artık öldü.

aramızda fenerliler varmış derhal gereken yapılsın

çok rahatsızım

Ilk defa komple, sol bek haric bir takim kurduk.. agliyabilirim resmen..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu sene sampiyon yapmasi gecen seneden bile önemli. Sirf kuslarin PIMParatoru Ersunu patlatmak icin bile ölümüne savasmaliyiz. Yoksa elalemin agzina sakiz oluruz. Neyse ki elimizde hepsini üst üste koyacak bir kalite var.

Hoca artik top sende..
5) Genclere sans ver.

vaay reis nerelerdeydin ya

Şu kadroyla ligi kazan, Avrupa'da o alıştırdığın, bireysel aptallıkların zirve yaptığı günde Madrid'den 6 yerken bile oyunuyla gurur veren Galatasaray'ı yeniden oluştur bana yeter hocam. Öyle ilk aşamada Avrupa'da kupa, yarı final beklentim yok, sadece her gittiği yerde saygıyla karşılanan, rakip kim olursa olsun ezber oyunuyla başabaş oynayabilen bir Galatasaray görmek istiyorum senden. Saha dışını çok takma, elindeki derin kadroyu verimli kullanabilecek en değerli Türk antrenörsün, sen sahada farkını hissettir bu kadro gerisini getirir zaten. Allah yolunu bahtını açık etsin. Bırakmadan bir Avrupa kupası daha alacağız inşallah birlikte, er ya da geç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt