Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Selçuk'u sadece bir dakika bile oyuna alırsa yazık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki tuttu saçma sapan 11'de ya da sonradan oyuna alip sure vermesine gerek yok .Futbol sadece saha içinde oynanmıyor
Saha dışı aktörler de var.Bazı oyuncuları hocalar yanında tutmak ister.Selçuk'u savunmak için demiyorum ama her gelen hoca takımda tutmak istedi.Demek ki bizim görmediğimiz takım üstünde olumlu bir etkisi var
Futbol sadece saha içinde oynanmıyor
Saha dışı aktörler de var.Bazı oyuncuları hocalar yanında tutmak ister.Selçuk'u savunmak için demiyorum ama her gelen hoca takımda tutmak istedi.Demek ki bizim görmediğimiz takım üstünde olumlu bir etkisi var
Diyelim ki tuttu saçma sapan 11'de ya da sonradan oyuna alip sure vermesine gerek yok .
top oynayacakmıyız soruma cevap vermedin
daha musleradan özür dileyeceksin
Roma 1 günde inşa edilmedi
Sabırlı davranırsanız göreceğiz
hoca vizyonlu olsa yabancı kuralını 14 değil 15 yapardı
şimdi yaşadığımız sorunu yaşamazdık
ne yapacağız bu vizyon sorununu
hoca vizyonlu olsa yabancı kuralını 14 değil 15 yapardı
şimdi yaşadığımız sorunu yaşamazdık
ne yapacağız bu vizyon sorununu
Seneye 14 değilde 7 ye düşünce vizyonu görürsün
![]()
yalnız yönetim elinden geleni yaptı topu hocaya attı
artık bu kadroyla içerde en azından 11-12 oyunu kadar oyunu beklemek hakkımız
ondan bile iyi kadro bence
Onda da oynamasın Selçuk'u eskiden cok cok severdim fakat senelerdir muthis zarar veriyor . Kim oynarsa oynasin Selcuk oynamasin. Oynamasinin bir mantigi yok . Mustafa Kapi oynasin Taylan oynasin Jimmy oynasin alt yapidan baska adam oynasin kim oynarsa oynasin fakat Selcuk'un bir bucuk iki senedir aldigi bir dakikanin bile mantikli bir izahi yok .Şu dakikadan sonra sakatlık felan olmazsa Ztk'da oynar anca zaten
Muslera ile Terim gelmeden önce anlaştık.
Sneijderi istemedigini hepimiz biliyoruz.
Hatta drogba'yi da istemiyordu.
Dur bende diger getirdiği yeteneksizleride yazayim o zaman;
umut,burak,veysel,futkan ozcal,yekta,çağlar birinci,danny,
Bak 2003 yılına hiç girmiyorum bile.
Onda da oynamasın Selçuk'u eskiden cok cok severdim fakat senelerdir muthis zarar veriyor . Kim oynarsa oynasin Selcuk oynamasin. Oynamasinin bir mantigi yok . Mustafa Kapi oynasin Taylan oynasin Jimmy oynasin alt yapidan baska adam oynasin kim oynarsa oynasin fakat Selcuk'un bir bucuk iki senedir aldigi bir dakikanin bile mantikli bir izahi yok .
![]()
yalnız yönetim elinden geleni yaptı topu hocaya attı
artık bu kadroyla içerde en azından 11-12 oyunu kadar oyunu beklemek hakkımız
ondan bile iyi kadro bence
11-12 kadrosu kagit üzerinde okadar iyi degildi, ama öyle bir uyum olustu ki, bize o futbolu izleme sansi verdi.
45 tane rezil maçı var bir tane yarim iyi macini bulduk diye sevinelim mi yani ? Su hoca yapiyorsa bir bildigi var mantigindan cikmak lazim . İnsanlar Guardiola'yi Klopp'u elestiriyor ki herkes elestirilebilinirdir. Biz Terim'i elestirmekten imtina ediyoruz .Geçen sene son maç Başak maçı için ne dersin ?
Bitik olduğunu kabul ediyorum zaten hoca da biliyor bitik olduğunu.Kampta koşmuyor diye kızıyordu
Kismet![]()