- 1 Ağustos 2014
- 62.998
- 73.270
- 4.218
Olmayacak şey değil gerçekten UCLnin çok farklı bir ambiyansı varPeki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayacak şey değil gerçekten UCLnin çok farklı bir ambiyansı varPeki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?
Psg ve Reale güzel oyun oynamazsak çokta sorun değil. Bu takımlar bize oyun oynatmaz, belli bir şey. Ama yok malatya deplasmanıymış, yok Alanya deplasmanıymış... Eğer bu takımlara hala bahane üretecekse FT'den daha da bir yol olmaz. Artık Anadolu takımlarına bahanesi kalmadı. Elinde ki kadro ile Türkiye liginde ıkına ıkına top oynatacaksa bu kabul edilemez.
Peki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?
Geçelim şimdi bunları Real'den dep maçında 3 yesek 50 sayfa laf yaparsınız hocaya
ben bir şey demem. Beklentim o yönde zaten. Ama Malatya'dan yersek yadırgarım sonucu.
Peki, bu sefer 5 degil, 6 atarsak malatyaya hocayi dillermisin ?
Allah söylett, sanırım
O işi en güzel sen yapıyorsun. Senin işine talip değilim. Buyur sen devam et.
Peki, hep mi elinde sopa hesap soran pozisyonda takilacaksin ? Ne olması gerekiyor gevşemen için ?
Yada bu Adam zannetiğinden çok daha iyi olduğunu kabullenmen için ? Baskasinin yapabilecegine inandigin bir parametre koy ama.
10 puandan fazla sampiyonlukta fark takip, bu gruptan ciksak mesela ?
Herhalde yazdıklarımı okumuyorsun ve ya anlamıyorsun. Ben hesap soran pozisyonda falan değilim. Son 2-3 gündür olumlu bir havam da var ayrıca.
Maalesef bunu yapacak takım kurmadık.. umarım bedelini ağır ödemeyizHocam baskılı presli oyun oynat. Kaybettiğimiz topa tüm takım saldırsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam Fatih hocalık iş.. hiç şaşırmamPeki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?