Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg ve Reale güzel oyun oynamazsak çokta sorun değil. Bu takımlar bize oyun oynatmaz, belli bir şey. Ama yok malatya deplasmanıymış, yok Alanya deplasmanıymış... Eğer bu takımlara hala bahane üretecekse FT'den daha da bir yol olmaz. Artık Anadolu takımlarına bahanesi kalmadı. Elinde ki kadro ile Türkiye liginde ıkına ıkına top oynatacaksa bu kabul edilemez.

Geçelim şimdi bunları Real'den dep maçında 3 yesek 50 sayfa laf yaparsınız hocaya

Peki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?

iyi olur tabi. Takımın ŞL sonrası lige konsantre olamadığına yorarız. Ama Psg'yi yenmek çokta gerçekçi bir hedef değil. Orada karakterimizi ortaya koyup alabileceğimiz en iyi sonucu almaya bakmalıyız. Malatya'yı yenmek gerçekçi bir hedef. Taraftarın bunu beklemeye hakkı var. Yenemiyorsak neyi yanlış yapıyoruz deme hakkı olur.

Türkiyenin en büyük değil TEK BÜYÜK kulübünün en büyük 3 efsanesinden biridir.22 şampitonluğun 8 tanesinin mimarıdır.Şampiyonlar liginde çeyrek final,uefa kupası ve sayısız Türkiye kupası ve Süper kupası kazandıranıdır.Şeref yoksunlarına Galatasaray düşmanlarına karşı en dik duran kişidir.Onu eleştiren değil bunca başarısına rağmen saygı duymayan ve hatta sevmeyen gözümde şikecilerden bile daha aşağlıktır daha beyinsizdir

Son düzenleme:
O işi en güzel sen yapıyorsun. Senin işine talip değilim. Buyur sen devam et.

Peki, hep mi elinde sopa hesap soran pozisyonda takilacaksin ? Ne olması gerekiyor gevşemen için ?
Yada bu Adam zannetiğinden çok daha iyi olduğunu kabullenmen için ? Baskasinin yapabilecegine inandigin bir parametre koy ama.

10 puandan fazla sampiyonlukta fark takip, bu gruptan ciksak mesela ?

s.a hocam

SEI_59877603.jpg

Peki, hep mi elinde sopa hesap soran pozisyonda takilacaksin ? Ne olması gerekiyor gevşemen için ?
Yada bu Adam zannetiğinden çok daha iyi olduğunu kabullenmen için ? Baskasinin yapabilecegine inandigin bir parametre koy ama.

10 puandan fazla sampiyonlukta fark takip, bu gruptan ciksak mesela ?

Herhalde yazdıklarımı okumuyorsun ve ya anlamıyorsun. Ben hesap soran pozisyonda falan değilim. Son 2-3 gündür olumlu bir havam da var ayrıca.

Herhalde yazdıklarımı okumuyorsun ve ya anlamıyorsun. Ben hesap soran pozisyonda falan değilim. Son 2-3 gündür olumlu bir havam da var ayrıca.

O son iki gündeki olumlu havani fark ettim. Ama hep bir kusku icindesin, bence artik sal kendini. Galatasaray icin zerre önemi ve degeri olmayanlar icin deymez.
Umarim bu sezondan memnun kalirsin, ne diyelim.

hocam almanyaya geldim bir kaç almancı dostumuzla sana doğum günü şarkısı yaptık

aranjeyi çakar adem yapacaktır

çikolata gibi tatlısın
gel aşkına kıtlasın
seni sevmeyen kuşlar
kıskançlıktan patlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt