Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftaya fenere yenilirsek lig bitecek bizim için bakalım ne mazaret bulacak?

Gerçekten değişen ve gelişen futbola hiç ayak uyduramadı hoca 2 yıldır taraftar oyuncular camia ve rakipler bizi şampiyon yapan en önemli etkenlerdi bence 2017 2018 de taraftar ve oyuncular 2018 2019 da ise bariz rakipler özellikle basaksehirin resmen eliyle verdiği şampiyonluk geçen yıl ki tarihin en kötü şampiyonlar ligi performansını da unutmayalım kim nasıl anlarsa anlasin da hoca ister yine şampiyon yapsın ya da yapmasin bu sene sonu emekliye ayrılsın ben artık 1 yıldır oynanan şu oyundan ciddi anlamda tiksindim iğrenç bir futbol ve hiç bir şekilde değişmeyecek gibi hatta bu oyunla işkence ile gelen şampiyonluk ta istemiyorum..

IMG_20190922_215852.jpg

Kemal Adem Fatih gibi koyu destekcilerin bile bu maçı sana yazıyorsa vakit gelmiş demektir hoca

Açıkçası ne yorum yazacam bilemedim ama hoca bu hataları neden ısrarla her maç yapıyor cidden gormuyormu anlamıyorum

hocayla ilgili şöyle bir tespitim var bilmem katılırmısınız

hoca büyük 2-3 takımın oynadığı oyunu görüyor ve öyle oynamak istiyor

buraya kadar sorun yok

ama o oyunun nasıl oynatılacağına dair fikri yok, hangi oyuncular gerekir, nasıl çalışılır, kim çalıştırır

hoca ben terimim ve ben söylersem takımda öyle oynar diye düşünüyor

hocayla ilgili şöyle bir tespitim var bilmem katılırmısınız

hoca büyük 2-3 takımın oynadığı oyunu görüyor ve öyle oynamak istiyor

buraya kadar sorun yok

ama o oyunun nasıl oynatılacağına dair fikri yok, hangi oyuncular gerekir, nasıl çalışılır, kim çalıştırır

hoca ben terimim ve ben söylersem takımda öyle oynar diye düşünüyor

Büyük 2-3 takım derken.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimi örnek alıyoruz sence? Oynadığımız oyuna bakınca ben pek anlamıyorum da

valla ben de uzun süre ikna olmadım city diyenlere ama belliki onu deniyor ama o oyunu çok çok eksik anlamış

bir de o oyun hem hocanın çalışma tarzı, ekibi, ve oyuncu kadro ona uygun değil

pas takımı fikrine odaklanmış ama rakip kaleye nasıl gidiliri unutmuş gibi oynuyoruz şu an

içeriden biri keşke anlatsa hafta içi maç analizi yapıp oyunculara bu analizi gösteriyor mu yada hiç oynanacak rakibe göre taktik idman yapıyor mu?

Bugün yapılan değişiklikleri kendisi yaptıysa hocaya da yazıklar olsun. Ha kendisi yapmadı Levent denen hıyar ağası yaptı ise o vakit mevcut yardımcılarını def etsin ve yanına adam akıllı futbolu bilen yardımcılar alsın. Ümit ve Levent futboldan anlamıyor zaten. Hasan ise bildiğin amigo daha fazlası değil. Bize antipati kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Git Tugay'ı al Ergün'ü al Bülent'i al hatta şu an yorumculuk yapan Evren'i al daha iyi.

Bu nedir ya yeter! Yaşayan efsane olmak demek eleştirilmez dokunulmaz olmak demek değildir. Senin takımında net disiplin sorunu var. 4-0 alacağımız maçı 1-1 bitirdik. Hafta sonumuzu piç etti yine senin takımın hoca! Yeter!! Adam gibi top oynat artık! Oynatamıyorsan sen de git hoca.

13-14 sezonuna doğru gidiyoruz. Biz son dk gol yerken, onlar atiyor. Bunun sebebi korkak futbol

valla ben de uzun süre ikna olmadım city diyenlere ama belliki onu deniyor ama o oyunu çok çok eksik anlamış

bir de o oyun hem hocanın çalışma tarzı, ekibi, ve oyuncu kadro ona uygun değil

pas takımı fikrine odaklanmış ama rakip kaleye nasıl gidiliri unutmuş gibi oynuyoruz şu an

City ile falan alakamız yok ya. Sıradan bir İtalyan takımı gibi oynuyoruz bence.

biatçı taraftar tarafından tanrı muamelesi gördüğü için yaptığı hiç bir hatadan ders alıp dönmez yine bildiğini okur. haftaya çıkıp muslera'yı forvet oynatsa önünde egilecek adam çok nasıl olsa!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
takımın en büyük eksiği ileride rakibe pres yapmaması ve rakibin çok rahat oyun kurması. andone biraz bunu yaptı bu maçta adam çıktıktan sonra rakip defans orta sahaya kadar çıktı.rakibe çok rahat oyun kurma izni veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt