Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biatçı taraftar tarafından allah muamelesi gördüğü için yaptığı hiç bir hatadan ders alıp dönmez yine bildiğini okur. haftaya çıkıp muslera'yı forvet oynatsa önünde secde edecek adam çok nasıl olsa!!!

arif bak sana bisey soylim mi
hoca dese ki
hasan sasi sahaya suruyorum arkadas forvet oynayacak dese
adamlar sesini cikarmayacak yaw

arif bak sana bisey soylim mi
hoca dese ki
hasan sasi sahaya suruyorum arkadas forvet oynayacak dese
adamlar sesini cikarmayacak yaw

ben desteklerim

en azından şu kazma sürüsü anadolu takımlarından 2-3 kişiyi eksiltecek çalım atacak biri olur

Marcelino García Toral
Teknik ekip icin onerimdir

———-
Golcao!!

Kovdugumuz Tudor'un ne ic saha nede dis saha performansi bundan daha kotu degildi. Ustelik ic sahada eziyoduk geleni gideni. Tudor'un oynattigi kotu futbolu dahada geriye goturebilmekte bir marifet sayilir.

Değişen futbol düzenine ayak uyduramadığı için bir kaç seneye emekli olacaktır.
Dostu mourinho gibi...
Sezon sonu yolları ayırırız.

Denizli maçında yenilmesek şu maçta olan kayıp fazla üzmezdi

Zaten yıllardır zorlandığımız bir deplasman ve adamların bir ton eksiği vardı.Bu fırsat çıkmışken değerlendirmek lazımdı

Yensek Denizli maçını da telafi etmiş olacaktık yazık oldu

hoca dünyalardan büyük hayalini anca fm'de yapar maalesef değişen futbol dünyasına adapte olamıyor...

8EC2D827-AEDC-4A56-A02C-C49B8E53A8F2.png

Hamza Hamzoğlu yada bir başka hocayı yardımcı olarak yanına almalıdır. Levent Şahin yada Hasan Şaş ile bu iş yürümez.

PSG ve Real maçlarına baktım da formsuz denen şu halleri bile bizi paspas yapar 4 maçta.

Paris formsuz hali buysa ....

Evi arabayı satıp en az iki farklı kazanıra oynamak gerekir Paris'e İstanbul'da ki maça.

Çok büyük kalite farkı mevcut maalesef oyuncu hemde oyun olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt