Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu macin en acı tarafi fenerin duran toplarinda iyi kotu organizasyonlar görmek oldu. Bizim tek duran top organizasyonumuz ise topa en yakın fenerlinin kafasına topu carptirmaktan ibaret.

Belhanda nin topu tek basina duvar kuran Fenerliye atmasina ne diyorsun kanka :D

Al işte senin kurduğun kadro bu futbolu oynuyor bıraksaydın da tudorun kurduğu kadro kalsaydı en azından tempolu futbol oynuyorduk

Emre çolakla engin baytarla rakiplere sahayı dar ediyorduk ama şu kadro senin korkaklığın yüzünden atak yapamıyor

Benim tv başında maçı izlememden daha çok ne katkın var acaba şu takımda merak ediyorum.Lan teknik direktörsüz bu kadar oynar zaten takım yazık günah ya.Falcao gibi adamın var ilerde 1 tane top atamadınız adama 1 tane ulan 1 tane.Heriflerin maçtan önce yapacağı tek şey ön alanda pres yaparak senin topu oyuna sokmanı engellemek ve takım hiç bi şekilde top çıkaramadı istediğimiz gibi.Belhanda sevdan ne zaman bitecek merak ediyorum.

Takımın en hızlılarından ömer orta sahada topu aldı 3e2 idik 20 metre gidene kadar 3e 8 olduk. Eserinle gurur duy

Artik kusur felan yok. Döndün sahaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt