Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler en son Tudor'un 2017-2018 sezonundaki ilk 8 haftada futbola doydu.Adam makina gibi takım yapmıştı.Yok mu o topu oynatacak maceraperest olmayan bir hoca?
1_biga_kader_1819_Baum1-1170x780.jpg

Yine yabancı hoca sevdalıları gelmiş

Böyle sallayan adamlar ilk maçta ipini çekecekler gelen adamın komik yorumlar

Geçen sezon da yazdım.Hocayı ne kadar sevdiğimi bilenler bilir ama eğer o heyacanı kalmadıysa bıraksın.Başkan olsun yönetici olsun her turlu katkı verir.Ha yok o heyecanı duruyorsa sıkıntı yok.

kulüpteki konumu, geçirdiği yıllar, şimdiki geldiğimiz durum. gidişat arsene wenger hali

O şerefsizlere Laf yetiştirmeyi bırak artık hoca sahadaki rezalet otesi futbolu görmüyor musun. Hayatımda izlediğim en rezil futbol

Gelsin yeter ki saksakcilardan da kurtulmuş olacağız en azından...

Ben Fenerbahçe,Bjk şampiyonlukları görmek istemiyorum sen görmek istiyorsan başka

Kötü bir durumdayız bu bir gerçek geçen sene de parlak başlamamıştık

Bekleyelim görelim eğer dediğiniz gibi olursa size kalmadan hoca istifasını verir merak etme

Oynatacağın topu sene sonunda şampiyon olursan da bu 6 hafta oynattığın oyuna , olamasan da . Ayrıca belhandanı da taraftara vadettigin değişimi de Sonra da yol alayım. Senede 1 uğrardım bu sene fazla kaldım zaten forumda. Ha hoca söylemeyi unuttum egonu da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu gözler en son Tudor'un 2017-2018 sezonundaki ilk 8 haftada futbola doydu.Adam makina gibi takım yapmıştı.Yok mu o topu oynatacak maceraperest olmayan bir hoca?

Simdiye kadar onun ekmegini yedi zaten. FT "baskalarinda pissin, benim agzima düssün" seviyor. Cünkü kendisinde bir seyler uretecek, gelistirecek bilgi ve donanim yok. Coktan emekli olmasi gereken adam, biraz daha para cukkalamak icin camia'yi yakiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt