Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Fenerbahçe,Bjk şampiyonlukları görmek istemiyorum sen görmek istiyorsan başka

Kötü bir durumdayız bu bir gerçek geçen sene de parlak başlamamıştık

Bekleyelim görelim eğer dediğiniz gibi olursa size kalmadan hoca istifasını verir merak etme

Belli bir tarih var mı 2 senedir bekliyoruz da yok yaz dönemi yok kış dönemi, başka hangi dönemi beklemek gerekiyor...

Yine yabancı hoca sevdalıları gelmiş

Böyle sallayan adamlar ilk maçta ipini çekecekler gelen adamın komik yorumlar
Ben 1.5 sene + 6 haftadır sabrediyorum buradaki çoğu kişi de öyle. Bu tek maçın patlaması değil. Senin düşüncene kadar terim ölene kadar keş oynatsa da kalsın o vakit

takımdaki öndeki oyuncuların çoğu takıma eylülde katıldı diye oyuna laf etmiyorum ama hoca bari duran top organizasyonu çalıştır şu takıma. zımbacı şenol bile takımı 2 sezon şampiyon yaptı şu taktik ile. gökhan gönül gibi bücürü ön direğe koyup arkaya aşıttırıyordu topu

bizim böyle taktiğe ihityacımız yok ama nzonzi luyindama gibi hava topu azmanı 2 topçumuz var buna babelde falcaoda eklenebilir. şu adamlar üzerinde çalış biraz zor bişey değil bu ya

nzonzinin kariyeri boyunca attığı golün yarısından fazlası kafa ile gelmiş. kullan şu adamın özelliğini çok mu zor?

Ben 1.5 sene + 6 haftadır sabrediyorum buradaki çoğu kişi de öyle. Bu tek maçın patlaması değil. Senin düşüncene kadar terim ölene kadar keş oynatsa da kalsın o vakit

Geçen senede benzer laflar duymuştum

Süreç sonunda Terim'in heykelini dikelim tarzı yorumlar dönüyordu göreceğiz

Bak ben Mancini,Jor,Prandeli harici neredeyse her hocaya iyi bakmaya çalıştım

Hatta Tudor'u istifa ettiği sürece kadar savunmuşumdur

Burada bahsettiğin futbol oynanırken istisnasız herkes sallıyordu o yüzden diyorum komik yorumlar

sen öylesindir itirazım yok

ama bu adama kadar hazıra konup ve medyada, taraftarda eleştiriye kapalı, inanılmaz bir korku ortamı oluşturmuş td varmı bu yabancılar arasında

adama soru soran yok, taraftarlar uadan korkuyor stadda ağzını açamıyor

herhangi bir hoca uanın hışmına ikinci hafta uğruyor

nasıl bu döngü kırılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt