Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav daha önce de dedim, başkan olsun millete laf yetiştirsin AK ile falan didişsin ceza alsa bile koymaz özgül ağırlığından da faydalanmaya devam etmiş oluruz . TD olarak verebileceğini verdi.

Kaleyi bulan şutumuz yok ikinci yarı abi yaw.

utandım resmen.

Oyuncu değişiklikleri bile adaletsiz. Babel 35de falan çıkardı normal şartlarda

Kaleyi bulan şutumuz yok ikinci yarı abi yaw.

utandım resmen.

Oyuncu değişiklikleri bile adaletsiz. Babel 35de falan çıkardı normal şartlarda
Son 20 dakikada atağımız yok neredeyse oyun yarı sahamızda geçti o da ayrı bir rezillik, Allahtan fener rezil ha yoksa yenilecektik bir de.

PSG maçı için epeyi korkmaya başladım yemin ederim.

Aynı anlayışla çıkarsak içimizden geçerler sanırım.
Hoca şimdi Belhanda'yı 11'e yazmıştır onun etrafında takımı kurguluyordur :) aynı kadroyu çıkaracak bence, seri yedeklerde olur farklı olarak.

ulan tudor'u liderin 1 puan arkasında diye demediğini bırakmayan taraftar bu kepaze futbola karşı bu adama Allah gibi tapıyor!
8 şampiyonluk, ülkeye gelen tek Avrupa kupasının baş mimarların başında gelen adamın Tudor ile farkı anlayacak kadar gerizekalı değilsin herhalde.

Yeterince eleştiri yapılıyor ayrıca baya sert şekilde üstelik.... efsane isme hakaret edilip senin gibi anti terimciler mutlu olsun diye bekliyorsun galiba.

İstifa yazmayın başkan ol yazın

istifa ederse gelen teknik direktör terimin baskısından iş yapamıyor en ufak olayda yeni adama sallanıyor terım gelıyor

Sana laf cambazlığı yapıp locada arkana yaslanarak Belhandaşkını izle diye yılda 20 milyona yakın para verecek durumumuz yok. İlla kulübün içinde kalmak istiyorsan yönetime gir. Hazır locaya da alışmışken takımı teknik taktik bilen birine teslim etme zamanın geldi de geçiyor.

Gerçi senden büyük sıkıntı varsa o da sana ısrarla biat eden taraftar. Bir ara o tayfadan da kurtulmak gerek.

Kendine gel hoca butakımın sağlam bi şamara ihtiyacı var. 2.ligde bile böyle kötü takim izlemedim

8 şampiyonluk, ülkeye gelen tek Avrupa kupasının baş mimarların başında gelen adamın Tudor ile farkı anlayacak kadar gerizekalı değilsin herhalde.

Yeterince eleştiri yapılıyor ayrıca baya sert şekilde üstelik.... efsane isme hakaret edilip senin gibi anti terimciler mutlu olsun diye bekliyordum galiba.

yahu yılların hocasına sabredip 39 yaşındaki adamı fişek gibi oynatırken 16. hafta ya terim ya ölüm sloganıyla korkutmak mı gerizekalı olmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt