Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak ben Mancini,Jor,Prandeli harici neredeyse her hocaya iyi bakmaya çalıştım

Hatta Tudor'u istifa ettiği sürece kadar savunmuşumdur

Burada bahsettiğin futbol oynanırken istisnasız herkes sallıyordu o yüzden diyorum komik yorumlar

En baştan beri kinle nefretle sallayanlar dışında eleştirilere ben de hak veriyorum.Sadece 4-5 maçlık bir mevzu da değil.Takım uzun süredir ışık vermiyor.Şampiyonluklardan dolayı örtülüyor bazı şeylerin üstü de çekirge de her zaman zıplamaz.

8 şampiyonluk, ülkeye gelen tek Avrupa kupasının baş mimarların başında gelen adamın Tudor ile farkı anlayacak kadar gerizekalı değilsin herhalde.

Yeterince eleştiri yapılıyor ayrıca baya sert şekilde üstelik.... efsane isme hakaret edilip senin gibi anti terimciler mutlu olsun diye bekliyordum galiba.

8 değil 88 şampiyonluk kazansın yapamıyorsa çekip gidecek. şampiyon yaptı diye 100 yaşına kadar takımın başında mı kalacak?

FT gibi butun sucu futbolcularin ustune atip yok yaz transferlerini bekleyin, yok bilmem ne transferini bekleyin diyen hocalardan biktik. Bir sistem oturtan hoca istiyoruz. Yani futboldan anlayan bir adam alsin su takimi ele. FT gibi musrif ve bilincsiz hoca ile batakliga gidiyoruz.. Hoca dedigin once kendi sistemine guvenir. Pahali transferlere degil. Futboldan anlamadigi icin 10 tane adam alirsam sorunu cozerim diyor. Adam sorun adamin kendisi.

Hala istifa et yönetici ol diyenler var. Gülmemek elde değil. 11 kişiyi yönetemiyor adam. Koca kulübü teslim edelim bi de. Yapacağı en iyi iş torun torba sevmesidir.
Geçmişine hürmeten. Bir de Ali Koç'un oyunlarına cevap verecek adam bulunsun. Kendisine herhangi bir şey teslim edecek kadar güvendiğimden değil, o konuda aynı fikirdeyim.

yahu yılların hocasına sabredip 39 yaşındaki adamı fişek gibi oynatırken 16. hafta ya terim ya ölüm sloganıyla korkutmak mı gerizekalı olmamak
Onun yazdığı ile senin belirtmek istediğin şey aynısımı...

Tudor ile ayrıca öyle fişek gibi de oynadığımız olmadı açıkçası totale bakarsak. Evinizde iyidik kabul ama deplasmanları ne yapacağız?

Ha fatih Terim ile de iyi değiliz buda bir gerçek tabi ki ama şimdilik en azından baya başarılı Mayıs ay karnesi.

Rüyalarım var dediğinde Şampiyonlar Ligi'ni kastediyor sanmıştık, meğer Belhanda ve Babel'i düşlüyormuş da haberimiz yokmuş.

şimdi yine ağlar ''bize ocak'ta ve temmuz'da bir müsade edin'' diye 88 tane daha adam aldırır sonra yine tüyer!

Hocam kisiliklisin efsanemizsin, lütfen yanindakilerde senin gibi olsun.
Hastalansan, ceza alsan vs. Bu takım bu halde mi olmalı.

Senin ceza aldigin hakli isyanını sahadaki ve kenardakilerde de görmeyip,Bu kadar puan kaybedince, aldigin ceza anlamsızlaşıyor.

Kavganı takıma oynadığın futbolla ver, biz şut çekelim gol atalımda bırak hakemler iptal etsin , biz nasılsa arkandayız.

Ligde bu sezon dokuz puan toplayan Galatasaray, üç puanlı sistemde yedi puan topladığı 1989/90 sezonundan bu yana (30 sezon), ilk altı haftalar itibarıyla Süper Lig'e en kötü başlangıcını yaptı.

Babeli amrabata benzetıyorum bıze gelmeden önce ucan kacan adam yine terim yönetımıne gırınce bişeyler oldu

hoca ne dedı acaba buna

Hocam 4-3-3, 4-1-4-1 her ne zıkkımsa olmuyor işte zorlamanın anlamı yok.

Resim

Artık vakti geldi bence.

Artik yönetici olma vaktin geldi teknik direktorlugun vasat kendini yenileyemedin

Ne yoneticiligi yahu? Ne bilgisi varmis ki Terim'in yoneticilik tyapmak icin. Yonetici dedigin adam ekonomi, hukuk, idarecilik gibi mevzulardan anlamasi gerekir. Gitsin haksiz yere cukkaladigi milyonlarini Bodrum'da falan yesin.

Taktik dehasi Terimin cikartigi rezil fiyasko kadrosu

2 senedir takimin basinda, 2 senedir bu takim hic birsey oynamiyor. Ustelik taktik dehasi Terime senelik 3M eurocuk veriyoruz bu futbol icin.

Falcao kendine ben nereye geldim diye soruyordur, adamlar biraz becerikli olsaydi 0-2 falandi.

2 senedir takim oyunu diye birsey yok, oyun plani felsefesi hic birsey yok.

Futbol dehasi Terim ve vazo arkadaslari, nezaman giderse bu takim ozaman top oynar.

Marco rose, adi hutter, gibi taktiksel displinli adamlar gelmesi lazim.

REZALET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt