- 8 Temmuz 2015
- 35.779
- 70.611
- 3.893
ahbab şöyle 4 5 kırmızı kartlı bol varlı olaylı 1 maç anca sinirimi yatıştırır gibitrabzon bjk maci mi var
iyi biraz futball izleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahbab şöyle 4 5 kırmızı kartlı bol varlı olaylı 1 maç anca sinirimi yatıştırır gibitrabzon bjk maci mi var
iyi biraz futball izleriz
Şampiyon olduk öyle veya böyle İyi kötü oynayarak. Başarılı bu konuda yani son 2 sezondur.takım 2.5 senedir top oynamıyor.hadi ilk geldiğinde çoğu adamı kendi almamıştı devre arası geldi diye bir şey demedik. ama sonra tonla adam aldırıp bir tane bile organize atak yapamayan takımın hiç bir açıklaması yok. hoca orta saha dedi yönetim kralını getirdi forvet dedi adamlar en iyisini getirdi ee artık sende 2 gram top oynat şu takıma.
2011-2012 sezonunda playoff maçında tek kale top oynadık ama 2-1 yenildik gram üzülmemiştim o maçta harika top oynamıştık. yenilelim ama adam gibi top oynasın şu takım.
Tamam sabredelim eyv Fatih sabretmeye varım da tam olarak neye sabredeceğiz ? Takımı gençleştirme hareketi başlatıp, 3-4 yıl sonrasını domine edecek bir yapı mı kuruluyor ? Yooo tamamen günlük başarıya odaklı yüksek maliyetli ve yaşlı bir takım kuruldu, 2.5 yıldır kötü futbol oynatıyor ve hala en ufak değişim sinyali vermiyor bir inattır gidiyor. Sabredilecek bir şey yok ki ortada. Sabredilecek bir şey yok derken hoca gitsin başka hoca gelsin demiyorum, bence her türlü sezonu tamamlamalı.Şampiyon olduk öyle veya böyle İyi kötü oynayarak. Başarılı bu konuda yani son 2 sezondur.
Ha İyi oynamıyoruz ona zaten itiraz edecek kişi futbol cahili olması gerekir herhalde.
Tepkileri anladığım kadar bende inan sinir küpü oluyorum maçlarımızı izlerken ama sabretmek gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda da. Bu işler kolay değil.
İlk olarak adam Winner ve sadece çok iyi değil şampiyonlar ligi seviyesinde futbol oynata bildiğinide biliyoruz tutturduğu vakit. Bir Türkiye kulübü ile bunu başarmak nekadar zor bir Türkiye futbol tarihine baksak yeterli olur galiba.
Vallahi şu an en az senin kadar karamsarlık yaşıyorum gelecek adına takımımız ile ilgili ama bu adamın geçmişte yaptıklarına biraz güvenerek olsun ve birazda sabredip ancak başarılar geleceğini düşünerek kendimi freniliyorum tepkilerim ile taraftar olarak.
Geçen Malatya maçında yalnız kontrolümü kaybetmiş gibiydim yalan değil.... rezalet ötesi bir tekniktir direktör performansı izlemiştim o gün hepimiz gibi
Böyle oynayacaksak sezonu da tamamlamasın kardeşim. Futboldan tiksindim yemin ediyorum. Böyle futbol olmaz olsun.Tamam sabredelim eyv Fatih sabretmeye varım da tam olarak neye sabredeceğiz ? Takımı gençleştirme hareketi başlatıp, 3-4 yıl sonrasını domine edecek bir yapı mı kuruluyor ? Yooo tamamen günlük başarıya odaklı yüksek maliyetli ve yaşlı bir takım kuruldu, 2.5 yıldır kötü futbol oynatıyor ve hala en ufak değişim sinyali vermiyor bir inattır gidiyor. Sabredilecek bir şey yok ki ortada. Sabredilecek bir şey yok derken hoca gitsin başka hoca gelsin demiyorum, bence her türlü sezonu tamamlamalı.
Bende aynı durumdayım da yapacak bir şey yok ki. Başkası gelse daha kötü olur, öyle olunca 1.5 senemiz heba oluyor böyle olursa en kötü 1 sezonumuz piç olur. %100 kovarız çünkü sezon sonunda yeni gelecek adamı.Böyle oynayacaksak sezonu da tamamlamasın kardeşim. Futboldan tiksindim yemin ediyorum. Böyle futbol olmaz olsun.
O da doğru tabi.Bende aynı durumdayım da yapacak bir şey yok ki. Başkası gelse daha kötü olur, öyle olunca 1.5 senemiz heba oluyor böyle olursa en kötü 1 sezonumuz piç olur. %100 kovarız çünkü sezon sonunda yeni gelecek adamı.
Bende aynı durumdayım da yapacak bir şey yok ki. Başkası gelse daha kötü olur, öyle olunca 1.5 senemiz heba oluyor böyle olursa en kötü 1 sezonumuz piç olur. %100 kovarız çünkü sezon sonunda yeni gelecek adamı.
Yönetim popülist davranmayıp, yolları ayırdıktan sonra gelen adamla her ne olursa olsun gelecek sezon devam edeceğiz, herkes bu bilinçte davransın, hoca ile hedefimiz de şu artık her neyse bu yönde ikinci döneminin sonunda da bir ışık görmezsek yollarımızı ayırırız diyecekken burası Galatasaray bunu diyen yönetim belki yarın derdest edilecek o yüzden spontane yaşayıp, günlük başarılara devam.Bende aynı durumdayım da yapacak bir şey yok ki. Başkası gelse daha kötü olur, öyle olunca 1.5 senemiz heba oluyor böyle olursa en kötü 1 sezonumuz piç olur. %100 kovarız çünkü sezon sonunda yeni gelecek adamı.
Yeni gelen TD'ye devre arasında transferler yaparız, yeni gelen TD mevcut kadroda bazı futbolcularla yolları ayırmak ister oradan da bir maliyetin altına gireriz, akabinde sezon sonu olur başarısız diye hocayı kovarız, sonra yeni hoca gelir her şeye sil baştan başlarız yeni maliyetlerin altına gireriz. Olay sadece pozisyona girmek, gol atmak değil ki.Nasıl daha kötü olur hocam ?
Daha az pozisyona mı gireriz ? Zaten giremiyoruz.
Daha az mı pozisyon veririz ? Zaten yeteri kadar veriyoruz.
Daha az mı organizasyon yaparız ? Ortada organizasyon zaten yok.
Gerçekten, ciddi şekilde soruyorum. Nasıl daha kötü olur ?
Valla psg macina 541 çıksın ne 442si. Tarihi farkı kaldıramam. Kapanıp dua edelim.
Şener-Luyin-Donk-Ahmet-Naga
Lemina-Seri-Nzonzi-Ömer
Falcao