Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu maçla birlikte bu sene takımdan ümidimi kestim iyice yok olmayacak maalesef. PSG ve Real maçlarını en az hasarla kapatalım sezona dair tek beklentim o

Hoca 1,5 yılda iki şampiyonluk aldı.. en az 1 sezon şampiyon olmama kredisi var. Bu sene şampiyonluk gelmezse seneye sorgulamaya başlarım hocayı; yok bu sene de şampiyon olursa 1 yıllık kredisi devam eder...

Belhanda bugün maske yüzünden önünü göremedi rtaş nasıl oyunda tuttular bu adamı bu kadar süre. İkili mücadelelerde de hep bi korkaktı sakatlığı yüzünden
Yapacak bi sey yok kötü etkiledi sakatlığı kendisini ama vazife vazifedir dedi sakatim diyip 2 ay da yatabilirdi 2 hafta gecmeden mucadeleye devam etti.
IMG_u81bol.webp

Hoca 1,5 yılda iki şampiyonluk aldı.. en az 1 sezon şampiyon olmama kredisi var. Bu sene şampiyonluk gelmezse seneye sorgulamaya başlarım hocayı; yok bu sene de şampiyon olursa 1 yıllık kredisi devam eder...
Bu sezonun kredisi maddi olarak yok üstad. Böyle bir fırsatı da geri tepemezsin, rakiplerine araya uçurum koyacaksın şampiyon olursan. Milyarlık geliri de bu maddi durumdayken kenara bırakma şansımız yok.
Hoca formsuz belli oluyor, acilen toparlanması gerek. İstediği oyuna takım adapte olamıyor ya da onu becerebilecek tempoda ve yetenekte oyuncu yok belki de bilemem ama öyleyse bile elimizdeki oyuncu grubunun oynayabileceği en iyi alternatif taktikler, stratejiler, saha içi her olasılığa karşı hazırlanmış kurgular belirlenmeli. Takım gol yediğinde, ne yapacağız biz şimdi, nasıl oynayacağız diye birbirlerine bakakalıyor 10 dakika. Geçen sezondan beri de öne geçince nasıl oynamamız gerektiğini bilmiyoruz zaten.
Eminim hoca da isyan ediyordur oynanan futbola bizler gibi ama onun işi bu oynanan futbolu elinden geldiğince düzeltmek umarım bunu başarır da birkaç hafta içinde keyif alacağımız bir takım izlemeye başlarız

Bu pas oyunu saçmalığından vazgeç hoca yoksa sonu kötü. Rakip ceza sahasına giremiyoruz

o oyuncu tercihleri sahada ne yaptığı belli olmayan o oyuncu grubu. prandelli ile 2-0 kazandığımız fener derbisinden daha kötü bi derbi izlememiştim. kondisyon olarakta fizik olarakta her rakibin gerisinde kaldık şimdiye kadar.
kafam çatlıyor resmen böyle bi maç olamaz. adamı sıhatinden edyorlar. bu sene şimdiye kadar sıçıp batırdı umarım sıvamaya kalmadan herzamanki gibi toparlar yoksa bi ton yavşağı konuşturup duracak dısrıdan.
birde onca şampiyonluk gördü 1 yıl kredisi olamazmı denmiş olabilir fakat bizim için 1 yıl şampiyon olamamak yıkım olur.

Hasan, Ümit ve Levent adlı şahısların teknik olarak takıma ne faydaları var? Kim ne yapar antrenmanlarda? Mesela Hasan Şaş'ın görevi nedir takımda? Hangi futbolcuya ne faydası var? Ümit Davala, teknik-taktik olarak ne katkı yapıyor takıma? Hasan ve Ümit'in şu takıma antrenmanlarda ne yaptığını videolarla, belgelerle, antrenman ve maç verileri ile gösterin biz de diyelim ki iyi ki var bu adamlar.

Hasan Şaş, Ümit Davala'yı sadece basınla-teknik kadro arasında yapılan gazozuna maçlar için mi aldınız?

Hadi sen haklısın diyelim. Ceza aldın haftalarca. Ya insan der ki Hasan, Ümit dikkatli olun. Ben yokum. En azından siz rahat durun. Bir takımın teknik kadrosundan 3 önemli isim haftalarca ceza alır mı? Şaka gibi. Tff bize düşman. O zaman çekin takımı ligden. Ünal Aysal yapmadı mı? Basketbol takımını çekmedi mi son maç? Siz de çekin. Hadi yiyorsa çekin. Organize işler var diyorsunuz. Çekin ligden. Sonuna kadar arkanızda duralım. Yok. O zaman maaş alamazlar.

İnsanların size olan sevgisini, güvenini kendi çıkarlarınız için kullanıyorsunuz. Taraftarın GALATASARAY SEVGİSİ SİZİ KORUYOR.

Ben yardımcı antrenör olsam derim ki HOCAAAAM, BU ÖMER'DEN KURTARICI OLMAAAZZZZ. bu STOPERLERDEN BİRİNİ KESELİİİİMM. NAGATOMO-MARİANO'YU SEZON ÖNCESİ GÖNDERELİM. LUYİNDAMA-MARCAO İKİLİSİNE YEDEK ALALIM İKİ TANE.

HOCAM SERİ-LEMİNA-NZONZİ ÜÇLÜSÜ TAKIMI İLERİ TAŞIMAZ. BELHANDA-FEGULİYE 34 HAFTA GÜVEN OLMAAAAZZZ.

AHHH HOCA AHHH. YOKLUĞUN BİR DERT, VARLIĞIN AYRI BİR DERT...

4-4-2 sistemi ile oynamak zorundayız hocanın bize gerçek manada iyi futbol oynattığı dönem oydu tek forvetle hep eksiğiz.

Hasan, Ümit ve Levent adlı şahısların teknik olarak takıma ne faydaları var? Kim ne yapar antrenmanlarda? Mesela Hasan Şaş'ın görevi nedir takımda? Hangi futbolcuya ne faydası var? Ümit Davala, teknik-taktik olarak ne katkı yapıyor takıma? Hasan ve Ümit'in şu takıma antrenmanlarda ne yaptığını videolarla, belgelerle, antrenman ve maç verileri ile gösterin biz de diyelim ki iyi ki var bu adamlar.

Hasan Şaş, Ümit Davala'yı sadece basınla-teknik kadro arasında yapılan gazozuna maçlar için mi aldınız?

Hadi sen haklısın diyelim. Ceza aldın haftalarca. Ya insan der ki Hasan, Ümit dikkatli olun. Ben yokum. En azından siz rahat durun. Bir takımın teknik kadrosundan 3 önemli isim haftalarca ceza alır mı? Şaka gibi. Tff bize düşman. O zaman çekin takımı ligden. Ünal Aysal yapmadı mı? Basketbol takımını çekmedi mi son maç? Siz de çekin. Hadi yiyorsa çekin. Organize işler var diyorsunuz. Çekin ligden. Sonuna kadar arkanızda duralım. Yok. O zaman maaş alamazlar.

İnsanların size olan sevgisini, güvenini kendi çıkarlarınız için kullanıyorsunuz. Taraftarın GALATASARAY SEVGİSİ SİZİ KORUYOR.

Ben yardımcı antrenör olsam derim ki HOCAAAAM, BU ÖMER'DEN KURTARICI OLMAAAZZZZ. bu STOPERLERDEN BİRİNİ KESELİİİİMM. NAGATOMO-MARİANO'YU SEZON ÖNCESİ GÖNDERELİM. LUYİNDAMA-MARCAO İKİLİSİNE YEDEK ALALIM İKİ TANE.

HOCAM SERİ-LEMİNA-NZONZİ ÜÇLÜSÜ TAKIMI İLERİ TAŞIMAZ. BELHANDA-FEGULİYE 34 HAFTA GÜVEN OLMAAAAZZZ.

AHHH HOCA AHHH. YOKLUĞUN BİR DERT, VARLIĞIN AYRI BİR DERT...
bu ömerden kurtarıcı olmaz dedikten 45 saniye sonra kovulursun muhtemelen

şaka gibi yav falcao gibi adam var elimizde adama pas verebiecek tek kişi tribünde kanatlar zaten allaha kalmış
falcao kısa boylu bi herif ve mevkilerinin ne olduğu belli olmayan kendisinden uzun iki zibinin arasına attı adamı ve top şişirdik. her topu armut gibi topladılar tabi.
adamların kalecisi korkudan bembeyaz suratla sadece top gelsede yesem diye bekliyor şutumuz yok. nerden tutsan elde kalır.

Dene hoca dene, yeni bir şeyler dene diretme bazı futbolcular üstünde. Eski Fatih Terim gibi herkese yedek kalabileceğini hissettir ağırlığını koy. Allah aşkına vezir olacağımız sene bizi rezil etme yav.

İşin pozitif yönünden bakarsak ne kadar kötü oynarsak oynayalım,puan kaybettiğimiz her maçı kazanabilirdik

Kendi hatalarımızın bedelini çektik

Bu kadar övülen Fenerin sadece 1 maç uzağındayız ama birilerine kalırsa şampiyonluğu şimdiden verdiler xd

Dene hoca dene, yeni bir şeyler dene diretme bazı futbolcular üstünde. Eski Fatih Terim gibi herkese yedek kalabileceğini hissettir ağırlığını koy. Allah aşkına vezir olacağımız sene bizi rezil etme yav.
Kesinlikle.hocanın en büyük sorunu forma adaletini kaybetmesi.marcao feghouli babel gibi adamları yedeğe çekip bu takıma elektroşok uygulamalı. bazı futbolculara kesik atlamalı. Kötü oynayanları ısrarla oynattıkça takım bu rezil oyunu kanıksıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt