Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keshocayı satanı biz de satarız
Krizden ancak bu şekilde çıkarız.Hocam 4-3-3, 4-1-4-1 her ne zıkkımsa olmuyor işte zorlamanın anlamı yok.
![]()
Artık vakti geldi bence.
4 4 2 ye geçip kanatlarda yine feg ve babel oynarsa bencede fazla birşey değişmez. Sistem değişikliyle beraber bazı oyuncularda kesik yemeli.Hâlâ sorunun sadece dizilişte falan olduğunu sananlar var.
Sanki 4-4-2 ye geçersek takım birden kimlik değiştirecek futbol oynayacak. Bu kadar basit değil.
sent via GSC
4 4 2 çıkıp fark yersek bu sefer 4 4 2 dende vazgeçebilir ebediyenSu anda kendisiyle ilgili aklımda sadece iki soru var. Psg maçına nasil bir kadroyla cikacak, fark yedikten sonra ne açıklama yapacak.
Valla ben 541 çıksın defans kassın diyorum. Her türlü fark yiyecez bunun kaçarı yok. 442 çıkılacak mac bu degil gençler maci.4 4 2 çıkıp fark yersek bu sefer 4 4 2 dende vazgeçebilir ebediyen
mıllete köpek deyıp bunu atasözü ile aklamaya calısmak delıkanlılıga sıgar mı salih bey?Sonuna kadar senciyiz hocam...
Ardından yüz köpeğin havlamadığı kurt kurt değildir..
Türk Atasözü
Bu sözü belhanda icin ben de paylaşmistim hocam icin de gecerli ama teknik ekip sıkıntıSonuna kadar senciyiz hocam...
Ardından yüz köpeğin havlamadığı kurt kurt değildir..
Türk Atasözü
Fenerlilere söylemiş beli ki. Recep yoksa sen....?mıllete köpek deyıp bunu atasözü ile aklamaya calısmak delıkanlılıga sıgar mı salih bey?
Emınım elestırenlere ıstıfa etsın dıyenlere söylememıstır dün istifa baslıgında mıllete kufredenın postunu likelayanda salihtiFenerlilere söylemiş beli ki. Recep yoksa sen....?
Veya iftira atma peşindesin ama senin gibi delikanlı birisinden beklemem açıkçası