Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekstra kötüler ama iyi olsalar bile rakipleriyle kafa kafaya rekabet edebilecek bir kadroları yok. Mal gibi yönetilen bir kulüp, hey gidi koca devi ne hale getirdiler.
hakkımda kı ıthamlar hakkında ne dusunuyorsun abı

Ekstra kötüler ama iyi olsalar bile rakipleriyle kafa kafaya rekabet edebilecek bir kadroları yok. Mal gibi yönetilen bir kulüp, hey gidi koca devi ne hale getirdiler.
İtalyan mafyası kunlanılmış mendil gibi atı köşeye bıraktı ikinci sınıf yönetici gruplarına.

Eskiden Milan vardı sürekli en ön sıralarda Avrupa'da.... şimdi ise İlk 5e girme savaşı içinde. Üzücü.... karizma kulüptü aslında ismiyle olsun ve saire.

Hayır her şeyi geçtim koskoca Galatasaray onca maçtır bir tane etkili duran top kullanamaz mı? Bir tane duran top organizasyonu olmaz mı? Bu takıma hiç mi duran top çalıştırmıyorsun hoca? Serbest vuruş veya köşe vuruşu kazandığımızda en ufak bir heyecan duymuyorum. Sadece penaltı kazanırsak ufak bir heyecan duyuyorum o da acaba atabilir miyiz diye :red: Sneijder gibi Hagi gibi direkt kaleye vurulan etkili şutları golleri falan geçtim zaten de arkadaş bir takım duran toptan etkili bir orta bile yapamaz mı? Duran topların başında Belhanda varsa yapamaz onu biliyoruz :red:

6 gol attık 3 ü şansa adama çarparak giren gol. Paslaşarak ve organize hucumla verkaçlarla atılan gol yok. La senin forvetinde falcao var herifte leblebi gibi gol atacak gol vuruş yeteneği var,fener maçında iptal edilen golde o vuruşu yapabilecek adam sayısı dünyada iki elin parmağını geçmez. Artık babeli mi kesersin feghouli yi mi kesersin bi şekilde falcao üzerinden oyun planı kur artık.

6 gol attık 3 ü şansa adama çarparak giren gol. Paslaşarak ve organize hucumla verkaçlarla atılan gol yok. La senin forvetinde falcao var herifte leblebi gibi gol atacak gol vuruş yeteneği var,fener maçında iptal edilen golde o vuruşu yapabilecek adam sayısı dünyada iki elin parmağını geçmez. Artık babeli mi kesersin feghouli yi mi kesersin bi şekilde falcao üzerinden oyun planı kur artık.
Malatya'da attığımız gol yalnız çok iyidi organize bakımından. Hakkını yemeyelim takımın orada lütfen.

Hoca masal anlattı mı bugün? konuşsa da içinde bulundukları dehşet yanılgılar silsilesini biraz daha inceleyip geleceğimize bir projeksiyon açsak. Bu takım düzelecek mi? :unsure:
UCL toplantısın da sağa sola laf sokmak için saatlerce alt metin mesajlar filan hazırlayıp takımı düz koşu ve pasta şenlikleriyle geçiştirmemiştir umarım.

Hoca masal anlattı mı bugün? konuşsa da içinde bulundukları dehşet yanılgılar silsilesini biraz daha inceleyip geleceğimize bir projeksiyon açsak. Bu takım düzelecek mi? :unsure:
UCL toplantısın da sağa sola laf sokmak için saatlerce alt metin mesajlar filan hazırlayıp takımı düz koşu ve pasta şenlikleriyle geçiştirmemiştir umarım.
yarın yargı dağıtacak tff nihat ali koç hepsine haddini bildirecek inş

PSG maçı Taktik masası

#Fatih Terim
#Hasan Şaş
#Ümit Davala
#Dr Levend

sonuç ne olur ?

Ft karsıtlarını tuzaga düsürmek icin terimi elestırdıgını düsünüyorum

iste-fatih-terim-belhanda-gorusmesinin-detaylari-1547591409072.jpg

saçını boyama artık hocam, bırak kalsın yaw.

Fikirlerini alalım Sergencim güncel durumla ilgili.

Nedir bu takımın hali.... çözümü sence nedir?
takımın 1 aya ihtiyacı var dedik ya.ha bi de hoca takımın basında olmalı ve 4-4-2 oynamalıyız.nagatamo trübüne gitmeli,donkla beraber.emre taşdemir solbeke geçmeli.bi yerli stoperi de kazanmalıyız bu süreçte.babel ve belhanda yedege çekilmeli.emre mor ve feghouli dönüşümlü oynamalı ilk 11 de.devre arası da belhanda yolcu edilmeli.

bunun dısında memnunum.

@Recep Yıldırım

Terim'in gitmesi için Psg'nin 9 atması gerekiyor

O zaman en azılı Terimciler bile bu sene olmayacak hoca kafasında futbolu bitirmiş der..Ben demem orası ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt