Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim yasadigi surec bu hep olacak. Adamlar Terimci, Mancini gecmis destek olmalari lazım gidip kendi takımlarını sabote ettiler ve maç esnasinda terim terim diye bagirdilar. Sonra da ahhhh Mancini sampiyon yapmadı takımı....
mancinin şampiyon yapamamasının nedeni cidden bu muydu

Terim cezayı Belhanda'ya Babel'e değil sadece Feghouli'ye keser. Aynı olmayan sistemle devam ederiz.
Elinde alternatif bol belhanda da nasiplenir diğerleri de fakat takımda çok başka sorunlar var bence feg kötüydü çıktı emre girdi oraya top oynamadık mesela falcao topla buluşamıyor manipülatif durumlar seziyorum

Hocanın yıldız filan demeden neşteri vurması lazım artık takıma. Falcao'yla mı alakalı başka bir şey mi bilemem ama bir karın ağrısı var takımda ve bunun çözülmesi lazım.

Elinde alternatif bol belhanda da nasiplenir diğerleri de fakat takımda çok başka sorunlar var bence feg kötüydü çıktı emre girdi oraya top oynamadık mesela falcao topla buluşamıyor manipülatif durumlar seziyorum
Bana kalırsa bu apaçi belhanda ve feg kendi arasında çete işlerine girdi. 67 dakika götünü kaldırmayı başaramayan feghoulinin çıkarken ki o yüz ifadesi başka türlü. açıklanamaz. Falcao dışlanıyor benden demesi

2 senedir takim basinda, sahada hic birsey yok. Attimiz golleri bakin bi, hic bir tane calisilmis atak yok hepsi sansa.

Artik komple vazo ekibine de al git, seninle kos koca camia ugrasmiyacak artik.

Ego sundan, ceza yer, yardimci antrenor kuduz kopek gibi herkese saldirir.

Kargalar nasil zamaninda, Daum ve biz Lucescuya bulduysak aynisina bulmamiz lazim,

Dunyada sadece senden baska, hucum futbolu oynatan adam mi yok acaba, gerci birsey oynamiyoruz.

Bir T.D bir Takimi nasil iyi yapar seviye atlatir,örnek: mourinho -Chelsea-Porto
Klopp -Dortmund-Liverpool-Mainz
David Wagner -Schalke
Nagelsmann-hoffenheim
Conte-italia-juve- Chelsea-Inter
Lucescu-Galatasaray-Beşiktaş
Şenol günes-trabzonspor-besiktas-Milli takim
Eric gerets-Wolfsburg-Galatasaray
Bunlar Yakin zamanin örnekleri
Ve saydim her hoca takimlarini beklentilerin üzerinde oynatdi!
Fatih Terim yanlis oyuncu secimleri hep oldu 1996-2000 haric.
Ve takimlari hic bi zaman beklenti üstü oynamadi.Galatasaray demeyin Bana , FT elindeki kadro dünya capinda idi . O zamanki futbol da zaten hic bidaha görülmedi FT ile. Ama hocamizin en iyi yönü motive edebilmesi ve winner mentality olmasi.ama görüldü gibi yetmiyor artik

Hayır her şeyi geçtim koskoca Galatasaray onca maçtır bir tane etkili duran top kullanamaz mı? Bir tane duran top organizasyonu olmaz mı? Bu takıma hiç mi duran top çalıştırmıyorsun hoca? Serbest vuruş veya köşe vuruşu kazandığımızda en ufak bir heyecan duymuyorum. Sadece penaltı kazanırsak ufak bir heyecan duyuyorum o da acaba atabilir miyiz diye :red: Sneijder gibi Hagi gibi direkt kaleye vurulan etkili şutları golleri falan geçtim zaten de arkadaş bir takım duran toptan etkili bir orta bile yapamaz mı? Duran topların başında Belhanda varsa yapamaz onu biliyoruz :red:
Abi adam duvar kuran tek oyuncuya vurmayı başardı topu yav bi frikikte. Gülme krizine girdim o an.

sent via GSC

akşam yine toplantıda ilginç mimiklerle "ııı açıkçası hep söylüyorum ; makas çok açıldı.." diye başlar yenilginin yolunu yapar.

geçen sene kızılyıldız içerde napoliden puan alıp liverpoolu devirirken hocaları taş kağıt makas bilmiyordu sanırım. biri de çıkıp sorsa keşke şunu.

akşam yine toplantıda ilginç mimiklerle "ııı açıkçası hep söylüyorum ; makas çok açıldı.." diye başlar yenilginin yolunu yapar.

geçen sene kızılyıldız içerde napoliden puan alıp liverpoolu devirirken hocaları taş kağıt makas bilmiyordu sanırım. biri de çıkıp sorsa keşke şunu.
Bizde yendik daha önce nice takımları yine yenebilirsin ama kaç maçta 1 kere olur öyle bir durum

Beyler sıkılmadınız mi terim sonrasi mancini prandeli riekerink tudor hamza vs gibi facialardan. Elimizde bizi sampiyon yapan hoca var neyine macera istiyorsunuz? Bi Fenerliler bi de bu forumun yarisi sevmiyor. Hadi onlarin kocasi ondan sevmiyor size ne oluyor anlamiyorum.

Bi de terime verilen kredi baskasina niye verilmiyo denmis ulan adam sampiyon yapamasa sizin gibiler adami rahat birakir mi? Surda 6 hafta gecmis adamin hafif yalpalamasinda istifa diye inletiyorsunuz ortaligi.hoca gelmeden onceki besiktasi bi dusunun tinercilerin bi tarafinin nasil kalktigini hatirlayin elestirin ama abartmayin

Adam çok iyi sorular sormuş da bunu ne sorabilecek bir gazeteci var ne de başka biri. biz bunları hocanın başlığına yazsak forumda bile direk terim düşmanı oluyoz düşünün yani

Keşke hocanın konuk olduğu bir program olsa ve bu sorular sorulsa ne cevap verirdi çok merak ediyorum. Kinaye falan yapmıyorum ha gerçekten merak ediyorum, son 1 aydır konuştuğumuz konuların özetini yapmış adam kabaca, bir de hoca tarafını dinlemek isterdim.

Ben Liverpoolu veya M.city izlerken zevk alıyorum sonuç önemli değil. Veya A.madridi Fatih Hocanın artık hangi oyuncu ayrılırsa ayrılsın yerine gelen oyuncuyu direk monte etmesi gerekiyor bu kadar yıllık tecrübe ile.

1 terimci kac tudorcuyu yok eder ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt