Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee noldu taktik yok diyordun

Gol bulmak için yaptığımız belirli bir oyun yok. 6 maçta 6 gol. Çoğu karambole. Pozisyona giremiyor takım. Belhanda korner kullanıyor ön direğe ve kontra yiyoruz. Bu nasıl bir sistem yahu?

Galatasaray'lı olmasak hiçbirimiz bu takımın maç özetini bile izlemeyiz. Bu takım iki senedir sürekli bir düşüşte onca transfere rağmen. İyi sen söyle o zaman. Çözüm nedir, nerde arayalım?

Gol bulmak için yaptığımız belirli bir oyun yok. 6 maçta 6 gol. Çoğu karambole. Pozisyona giremiyor takım. Belhanda korner kullanıyor ön direğe ve kontra yiyoruz. Bu nasıl bir sistem yahu?

Galatasaray'lı olmasak hiçbirimiz bu takımın maç özetini bile izlemeyiz. Bu takım iki senedir sürekli bir düşüşte onca transfere rağmen. İyi sen söyle o zaman. Çözüm nedir, nerde arayalım?
Sende bir sorun mu var acaba? Sen bu takim 4 yil ust uste şampiyon olurken taktik yok diyordun ilk basta onu kabul et, sonra döndün. Simdi mevcut oynanan oyundan hicbir galatasaray taraftari memnun degil fatih hoca dahil. Tabi ki bu oyunun sorumlusu da cozum bulacak olani her zamanki gibi Terimdir.

hem şınocu hem tudorcuyuz bizde ayrıca hem de nandocu

@Recep Yıldırım ve @Aydın Aslan baskı yapıyorlar hem tudorcu hem musleracı olmaz diye ama direniyoruz

Abi siz bayağı fraksiyonlara bölünmüşsünüz.

1569909980564.webp

Fatih Hocam 8 kişi kalan takımız zor yendik. Galatasaray senden de büyüktür ''kişilerden'' de büyüktür. Attığımız goller ya rakibe çarptı ya da oyun içinde gelişen karamboller. Şampiyonlar liginde en az koşan takım biziz. Çıkmış daha ben ümidimi kaybetmedim diyor. Avrupa'da oyun planı olmayan 2 takım var birisi Manchester United. Diğeri biz. Haftada en az 5-6 maça canlı bakıyoruz artık. Neyin ne olduğunu görüyoruz. Sheffield United iyi oyunla Liverpool'a kafa tutuyor. Norwich City yenilmez denen Manchester City'yi çok da bütçeli olmayan ekonomik kadrosu ile alt ediyor. İyi oyunla alt ediyor, taktik ile alt ediyor. Bizim iyi oyun planımız, iyi kurgulanmış bir kadromuz yok. Ön alanda yapılan kaotik hücum planları da bir yere kadar.

21 lig şampiyonluğumuzun 8'ine imzasını atan, Türk futbolunun en büyük başarısı olan Uefa ve Süper Kupa şampiyonluğu, Dünya üçüncü Milli takımın kadrosunun mimarı.

"Bazılarına göre matah bir insan olmayabilirim ama Türkiye'deki bütün matah işleri de ben yaptım."

1569921524783.webp

Oyun kötüydü gol pozisyonuna giremedik diyince başınız göğe mi erecek net zaten bunu o da gayet net biliyor 8 kere şampiyonluk yaşamış efsaneyi eleştirenler var al lisansını çık yönet öyle olmaz bak böyle olur diyin

Kaybetmeye de hiç niyetimiz yok.Allah'a şükür.Hocam sana özel her yıl Netflix seri dizi yapsın..

Almanlar daima kazanir

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt